- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.604
- 598
Yine yalan söylüyorsun Tülin.O zmn ev sorunumuz yoktu sikinti yoktu yani yoksa niye yapayim çocuk. Sonradan cikti sorunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine yalan söylüyorsun Tülin.O zmn ev sorunumuz yoktu sikinti yoktu yani yoksa niye yapayim çocuk. Sonradan cikti sorunlar
Evlenince bir ev dahi kuramayıp milletin evine çöreklenen ve çıkmayan, kendi sefillikleri yetmiyor gibi üstüne bir de ısrarla üremeye çalışan, çalışmam çıtırlığım bozulur diyen birinden ufkunu genişlet tavsiyesi aldım.Bunları konuşmadan geçmiş olsun denmiyor mu? Ufkunu genişlet konuşulacak çok şey var
Allah korusun diyelim ki gebeliğini Kötü gidiyor e kaynınız napıcak bu konuda?Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Evlenince bir ev dahi kuramayıp milletin evine çöreklenen ve çıkmayan, kendi sefillikleri yetmiyor gibi üstüne bir de ısrarla üremeye çalışan, çalışmam çıtırlığım bozulur diyen birinden ufkunu genişlet tavsiyesi aldım.![]()
Benim nadir aklımda kalanlardan. Çünkü türünün tek örneği.Bu üye o mu?
Bu kez konusuna dayı evi yazmadığı için kaçırmışım
Üye isimlerini hiç aklımda tutamıyorum![]()
Siz Tülin’den daha mı iyi bileceksiniz? Mesela doktor erkek, doktora kadın olanına deniyor. Değil mi Tülin? Ufkunuzu genişletin biraz sfsdgfhfBir de hemşir diye bir şey var mı?
Erkeklere de hemşire denmiyor mu?
dglm ne demek ?Hayır. Saçma sapan paylaşımım yok her .oku atan biri dglm
Aranız iyi değilmiş zaten ...bu durumda instten ekli olmanız zaten garip...benimde kaynımla aram çok iyi değildir...ki yıllarca kendi abime göstermediğim saygıyı ona gösterdim her işlerine koştum falan filan. Karisi biraz bencil ve kıskanç olduğundan,ailesiyle arasına hep nifak sokmuştur..dolayısıyla öyle bir noktaya geldiki adam aynı binada oturuyoruz merdivenlerde karşılaşsak yüzünü dönüyor resmen iki kelam yokEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Aynen öyle, hemşire deniyor. Hemşir uydurma ve anlamı da olmayan bir kelime.Bir de hemşir diye bir şey var mı?
Erkeklere de hemşire denmiyor mu?
Daha ünlü harfleri kullanmaktan münezzeh ablamız hemşir yazınca bir gözüm dolmadı değil hani akkbafkbaAynen öyle, hemşire deniyor. Hemşir uydurma ve anlamı da olmayan bir kelime.
Sennki seninle nsl konusuo. Benm kaynımda rahatsz oldugum konu ortamda bisey konusuluo dahil oluyosun seni bozmak için elinden geleni yapar ya konusmasyla ya ses tonuyla. Hep beni görsünler dio egoist egoist hareketler
Hamilesiniz hasta değilSen yillar sonra farkedersin ben erken farkettim. Burda kafamiza takilan herseyi üsluplu bi sekilde sorabiliriz sonuçta anonim soruluyor kaynım gelip actigim konuyu nerden bilecek. Kendimce bu hareketine çok üzüldüm engellemesini gerektirecek bi durum yoktu düşman dglz gebeligim migde buLantili geçiyo