- 24 Haziran 2021
- 20
- -48
- 1
- 37
3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum3 çocukla neden başka bi yere yatılı kalmaya gidiyorsunuz ki ?
Hem doğum gününüzü kendi evinizde kutlayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum3 çocukla neden başka bi yere yatılı kalmaya gidiyorsunuz ki ?
Hem doğum gününüzü kendi evinizde kutlayın.
aynen bi söylesemO Zaman kv neden süsleme soruyor
Onu da babaannesi alır diye düşünmüştük deyip gülseydiniz
İstenmeyen gelinlerden misiniz ?3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
Çocuğumun olmadığı yerde benim de yerim yoktur. Şu an çok sinirlendim size. O çocuk doğum gününde olmadı kardeşinin hemde. Çocuk ayrımcılığa maruz kaldı3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
Ya nasıl yapıyorsunuz bunu? Sizin yanınızda kv komşusuna gelinlerden bahsediyor diyelimki siz duyun diye yapıyor, anne seni tanımasam kırılacam şu lafına diyemiyor musunuz, yada haklısın anne gelin-kaynana anne-kız birbirini idare edecekki geçim olsun yada anne biraz ayıp olmuyor mu ne demek istiyorsun diyemiyor musunuz? Söylenebilecek bir sürü şey varken nasıl koştur koştur uyuyan adamı annen bana laf soktu diye uyandırabiliyorsunuz? Yani okadar basit bir hareket ki yaptığınız, akıl baliğ olmuş üç çocuk anası olmuş ev bark kurmuş koskoca kadınsınız, 5yaşında çocuk gibi millete şikayetlenmek nedir ya, cevap verebilecek iradeniz yokmu?Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
E duruyorsunuz işte istenmediğiniz yerdeKızıma elsa kostümlü dogum günü kutlaması yaptım suslemer az
2 defa kaldım evlerinde eşim istedi diye
yazlık ev kiraladıkları zaman kredi çekip katkıda bulunduğum da öyle demiyorlar dı
ben istenmediğim yerde durmam isterse villada otursun
Sen çocuğunun istememesinden rahatsız olmuyor musun3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
aslında torunlarına çok düşkünler kızının dolduruşuna geliyorİstenmeyen gelinlerden misiniz ?
Normalde babaanneler dedeler bayılırlar torunlara .
Demek ki istemiyorlar boşverin mesafe koyarsınız olur biter .
Çocuklarınızın aklına girseydiniz çocuk havuzlarına işeseydi ..
Tamam haklısınız benim demek istediğim normal bir daire de kalırken bir şey yoktu havuzlu eve taşınıncamı oldu ben kalma meraklısı değilim hele ki şimdi ısrar etseler de kalmamValla kendi annem kızkardeşim kim oldugu önemli degil ikide bir yatılı çocuklu misafir yorucu olur sessizce terk edin birdaha da yatılı gitmeyin ortamları güzel diye sık sık gitmek büyük bir yük
3 cocuk annesi olmuşsun eş ailesini eşe kötülersen zararlı cıkacagını öğren artık.Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorumÇocuğunuz normalde sizinle yaşıyor ve babaanneye gidilirken onu götürmüyorsanız eşinizin ailesi ile olan ilişkinizi kesin
Yani o çocuk sizin aileden, bundan rahatsız oluyorlarsa muhatap olmayın
Kendini de parçalasan esin haksız dahi olsa ailesini savunacak , sen kendin ağızlarının payını ver eşine deme bırak onlar şikayet etsin sen de nedenini anlatırsın o zaman, bu erkekler ailelerine asla laf söyleyemiyor, kendi işini kendin halletcen...Merhaba arkadaşlar