Canım eşinle ciddi bir konuşma yap. Burada yazdığıkn gibi. 1. O işi unut de.. 2. Çok huzursuzum. Nasıl başlarsa öyle gider. Ben daha evliliğimin tadını çıkaramadım de. 3. Kız kardeşi nin iş bulup gelmesi konusunda tamamen tavrını koy onlara misafir olduklarını hissettir. 4. Bunun daha torunu var, torun bakma bahanesiyle eve yerlemesi var. 5. Şimsi kv ni ara bak annen değil o kv.. annecim samimiyeti ne güvenerek arıyorum. Biliyorsun biz eşimle bazı şeyleri yeni aştık ve düzene oturtamadık. Sizden çok çekiniyorum. Evliliğimiz için gelip bizde kalmanız beni çok zor durumda bırakacak. Eşimle biraz başbaşa kalmamız lazım. Şükür artık kansızlık derdimde yok. Herşey içim teşekkürler de. Madem bu kadar yüz göz oldunuz kendine çevirama artık anladım ben , çok iyi olmak da bir işe yaramıyorum. ben hep benim annem babam yok diye ailem var artık diye çok sevinmiştim. onlara annesine ve kardeşine cok değer vermiştim.ancak beni cok zor durumda bıraktılar. ben cok merak ediyorum ben calısmasaydım da gelecekler miydi? o zaman iyi ki calısmaktayım ne biliyim. hiç bişey bilmiyorum daha evliliğimin ilk ayları ve inan evlilikten sogudum. sanki evimde tatilde gibiyim ve o tatil bir kac hafta sonra geldiklerinde biticek gibi bişey.
çok ama cok zor durumdayım. insanlar kırılmasın dedikleri olsun diye kendimi harcamısım. yine haklarında kötü bişey demiyorum ancak anlayışsız olundu mu cok kızıyorum. sonucta oğullarının eşi olarak bu kadar da hakkım var diye düşünüyorum?haha ! kızmaya hakkım var gerçekten değil mi?
işe boş oş gidip geliyorum artık gelme tarihleri yaklaştıgından beri. işime de kafamı veremiyorum. evimde bir zaman sonra rahat olamayacagım düşüncesi var ya? BEYNIMI RESMEN MEŞGUL EDİP KEMİRİYOR.
Ya ben seni anlamadım cidden.11 sayfa okudum hep aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun tamam anladık bu durumdan mutsuzsun.Eee peki sonuç ne ?ama artık anladım ben , çok iyi olmak da bir işe yaramıyorum. ben hep benim annem babam yok diye ailem var artık diye çok sevinmiştim. onlara annesine ve kardeşine cok değer vermiştim.ancak beni cok zor durumda bıraktılar. ben cok merak ediyorum ben calısmasaydım da gelecekler miydi? o zaman iyi ki calısmaktayım ne biliyim. hiç bişey bilmiyorum daha evliliğimin ilk ayları ve inan evlilikten sogudum. sanki evimde tatilde gibiyim ve o tatil bir kac hafta sonra geldiklerinde biticek gibi bişey.
çok ama cok zor durumdayım. insanlar kırılmasın dedikleri olsun diye kendimi harcamısım. yine haklarında kötü bişey demiyorum ancak anlayışsız olundu mu cok kızıyorum. sonucta oğullarının eşi olarak bu kadar da hakkım var diye düşünüyorum?haha ! kızmaya hakkım var gerçekten değil mi?
işe boş oş gidip geliyorum artık gelme tarihleri yaklaştıgından beri. işime de kafamı veremiyorum. evimde bir zaman sonra rahat olamayacagım düşüncesi var ya? BEYNIMI RESMEN MEŞGUL EDİP KEMİRİYOR.
Konu sahibi ile özelden yazıştık. Şimdilik bişi yapmamaya karar verdi. Geldiklerinde onlara misafir olduğunu hissettirecekmiş. Şimdi ne kadar laf etsemde gelecek dedi. Bende ondan bir eylem bekliyorum. .Ya ben seni anlamadım cidden.11 sayfa okudum hep aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun tamam anladık bu durumdan mutsuzsun.Eee peki sonuç ne ?
Gelme tarihlerini bekleyeceğine aç kv ne bi telefon anne ben gayet iyiyim kimsenin bana bakmasına ihtiyacım yok gelmenize gerek yok artık desene yakınıp duracağına.
Sen üzüleceğine onlar üzülsün.Yani buraya sayfalarca yaz istersen bi eyleme geçmedikten sonra bir şey elde edemezsin ki?
Eşim sinirli diyorsun e o sinirli diye sen istemediğin şeylere mi katlanacaksın?
Ailem yok o yüzden böyle oluyor demişsin alakası yok ailen olmasa bile sen kendini koruyabilecek yaştasın.
Çok şükür işin varmış para kazanan kadınsın biraz sert çıksan kimse gelemez zaten cesaret edip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?