Kayın validem ve bende kalma isteği

Aynı durum basimdaydi, cocuguma bakmak icin gelecekti kayinvalidem. o dünden raziydi. 2 3saat çocuğa bakack ben gün boyu ona hizmet etcem onu hayal ediyordu ben esime acikca istemiyorum dedim. ayni zamanda annemi de istemedim çünkü en ufak bi tartismada anne ler de isin icinde olacak, her işimiz sıkıntılı olacakti,cocugumu bakıcıya emanet etmeye karar verdim esimle de kavga bile ettim bunun icin. sizde sert durun ki onlarda anlasinlar durumu

ne geri zekali bir esiniz var sizin. ne demek annemler olsa da yapariz?

sana direk diyeyim herkes üzülmesin diyorsan sadece sen üzülürsün sevgi saygı baska .ne o ya yapısık gibi .ayrıca sadece yapmak degil mesele cok sey sorun oluyor. direk kabul etmeyeceğini söyle annesine desin konusurken yeni evliyiz bir kaç haftalık kıyafet ggetr desin

ben sana bişey diyim mi beni saf gördüler başka bişey değil ben onları annem gibi sevdim samimi oldum samimiyetin cezası da bana bu oldu.
ilk basta bende kv kp re saygıdan biraey demezdim demeye demeye tepeme cıktılar emir emir konusmalar sacma sapan. hamileliğimde bize gelmişlerdi 15 gün inan burnumdan geldi herseye karısmaları kendi evimde misafir gibi olmustum kac defa esime bak babanı anneni uyar bana baskalarına davrandıkları gibi iğneleyici davranmasınlar ben baskaları gibi cevap veremiyorum dedim dinlemedi uyarmadı sonra ben dayanamadım nerdeyse sinir krizi geciriyordum kp rin agzına lafı tıkadım tabi sasırdı bide kırıldı beyefendi . nekadar agladıgımı bilirim . esim gördü ondan sonra hak verdi ama cok üzüldüm o halimle.simdi bende anladım saygı fiye diye bir cevap vermessen tepene cıkıyorlar be istemiyosan direk söyle ayrıca ayıp degil kv ne bile de anne yeni evliyiz kıs cok uzun ben kendime bakarım agır hastalıgım yok diye zaten bunu direk dersen bidaha ilişemez sana

güzel dille anlat istemediğini eşine. anlamazsa sert dille anlat. ne demek ya o zaman neden evlenip ev kurdunuz ki madem öyle evlenip eşya meşya almadan ev dizmeden onların yanına taşınsaydınız!

''ben evde başkaları varken sevişemem, sessiz sinema mı oynayacağız? ben evde rahat rahat sabahlığımla geceliğimle gezemiycem, senle akşamları salonda sarmaş dolaş film izleyemiycem, başbaşa yemek yiyemiycez, bizim başbaşa kalabileceğimiz tek yer dört duvar arası yatak odamız olacak, eee ne anladım bu evden ben?

aileni seviyorum ama ev ev üstüne olmaz, huzurumuz kaçar, benim bugün kendi öz annem bana bu teklifi etse kendi öz annemi de istemem, bunun sevgiyle alakası yok, ben bu şekilde yaşayamam, olmaz''

bu konuşmayı yapacaksın sadece. böyle konularda yumuşak yüzlü ezik olma, daha çok ezerler.

Henüz yeni evlisin ve o bakımdan onlara ses çıkartamazsın diye bunuda fırsat bilerekden olsa gerek üzerinize çöreklenme çabasınidalar sen her zaman 2 adım önceden düşünmen gerek onlar böyle yaparsa ben ne yapabilirim ? diye sormalısın kendine ve kararlı şekilde ben evliliğimi sadece eşimle yalnız beraberce yaşamak istiyorum diye evlendim sizler ailesisiniz saygıda kusur etmem lakin aynı evde ne evliliğim olur gönlümüzce ne size karşıda saygı zamanla tükenir gider bu'nun böyle yaşanmaması için lütfen beni ve evliliğimi bırakın eşimle yaşayalım , diye konuş

İki gece birlikte olma 3. Gece kendi kovar :) burada birinden okumustum. Bir gece onlar yokken giyin suslen falan ama devami gelmesin. Utaniyorum de. Sonrasina bakarsin

canım kötü olacaksan böyle ol . Sonra aynı evin içinde kötü olmaktan iyidir..
Birlikte yaşamak ınan çok zor esinle özel hiç birşeyin kalmıyor çünkü

Bende kv çok ama çok seviyorum ama bazı şeyler kendi yerinde daha güzel

Sevmekle ilgisi yok ki..
Tüm sevdiklerimizi toplayalim aynı eve o zaman..
Kesinlikle kabul etmeyin esiniz anlayana kadar ev ev üstüne olmaz diyin..
Gerekirse milyon kez..
Borç odemek için 3 aylık oğlunun yanına taşınmak da nedir zaten 3 ay öncesinde beraberdiler bu mu buldukları çözüm ?

Bende de kansızlık var ve aylık iğne vurduruyorum. Kimseye de muhtaç değilim şükür. Bu işin bahanesi olmuş yani. Yeni evli birinin evinde o kadar kalmak nedir ya, nasıl anlayışsız insanlar!

Yapamadığınızı neden söylüyorsunuz ki ne ayıp şey. O kadar özele sokarsanız kadın da kendisinden utanıp sevişemeyeceğinizi falan dert etmez.

''ben iyiyim rahatsızlığımda yok zahmet edip yorulmayın tabi gelin başımın üstünde yeriniz var ama ben iyiyim''

bunu söyleyin, aklı başında bir kadınsa buradaki ''ben iyiyim'' kelimesini anlayacaktır hem bahanelerini öldürmüş olursunuz hemde kafanız rahatlar.

Sizde eşinizin ve onun ailesinin her dediğine evet demeyin..Herşeye evet demek kimine ters tepiyor ve iyi niyet suistimal ediliyor maalesef. Eveti herkese dememek lazım.

Annem derken kaynanayı kastediyor galiba çünkü aynı yazıp kaynanayı kastettiği başka mesajları da var.
Ben de ilk başta öyle anladım. Ama yukarıdaki kırmızı ile işaretli yer kafamı karıştırdı. Altını verince işin rengi niye değişiyor, ne borcu kalıyor ki??

Kendine bu kadar stress ve dert ettiğin bir şeyi eşine açıkça söyleyemiyorsan o evlilikten hayır gelmez çok net söyleyeyim. Resmen başkaları mutlu olsun diye kendinı eziyorsun. Ee onu da bünye kaldırmıyor tabi. Sen önce esin ile konuş annen gelip kış boyu kalmasın max 2 hafta kalsın. Kardeşin buradan iş bulursa burada ayri eve çıkar. Bizimle sürekli kalması doğru değil. İstemiyorum. Geldi yerleşti anlaşamadık ne olacak. Ev arkadaşlığı değil ki bu. Ev arkadaşını bile kılı kırk yararak seciyor insan. Eşinin kardeşi diye gelip eve kurulamaz.

Annene altınları vermen de çok ama çok hata olmuş. Sanki işin başlangıcı bu gibi. Kafalarında bir hesap yapmış gibiler. Bilemedim. Kendi evlerini bırakıp size yerleşmek istemelerinin sebebi sizin eviniz eşyalarınız yeni güzel vs mi? Belki kışın kendi evlerinde oturmak sıkıntılıdır. Özellikle sobalı evler zor oluyor.

Hatta bu lafı konu sahibi söylesin. Görümce arayıp sizin şehirde iş bakıyorum sizde kalacağım diyebilecek kadar pişkin ise aynısını gelin hanım da yapabilir.

Ben de anlamadım o kısmı, borç kendi borçları ise saçma, borçlarım varken neden altınlarımı anneme vereyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…