kayın valide ve gelin neden geçinemez!

Yeni nesil; İyi bir Kv ve Kp olacak diye düşünüyorum. Şimdiki gençler bilinçli. Eski insanlar çok bilinçsizz. Adet düşkünü çok fazla. 'Gelin şöyle yapar,gelin şudur böyledir,bizde böyledir ' vs.. diye kendince kural ve dogmaları var. Şimdiki nesil daha rahat. 'Kim napıyorsa yapsın,evladım bile olsa,gelinim de olsa ne karısıcam hayatlarını yaşasınlar' kafasındalar... Her şeyin başı 'anlayış'. Anlayışlı olmak için de 'kara cahil' olmamak gerekiyor.

Aynen 27 yasindayim 6senelik bir evliligim var 2 erkek annesiyim insallah ilrde iki tanede gelinim olacak allahtan tek dilegim iyi bir kayinvalide olmak

sıkıntı bı tek bı şey var: kıskanşlık

Aynen 27 yasindayim 6senelik bir evliligim var 2 erkek annesiyim insallah ilrde iki tanede gelinim olacak allahtan tek dilegim iyi bir kayinvalide olmak
ain kardişım ben de öyle yım. çunku çooooook çekıyorum kaynanamdan . kefem yemek uzeriyim

Ca
ain kardişım ben de öyle yım. çunku çooooook çekıyorum kaynanamdan . kefem yemek uzeriyim
Canım sakin susma ezdirme kendini ben 4 sene birlikte oturdum ilk başlarda sesimi cikarmadim baktim okscak gibi degil çıkardım tırnaklarımi sakın susma ver cevabını

Ca

Canım sakin susma ezdirme kendini ben 4 sene birlikte oturdum ilk başlarda sesimi cikarmadim baktim okscak gibi degil çıkardım tırnaklarımi sakın susma ver cevabını
nıslıhan anlat sana ne yaptın. derdlerım çoooooooooook

Neler yapmadiki canim ben kacarak evlendim birinci cocuguma bir ay sonra hamile kaldim hic sevinmedi bile surat asti sanki o bakacak sinra alti aylik falan hamileyim dolabin oldugu odanin kapisini kitledi esim bagirdi ona tartistilar ondan sonra eltimin kizi 2 aylik falandi eltim dedi bes dakika bak eve gidip geliyorum hemen dedi esimin basi agriyordu migren var vebek agladi esim dedi basim agriyo baska odaya goturur musun oda dedi elalemin bebeginin sesini cekemiyorsunuz kendi p#ciniz olunca napcaksiniz o anda nevrim döndü agzima geleni saydim daha bir cok sey
nıslıhan anlat sana ne yaptın. derdlerım çoooooooooook
A

benim hikayem 5 seneden önce başladı. yabancı bı gelınım.turkçe konuşamiyordum ama anlıyordum, laf atıyor laf sokuyor sankı ne dediğın anlamadım sanıyurdo. hala ayna şey buguna kadar devam. ailem africada. hakaret duyorum çoooooooooooooooook. bıktım nefret edıyorum ondan. bır an once çıkmak istiyorum. işim annessı babası duşunuyor

2 tane çocuğum var 3 ve 4 yaşinda . sosyal hayatım yok arkadaşlar yok. yzum gulmuyor hep uzgunum. başkalara gördum zaman eğlenerken ağlamak ıstiyorum içmdan böyle bı hıss gelıyor kendıme zor tutuyorum.

Ah benim canimuzaksin ailendwn canim benim uzulme allah goruyor yukarida ne yapacagini bilir ben dört dene boyunca hep agladim annem diyordu birak gel ama nasıl birakayim cocugum vardi ben diyordum her darligin bir varlığı vardir sabret neslihan ve sonunda cektiklerim bitti ama bende yoruldum sonunda suanda esimle cok iyiyiz allah bizmasin senin esin ne diyor bu duruma canim birlikte mi oturuyorsunuz kaynanayla

5 sedeen beri bereber oturuyoruz. beraber taşindk buyuk ev. çocukların odası olsun dedı kaynanam. yenı eve geldik kuçuk oda bize verdı eşim ıle ve çocuklar. bı oda kaynbabama bı oda ubur jubur içinde toplamış. yanı çocuk odası yok yalan söyledı. işim sabah gelıyor gece gelıyor berbırımize gormuyoruz gunde 5 dakıka en fazla . işim anna baba bırakmam dıyor. anlatsam çoooooooooooooooooooooooooook neslihan kardeşim ağlıyarak yazıyorum şimdı

Ağlama canim benim hasta olursun aslında büyük suç erkeklerde seni korusa gurbettesin cocuklarin icin ayakta dur guzelim o yavrulari birakma kayinvalidenle guzel güzel konussan anlamazmi

Ağlama canim benim hasta olursun aslında büyük suç erkeklerde seni korusa gurbettesin cocuklarin icin ayakta dur guzelim o yavrulari birakma kayinvalidenle guzel güzel konussan anlamazmi
onun sesı bıle duyursem stresse gıryorum. onun yanında uturmek ıstımıyorum . bıktım. laf sokuyor açağlıyor ben nasıl konuşcem.. sadece her gun dua edıyorum allah onu benden uzak tut bı yere gotur yada benı aılemıle bı yere gutur başka bı şey ıstımıyorum . psıkolocım bozdu . psikoloğa gıtmeye duşunuyorum

Git canim belki iyi gelir nerde oturuyorsun istanbulmu kendini sıkma git dok icindeki dertlerini rahatlsrsin ben artik susmuyorum bizimki ust karimda oturuyor evine fazla gitmem

Git canim belki iyi gelir nerde oturuyorsun istanbulmu kendini sıkma git dok icindeki dertlerini rahatlsrsin ben artik susmuyorum bizimki ust karimda oturuyor evine fazla gitmem
yalovadayım. böyle olacak bılsaydım evlenmezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…