Kayın valide sorunu

Krtnm3564

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
20
-48
1
37
Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim

Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Yatılı kalmayın siz de . Yani demek ki kadın istemiyor kalmanızı. Neden doğum gününü kendi evinizde yapmıyorsunuz?

Yatılı kalmayın siz de . Yani demek ki kadın istemiyor kalmanızı. Neden doğum gününü kendi evinizde yapmıyorsunuz?
Ben gitmek istemiyordum kendileri çağırdılar eşim ısrar ettiği için gitmek zorunda kaldım

Siz de evinde kalmayıverin. Ne güzel istemiyormuş kalmanızı milletin arayıp da bulamadığı. Zaten pandemideki yasaklar insanlar birbirine gelip gitmesin diyeydi yatılı kalsınlar diye değildi
1.5 senedir kimseye gidip gelmiyorum yasakları bende biliyorum onlar istedikleri için kalıyordum

Yani, ilk duyduğunda “anne sen de beni mi idare ediyorsun” desen ne olacak. Şaka yolu ile lafınızı söyleyiverin siz de.

Diğer mevzuda süslemeleri neden getirmediğinizi kıZınıza sormak olmamış. Yazık kızcağıza. Ama ben size sorim, niye süsleme götürmediniz gerçekten.

Ayrıca böyle şeyleri eşinize niye söylüyorsunuz, ya orda kendiniz cevap verin ya da kv’ye gitmeyin. Sebebini sorarlarsa da geçiştiriverirsiniz.

Kayınvalide sizi istemiyor ve bu sorun mu yani :deli:
Kalın kalın niye gelmiyonuz diye dert edinen kvlerden sonra bu lüks geldi 😀
Valla 3 çocuğumla kafa dinlemek istesem kv gideceğim en son yer olurdu
Çimlik alana örtü serip bi pasta alıp top oynasak daha güzel bi doğum günü olurdu benim için. Kocaya kvyi şikayet etmek de mermiye kafa atmak gibi birşey yani kendine edersin. Olmuyorsa görüşmeyeceksin annenin rahatını bozmayalım dersin neden gitmiyoruz diye sorduğunda da.

Merhaba arkadaşlar
bu lafı sizin yanınızda diyor ve sizde dönüp aşk olsun vs bile diyemiyor musunuz yani ? bunda yanlış anlaşılacak ne var ? hem gereken yerde tepki verremiyorsunuz hemde eşinize dert yanıyorsunuz. ben evliliklerde bunu kabul etmiyorum her koyun kendi bacağından asılır sizin adınıza eşiniz mi gidip böyle böyle demişsin diyecek. Ayrıca madem öyle sizde bir daha asla gitmeyin istenmediğiniz yere bunu yapabilecek misiniz?

Bazısı yatılı misafir istemez.
Yani düzeninin bozulduğunu düşünür.
Doğum günlerinizi de evinizde kutlayın bence.
Görmek isteyen de size gelsin.
Madem sorun bu kimse yatılı agirlanmasin.

Valla kusura bakmayında buradaki problem kayınvalideniz değil,sizsiniz.. Kimse sizi yatılı ağırlamak zorunda değil,evet düzeni bozuluyordur huzuru kaçıyordur. Vakitlice gidip,vakitlice dönün bıktırmayın kendinizden. Kadın havuzlu evde oturuyor diye yatılı misafir çekmek zorunda değil,imkanınız varsa sizde taşınırsınız yoksa oturursunuz evinizde.

Süsleri neden getirmedin dediğinde neden sinirlendiniz anlamadım. Evde süs varsa götürüp süsleseydiniz
Kızıma elsa kostümlü dogum günü kutlaması yaptım suslemer az
Valla kusura bakmayında buradaki problem kayınvalideniz değil,sizsiniz.. Kimse sizi yatılı ağırlamak zorunda değil,evet düzeni bozuluyordur huzuru kaçıyordur. Vakitlice gidip,vakitlice dönün bıktırmayın kendinizden. Kadın havuzlu evde oturuyor diye yatılı misafir çekmek zorunda değil,imkanınız varsa sizde taşınırsınız yoksa oturursunuz evinizde.
2 defa kaldım evlerinde eşim istedi diye
yazlık ev kiraladıkları zaman kredi çekip katkıda bulunduğum da öyle demiyorlar dı
ben istenmediğim yerde durmam isterse villada otursun

Kızıma elsa kostümlü dogum günü kutlaması yaptım suslemer az

yazlık ev kiraladıkları zaman kredi çekip katkıda bulunduğum da öyle demiyorlar dı ben istenmediğim yerde durmam isterse villada otursun
Kredi çekip onlara ev kiralayacağınıza kendinize kiralayın işte,çocuklarınızla istediğiniz gibi keyfini çıkarın.

Back
X