Kayın sorunsalı

Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey var
Evlenince bir ev dahi kuramayıp milletin evine çöreklenen ve çıkmayan, kendi sefillikleri yetmiyor gibi üstüne bir de ısrarla üremeye çalışan, çalışmam çıtırlığım bozulur diyen birinden ufkunu genişlet tavsiyesi aldım. :deli:

Adam haklı. Hoşgeldin, hoşçakal deme tavır yap, sonra beni niye engelledi de. Bende olsam engellerdim.

Biz de erkek tayfası, biri bebegini düşürdüğünü kadini arayıp geçmiş olsun demez. Kocayı arayıp derler.

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Allah korusun diyelim ki gebeliğini Kötü gidiyor e kaynınız napıcak bu konuda?

Ben ilk bebeğimi kaybettim ben aksine kimseyle konuşmadım bile o durumda konuşcak bişeyde yok bence daha çok üzülüyor insan . Hamilelikten sanırm fazla büyütmüşsünüz

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti

Bende gebeyim
Gebelik bazı şeylere kılıf değil maalesef
Siz kardeşinin karısı iseniz o da eşinizin abisi
İstemişsiniz ki güle güle demeyeyim, hoşgeldin demeyeyim ama o bana tavır koymasın.
Sebep? Hamilesiniz
Hadi yanına gidemediniz. Telefon açmanıza da hamileliğiniz engel oldu?

Evlenince bir ev dahi kuramayıp milletin evine çöreklenen ve çıkmayan, kendi sefillikleri yetmiyor gibi üstüne bir de ısrarla üremeye çalışan, çalışmam çıtırlığım bozulur diyen birinden ufkunu genişlet tavsiyesi aldım. :deli:

Bu üye o mu?
Bu kez konusuna dayı evi yazmadığı için kaçırmışım
Üye isimlerini hiç aklımda tutamıyorum 😏😏

Bir de hemşir diye bir şey var mı?
Erkeklere de hemşire denmiyor mu?
Siz Tülin’den daha mı iyi bileceksiniz? Mesela doktor erkek, doktora kadın olanına deniyor. Değil mi Tülin? Ufkunuzu genişletin biraz sfsdgfhf

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Aranız iyi değilmiş zaten ...bu durumda instten ekli olmanız zaten garip...benimde kaynımla aram çok iyi değildir...ki yıllarca kendi abime göstermediğim saygıyı ona gösterdim her işlerine koştum falan filan. Karisi biraz bencil ve kıskanç olduğundan,ailesiyle arasına hep nifak sokmuştur..dolayısıyla öyle bir noktaya geldiki adam aynı binada oturuyoruz merdivenlerde karşılaşsak yüzünü dönüyor resmen iki kelam yok
Neyse bu bir oldu iki oldu tabi kızım ve eşime hatta anne babasına karşıda öyle...sadece bir işi düşerse o zaman muhatap..eşim bacağını kırdı operasyon geçirdi 6 ay evde yattı.. geçmiş olsun neyin var demedi ...eşim de bunları instten,faceden hatta rehberinden sildi..ben sadece takibi bıraktım ilgilenmiyorum onların paylaşımıyla ,hayatlarını,sahte dünyalarını merak etmiyorum ...banane! Hatta binanın önünde görsem görmezden gelip içeri giriyorum kapıyı da yüzüne örtüyorum yokmuş gibi...iyice küssün diye😂
Neyse kaynım k.v.şikayet etmiş eşimi bide 😂 oda iyi yapmış hakketmişsin git özür dile kardeşinden sen haksızsın falan demiş...tabi bu anneyede düşman asla dinlemez lafını sözünü...
Kısaca görüşmediğiniz insanın sizi sosyal medyadan çıkarmış olması kırıcı bir durum olmamalı bence sizde umursamayın ve hayatınıza bakın çokta tın yani

senın yaptıgına karşılık seni engellemesi gayet normal çünkü aranızda hiçbirşey olmamışken bu şekilde davranman yanlış ,

bir beklentinizi düşük tutun grubu var bu KK da
nedense ama siz gitmediğiniz için sizi kınamışlar
bence abisi de beklentisini düşük tutsun gitmek zorunda değilsiniz
o da mesafa koysun ki koymuş zaten
hiç umurunuzda olmasın aynen devam.

Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketler

ben seni çok iyi anladım
sorun aslında kimseyi adam yerine koymaması
bi taraflarını kaldırmışlar ailecek
sen de gitmeyerek ona o kadar muhteşem bir varlık olmadığını göstermişsin
bu da ona o kadar koymuş ki ergenler gibi üşenmemiş seni engellemiş
ezik, ilk mesajımda dediğim gibi çok iyi yapmışsın.

Normal hastalıklarda bende bir gecmis olsun beklerdim ama kadın hastalığı, gebelik ,düşük vs durumlarinda bir erkekten böyle bir beklentim olmazdı. bende 5 6 düşük yaptım babam beni arayıp gecmis olsun demedi ama biliyorumki üzüldü. Erkekler bu konularda daha çekimserler. Banada bu durum normal geliyor. Zaten durumu görmezden gelmemiş eşinle konuşmuş. Bu durum ve seni engellemesi senin için gerçekten problemse eşine tavırli olmayan bir şekilde kardeşin beni engellemiş demekki benimle görüşmek istemiyor bilgin olsun dersin. Bundan sonra senden onun için bir beklenti içine girme hakkı olmaz. Sende onu engellersin iş biter.

Üff nedir beklediğin cevap anlamadım, verilen cevapların hiçbiri tatmin etmemiş belli ki duymak istediğin cevap başka.
Bence kaynın sana aşık, duygularının yanlış olduğunun farkında o yüzden seni görmezden geliyor .

Sen yillar sonra farkedersin ben erken farkettim. Burda kafamiza takilan herseyi üsluplu bi sekilde sorabiliriz sonuçta anonim soruluyor kaynım gelip actigim konuyu nerden bilecek. Kendimce bu hareketine çok üzüldüm engellemesini gerektirecek bi durum yoktu düşman dglz gebeligim migde buLantili geçiyo
Hamilesiniz hasta değil
gerçekten kaynınız neden arasın ya sizi :)
kardeşini aramış ya yeter
mide bulantısı telefonla hoşgeldin abi kusura bakma çok fenayım gelemiyorum vs demeye engel değil
siz hatalısınız kusura bakmayın
bide ben pek hoşlanmadığım insanlar beni engellemiş mi napmış diye hiç bakmam

inşallah eşinize de bu konuda ayyy hamileyim abinin yaptığına bak falan diye söylenmemişsinizdir

Back
X