Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet açtığınız konulardan ne kadar ufku açık bir insan olduğunu anlamalıydık bizler.Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey var
Cidden hala whatsapp durumlarıma kim baktı diye takip edenler var mı yaaa. Ayrıca sevmediğim insanın beni geçmiş Olsun diye aramasını beklemezdim. Ne gerek var. Kendimizi bu kadar sevmeyelim lütfen plsssEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Aman sevmek zorunda değilsiniz bence kafanıza takmayın. Bir de düşük durumu biraz mahrem bir konu olduğu için genelde erkekler bayanları aramaz. Eşinize demiş mi acaba geçmiş olsun diyeEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Ama siz gitmemişsiniz hoşgeldine güle güleye, siz yapınca sorun yok o sizi geçmiş olsun diye aramadığı için mi sorun var? Sizde kardeşinin karısısınız en nihayetinde sizinde gitmeniz lazımdı o zaman? Herkesin huyu bir değil sonuçta. Valla bazı insanlar çekiniyor bu tarz durumlarda kadını aramaya genelde üzüntüsünü eşlerle iletiyorlar. Bizde de bir tane yenge var o da düşük yaptığında geçmiş olsun demedi diye dedeme küstü halbuki dedem kaç defa dayıma üzülmeyin eşini teselli et vardır bir hayır diye nasihat verdi. Çok yersiz bir dert, gitmezseniz adamda böyle tepkisini koyar, hem hiç takmadığınız yıldızınızın barışmadığı birinin engellemesi neden bu kadar önemli ki?Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Allah Allah, siz kendiniz yazdınız herkesin huyu farklı diye. Belki o da çekindiği için sizi aramadı? Hem hiç aramamış değil ki üzüntüsünü kardeşi aracılığıyla iletmiş. Hem hiç samimi değilsiniz yahu neden sizi arasın? Bence sizde şu polyanna zihniyetinden bi çıkın, kaybım beni aramadı diye hoşgeldine güle güleye gitmeyip tepki koyuyorsunuz sonra karşılığını alınca vay efendim engellendim. Adamı kaale almayıp gitmiyorsunuz ama o sizi arayıp soracak engellemeyecek pervane olacak,oldu.Bu nasıl bir prenses sendromudur ya.Kayınım beni niye aramasın peki? Bu hastalık deil çocuk kaybı üstelik ilk çocuk benim beklemem gayet normal erkek erkegi kadin kadini mi aramalı diosunz anlamadm bence bu zihniyeti sizde kabul etmeyin
Aramış zaten kardeşini?Benim ilk çocugumdu aileler çok fazla sevindi yani sevincle kaybi bir yasadik arayablrdi
Konularınıza şöyle bir baktım da bence ufkunu genişletmesi ve prenses sendromundan çıkması gereken sizsiniz, biz değiliz. Ufuk burada "kv şöyle görümce böyle kaynım beni aramadı, kocam boğazımı sıktı" diye konular açarak genişliyorsa ohooo yani, insanlara laf atmadan önce dönüp kendinize bakın.Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey var
Gebeliğinin kötü geçmesinden kaynına ne?Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Sen birşey yaptın diye karşındakide yapmak zorunda değilEngellemek saçma nolursa olsun abarttı. Ben her geldgnde yemeğekahvaltiya alirdim bi kc ay önce dogum gunuydu o gunde sabah khvaltiya çağırdım evimizde kutladik ama o bnm dogum günümü kutlamadı paylasmlarimi gördüğü halde
Senin bulantından adama neeee?Sen yillar sonra farkedersin ben erken farkettim. Burda kafamiza takilan herseyi üsluplu bi sekilde sorabiliriz sonuçta anonim soruluyor kaynım gelip actigim konuyu nerden bilecek. Kendimce bu hareketine çok üzüldüm engellemesini gerektirecek bi durum yoktu düşman dglz gebeligim migde buLantili geçiyo
Durumuna ne yazmıştın hamileyim ben midem bulanıyor muHer attigim durumu cabuk görürdü ilk görenlerdendi bunu bildigim için göremeyince dogal olarak baktim. Bu ugrasim olmadigi anlamina gelmez
Bugüngünlerdengüzellik vurdu gol oldu :)Oz abim yegeninin olacagini doguma girdigim gun ogrendi. Ustelik 8 ay bulantili bir gebelik gecirdim, yine de belli etmedim.
İlk bebegim ~3 aylikken dusuk yasadim. Yine de ailemde ablam ve annem haricinde bilen yok. Bizde boyle seyler reklam edilmez, dogaldir.
2 kaynim var. En az 4 yildir tanismamiza ragmen ne kayinlarimin, ne eltilerimin telefon numarasi bende yok. Hatta yegenleri neredeyse 10 aylik oldu pandemi sebebiyle hala gormediler. Esimi aradiklarinda konusuruz o da her seferinde degil. Dusuk icin de esimi aradilar. Beni telefona isteselerdi tepki gosterirdim ne alaka diye.
Cok sukur mesafe candir. Bu sayede ne esimin dayisigil evinden kovuyor, ne esim baska sehire gittiginde ev acmayip kv evine siginmam isteniyor.
Tavsiye ederim.