Kayın validem ve bende kalma isteği

kayınvalidenler gelirse eşinle hiç bişey yapma bir süre sonra eşin tıpış tıpış yollar, sonuçta bu işin banyosu var herşeyi var rahatsız oluyorum utanıyorum de

Aynen dediğin gibi güzel dille anlat eşini Can'ım birbinizi çok sevıyorsanız seni dinlicektir zaten ama ben şimdi ne dicem tamam hani sana hak veriyorum ama elimden ne gelir derse o zaman da sen söyle canım evde yaşamaya başladıklarında yüz göz olacağına eve hiç gelemesinler söyle yani yapamam de kötü bilsinler seni sonra unutulur zaman geçer Canım

ama artık anladım ben , çok iyi olmak da bir işe yaramıyorum. ben hep benim annem babam yok diye ailem var artık diye çok sevinmiştim. onlara annesine ve kardeşine cok değer vermiştim.ancak beni cok zor durumda bıraktılar. ben cok merak ediyorum ben calısmasaydım da gelecekler miydi? o zaman iyi ki calısmaktayım ne biliyim. hiç bişey bilmiyorum daha evliliğimin ilk ayları ve inan evlilikten sogudum. sanki evimde tatilde gibiyim ve o tatil bir kac hafta sonra geldiklerinde biticek gibi bişey.
çok ama cok zor durumdayım. insanlar kırılmasın dedikleri olsun diye kendimi harcamısım. yine haklarında kötü bişey demiyorum ancak anlayışsız olundu mu cok kızıyorum. sonucta oğullarının eşi olarak bu kadar da hakkım var diye düşünüyorum?haha ! kızmaya hakkım var gerçekten değil mi?
işe boş oş gidip geliyorum artık gelme tarihleri yaklaştıgından beri. işime de kafamı veremiyorum. evimde bir zaman sonra rahat olamayacagım düşüncesi var ya? BEYNIMI RESMEN MEŞGUL EDİP KEMİRİYOR.

ahhh kuzum kıyama sana hayatının yalnışı bılmıyorum dıger ınsanlar nasıl ama ben cok pişmanım bu konuda yalan yok ozel hayyat kalmıyo emın ol gece oturuyolar edıyolar sureklı kendı akrabalrı gelır gıder burası benm evım onu koyma bunu yapma hesabı dısarı cıkarsn bın kere ara falan sakın derım ben altınlarındanda bı ceyrek dahı verme kesınlıkle benım herseyımı aldırlar cok pısmanım...

Canım eşinle ciddi bir konuşma yap. Burada yazdığıkn gibi. 1. O işi unut de.. 2. Çok huzursuzum. Nasıl başlarsa öyle gider. Ben daha evliliğimin tadını çıkaramadım de. 3. Kız kardeşi nin iş bulup gelmesi konusunda tamamen tavrını koy onlara misafir olduklarını hissettir. 4. Bunun daha torunu var, torun bakma bahanesiyle eve yerlemesi var. 5. Şimsi kv ni ara bak annen değil o kv.. annecim samimiyeti ne güvenerek arıyorum. Biliyorsun biz eşimle bazı şeyleri yeni aştık ve düzene oturtamadık. Sizden çok çekiniyorum. Evliliğimiz için gelip bizde kalmanız beni çok zor durumda bırakacak. Eşimle biraz başbaşa kalmamız lazım. Şükür artık kansızlık derdimde yok. Herşey içim teşekkürler de. Madem bu kadar yüz göz oldunuz kendine çevir

canıim sen bana göre çok daha yeni evlisin
nasıl başlarsa gerçekten öyle gidiyor
ben iyi niyetle başladım şimdi evliliğim sallantıda
asla kabul etme
hemde asla edersende o evlilikten elini çek
eşinle tartışmadan güzellikle söyle (benimki anlamadı)
rahat edemeyeceğini ve beraber eş olarak ilişkinizin olamayacağını
yok anlamıyor gibiyse onlar gelene kadar çok çok rahat ol eşine karşı
her yönden ama onlar geldiği zaman asla ileri gitme utanıyorum de
bide üzüldüğün zaman sen söyleme moralin bozulsun neyin var desin bırak kendi bulsun
amann erkekler buuu anlamaz aileside ailesi
benim eşim aylarca cinsel ilişkiye girmezdi ama sırf ailesi için dile bile getirmezdi

Ya ben seni anlamadım cidden.11 sayfa okudum hep aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun tamam anladık bu durumdan mutsuzsun.Eee peki sonuç ne ?
Gelme tarihlerini bekleyeceğine aç kv ne bi telefon anne ben gayet iyiyim kimsenin bana bakmasına ihtiyacım yok gelmenize gerek yok artık desene yakınıp duracağına.
Sen üzüleceğine onlar üzülsün.Yani buraya sayfalarca yaz istersen bi eyleme geçmedikten sonra bir şey elde edemezsin ki?
Eşim sinirli diyorsun e o sinirli diye sen istemediğin şeylere mi katlanacaksın?
Ailem yok o yüzden böyle oluyor demişsin alakası yok ailen olmasa bile sen kendini koruyabilecek yaştasın.
Çok şükür işin varmış para kazanan kadınsın biraz sert çıksan kimse gelemez zaten cesaret edip.

Konu sahibi ile özelden yazıştık. Şimdilik bişi yapmamaya karar verdi. Geldiklerinde onlara misafir olduğunu hissettirecekmiş. Şimdi ne kadar laf etsemde gelecek dedi. Bende ondan bir eylem bekliyorum. .

canım sen ara kv söyle anneciğim benim için zahmet etme
ben daha iyiyim gelmenize düzeninizi bozmanıza gerek yok
düşünmen yeterliydi Allah razı olsun de
gerçekten bunu yaptın yaptın yapamazsan aç benim konularımı oku geleceğin farksız olmayacak

Rahatsız edici bir durum.. Hastalık da işin bahanesi olmuş. Evimde rahat rahat uzanıp istediğim gibi giyinip istediğim gibi yaşamayacaksam ne anladım ben ayrı ev kurmaktan. Erkekler bunları gerçekten düşünemiyor. Geçen rahatsızdım boğazım ağrıyor halsizim diye eşim dedi ki annemi çağırayım sana baksın. Yahu altı üstü üşütmüşüm felç miyim yani, içeceğim bir tas çorba, sen yapıyorsan yap yapmıyorsan onun için rahatımı bozamam. Aman aman gerek yok dedim. Ben hasta da olsam onların yanında nasıl ayağımı uzatıp yatıp dinleneyim 50 yaşında kadın hizmet ederken bi kere içim rahat etmez. 20 dk mesafede oturuyoruz üstüne bi şey al belki gece kalırız diyo. İyi misin sen evimiz varken niye kalalım orda?

Reactions: mw-
İnsanlar ne kadar meraklı başkasının evine yerleşmeye. Beni biri yatıya çağırınca bile gitmek istemiyorum. Kendi evim kendi düzenim değil çünkü.

Anne tek kalan biri olsa hadi yine yine dersin ama Görümce varmış yanında .... o Görümce kabul edermi böyle bir şeyi .... yeni evlisiniz nasıl bir düşüncesizliktir akşam akşam sinirlendim

Kalma olayına gelmeden önce, eşin neden hemen annesine yetiştiriyorki senin kansızlığını, kaynanan kan bağışımı yapacaktı sanki, bence sakın bulaşma bu kalma olaylarına, bir kere o eve alıştımı tamam sen bittin başka da bişey demiyorum.

Konuş canim yol yakinken henuz gelmemislerke soyle kesin ve net bir dille belirt.cokta yumusak olma.erkekler o dilden anlamiyor.yeni evlisin ne isleri var canim yaninizda

Eee onca sayfa okuduk sonuc değişmeyecekse o zaman katlanacaksin
Istedigin kadar misafir gibi davran, gelme demekten anlamayan insan ondan hic anlamaz bazi insanlar imadan anlamaz net olmak gerekir (örnek :ben :) ) net bir şekilde istemiyorum demek bu kadar mi.zor.yaa?

'....herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum'

Allah kolaylık versin ne diyim. Yeni evli bir çiftin evine yerleşecek kadar arsız insanlar artık

Ah Be canım ben 4 senelik evliyim. İlk senem sevgili kv ve kp ciğim evime kuruldukları için onlara bakmakla geçti. Ne yeni evliliği mi Bile bildim ne gelinliğimi. Vay Arkadaş bu kadar mı düşüncesiz olur insan. Ya biz yeni evliydik şimdi 4 yıllık evliyim ve bu yaşta benim saçlarım ağardı. bak benden sana tavsiye EL KIYMET BİLMEZ SEN NE KADAR İYİLİK YAPARSAN YAP SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…