- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Altınları neden annenize verdiniz?Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun((
Babası yok mu?
Altınları verdiğiniz için kıllık yapıyor olabilir mi?
Kansızlıkla sizde kalması ciddi anlamda ne alaka? (Halsizlik bahane, gelin evi şahane gibi geldi bana)