kayın valide ve gelin neden geçinemez!

yalovadayım. böyle olacak bılsaydım evlenmezdım
Böyle olacagini bikse kimse evlenmez güzelim kader kismrt sende inşallah bir gün rahata erersin toparla kendini o seni boyle gördükçe dahada sevinir güçlü dur karsisinda ailenle goruduyormusun bu arada

Böyle olacagini bikse kimse evlenmez güzelim kader kismrt sende inşallah bir gün rahata erersin toparla kendini o seni boyle gördükçe dahada sevinir güçlü dur karsisinda ailenle goruduyormusun bu arada
allah şukur tabii. ama bu durmd kendime çocuklarıma zarar veriyorum,ufak çocuğum zaten otistik. hangi derd ıle uğraşecem. kaynana mı işim mı çocuğum ......
ben sız yaşamazsınız dıyor hep. emin bi şekilde söylüyor . işim annam brakamam diyor . sankı adama bi şey yapmiş. yıllarca annasınden uzak yaşiyor mutlu . şimdı hem mutsuz boyle dıyor annam bırakamam. gunahlarım alsın öbür dünya ödicek

eğer kaynanan seni kızkanıyorsa emın ol kı hayatın cehenneme döndürecek hale ayna evde yaşiyorsanız
Aynı evde yaşamıyoruz kardeşim. Ama 45 dk-1 saatlik mesefadeyiz. 3 haftada bir gidiyoruz. Bir araya geliyoruz yani ister istemez. Kıskandığını nasıl anlarsın kayınvalidenin ?

Aynı evde yaşamıyoruz kardeşim. Ama 45 dk-1 saatlik mesefadeyiz. 3 haftada bir gidiyoruz. Bir araya geliyoruz yani ister istemez. Kıskandığını nasıl anlarsın kayınvalidenin ?
senı rahatsız eden şeyler rahat bi şekılde yaparlar. mesele benim ki kocama mantıksız şeyler söyluyor benim hakımda. çocuğum benden uzaklaştırıyor .....

senı rahatsız eden şeyler rahat bi şekılde yaparlar. mesele benim ki kocama mantıksız şeyler söyluyor benim hakımda. çocuğum benden uzaklaştırıyor .....
Bizim henüz çocuğumuz yok. Ama eşim mesela kanepede uyuyakaldııysa,ay uyuyakalmıss nıye söylemedin batanıye falan örterdim falan der mesela. Bu da mı kıskançlık..

Bizim henüz çocuğumuz yok. Ama eşim mesela kanepede uyuyakaldııysa,ay uyuyakalmıss nıye söylemedin batanıye falan örterdim falan der mesela. Bu da mı kıskançlık..
bence de . çunku kocan annesi onun hakkında ne söylersen hoşona gıder annesı halı onu bakıyor sen diglsın . aranazda bozmak iin. bizde böyle şeyler var sonuç işim ıle kavga edıyoruz. o bana altan laf sokar. ateş yakmak için .......

Canim o oyle yaptikca sen esinle daha cok ilgilen bak goreceksin esinde sana sahip cikacak gorecek gercegi er yada gec

bu noktada katılıyorum nıslıhan
Ne isterler bu gelinlerfen anlamıyorum onlar grkin olmamis sanki birakinda kocalsrimizla gecinelim kendileri cekmisler bizede cektiriyorlar yahu biraz snlayis yaa bari siz yapmayin degilmi ama yok aynisini bize yasatacakkar

Ama ben de eşime karşı çok ilgiliyim. Mesela,ayağına çorap giy,hırkanı giy bak yanıma aldım falan derim yani. En az annesi kadar ilgiliyim. Ben kıskançlıktan ötürü yaptığını düşünmüyorum. Çünkü diğer oğullarına karşıda öyle. Mesela diğer kaynıma da der 'oğlum bu ne böyle incecik giyinmişsin üşütcen ya' der.

A

Aynen öyle ama bizde bir anne kuzusuyuz
yanı. her şey arkamızda bıraktık kendı oğulları için. karıyer aıle arkadaşlar hepsı braktık baştan razıyız dedık daha ne ıstıyorlar bu kadar işkanca yapıyorlar bıze

yanı. her şey arkamızda bıraktık kendı oğulları için. karıyer aıle arkadaşlar hepsı braktık baştan razıyız dedık daha ne ıstıyorlar bu kadar işkanca yapıyorlar bıze
önce gunaydın herkese

tabii ki katılıyorum annesı de baksın. ama sen anlarsın iyi niyetle mı söyluyor yada kötu niyetle mı söyluyor;(yanı seni aciz kocan önünde dikatsizsın; kocana önem vermiyorsun gibi bi düşünce var) kaynanam çoğu böyle yapiyor özellikle çocuklarım hakkında sankı o benden daha iyi baıyor çocuklarım ; bi şeyler söyluyor kocam önunde ; o biliyor kocam çocuklara karşi çok pipirik; kocam ona duyunca hemen beni saldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…