• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın validem ve bende kalma isteği

Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun :KK43:((
Altınları neden annenize verdiniz?
Babası yok mu?
Altınları verdiğiniz için kıllık yapıyor olabilir mi?
Kansızlıkla sizde kalması ciddi anlamda ne alaka? (Halsizlik bahane, gelin evi şahane gibi geldi bana)

benzerini yaşadım
3 haftalık evliyken 2 görümcem geldi bizi boşanma aşamasına getirdiler
daha o gün bugündür mutsuzum
boşanmayı düşünüyorum
cinsellige alışamadım
2 yıldır aylarca kaldıkları için aylarca beraber olmadığımız zamanlar olurdu
şimdi de eşim istemese umrumda olmaz

annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.

Tam olarak neyi kabul ettiğinizi düşündünüz? Kansızlık sorunu geçince giderler diye mi?
Yahu sizi niye bir punduna getiriyorlar. Aynı evde yaşama konusunda ne düşündüğünüzü net bir şekilde bilmiyorlar mı? Olaylar daha fazla rayından çıkmadan ağırlığınızı koyun.

Kansızlık yüzünden kv gelip size bakması ne alaka ya? Siz yoruluyorsaniz eşiniz yapacaktı. Bu kadar da bakamayacak mı size ? En baştan kv eve kabul etmekle hata yapmışsınız. Bir de vajinismusunuza kadar neden söylediniz? Bu kadar ozelinize sokarsaniz, evinizden de cikaramazsiniz.

canım ben de sen gibi düşünüyorum ben bu hayatta cok sey yasadım..ve artık evlendim huzrulu olmak istiyorum evimde. zaten calismaktayım. e şimdi gelicekler ben zaten eşimi akşamdan akşama göre biriyim. yani zorla otur cay iç onlarla. resmen kalma provaları baska bişey değil.arkamda olan bir ailem yolsa böyle olmazdı....annem yada babam derdi dünür gençlerin evinde ne işiniz var..olmaz diye ...zaten ailem olmadıgından beni savunacak biri olmadıgından böyle oluyor.BENCE.

Yetişkinsiniz

Ana baba gerekmez bunu demeye kendiniz deyin açıkça

Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun :KK43:((
Ay boyle insalara sinir oluyorm ne yani herkesin bi hayati var yaa beraber yasamak ne demek bahaneymis o bnce onlarin aklinda varmis ozman beraber oturmak esin seni arada birakmadan cozmesi lazim bu isi

Aslinda kv nin niyeti zaten gelip kalmakmis ama esiniz cabuk yoruluyo deyince Firsat bulmuslar gelmek icin. ayrica gelipte pek yardim edecegini sanmiyorum hadi cocugunuz olsa neyse belki yardimi dokunir dicem de.. bence bi akrabaya (cok guvendiginiz biri) soylesin sorununuzu ve yeni astiginizi.belki anlayisla karsilarlar ve gelmezler. siz direkt gelmeyin diyemezsiniz. tatli dili uslubu iyi olan ve guvendiginiz biri demeli gitmeyin yeni evliler diye ;)

Kansizlik ve beraber kalma ne alaka deseydiniz basta cok daha kolay olurdu...

Benzer bi durum benim de basima geldi...:110: Kv degil de kp yeni emekli oldu ve kisi bizim yasadigimiz sehirde gecirmek istedigini soyledi:oha:..araliktan nisana kadar kalacakmis...kendi yasadiklari yer cok soguk, bizim kaldigim yerde kis yok...kv calistigi icin o kadar kalamaz ama o da biz kalmasi icin cok ugrasti... sonuc ben evde cingar cikardim:sinirli:..cunku tatli dille anlattikca anlamadi esim...

esim arada kaldi malesef ama evlenmeden once bi kural koymustuk...herkes kendi ailesini idare edecek, esini yuz goz etmeyecek diye...ben kurali hatirlattim ona...ben evde yokken annesi aramis yine ayni konu..baban sizde kisi gecirmek istiyor diye..esim de "cok seviniriz ama cok yogunuz anne..bir aydan fazla misafir edemeyiz...esimin is saatleri degisti ki gercekten degismisti" demis..annesi israr etse de en fazla bir ay olur deyip kapatmis...esim arada cok uzuldu ama bastan net oldugu icin konu tekrar acilmaz diye umuyorum...bana biraz kirildilar ama hala arar sorarlar...bir kac haftaya gelicekler, ins yine kaliyim demez de bu konu kapanir...:kahve:

Ayni evde yeri geliyor insan kendi annesiyle anlasamiyor kaldiki kaynana. Guzel bir dille konus gelmelerini engelle sonrasinda bisey yapamazsin yerlesirler evine erkek tarafina cok yuz vermemek lazim

Bak canim burda hergun 1 kaynana konusu aciliyo neredeyse herkez muzdarip bu dertden aslaaaa amaa aslaaa kabul etme direk soyle esine ya askim annenlerde gelmek istiyolar ama ben evimde rahat edemem biliyosun sorunlarimiz vardi yeni astik ben calisiyorum evime geldigimdede rahatca ayaklarimi uzatamiycam sana sarilamiycam sakalasamiycaz bu bizim evliligimizi derinden etkiler yanlisda anlama seviyorum aileni ama evliligim benim icin daha onemli bu konuda bana cephe alirlarsa aramiz bozulur beni bulastirma uygun bir dille anlat bence bunuda kat ben aile ortaminda yetismedigimden boyle vicik vicik uzun kalmalar falan bana biraz ters herkez evinde mutlu olsun aramiz suan cok iyi onlarla ama gelirlerse emin ol bir sure sonra benim yaptigim onlara onlarinkide bana batar de... sert bir dille anlatirsan ters teper erkekler aile konusunda biraz sinir tanimiyolar ben her kavgada annen boyle dedi bacin soyle yapti yapamazlar kim onlar diye yirtiyodum kendmi ben suclu oluyodum simdi oyle yapmiyorum sakin bir dille anlatiyorum kotuler gibi degilde uzulur gibi yani;))

Acik acik soyle bence. Ayni evde olmaz. Esinle bi ozeliniz bile kalmaz. Ister istemez herseye karisir. Esinle sarilip film izlemek bi kenara dursun. Sayginizdan opusemezsiniz bile. Bence Esine soyle seninle ilgilenemem rahat olamam de. Ozelinizin kalmayacagindan falan bahset iste

Kansizlik iste alti ustu ya, kadin olup da hayatinin bir doneminde kansizlik yasamayan var midir ki?
Allah korusun sanki kanser olmussunuz gibi gelip de bakmak istemek nedir yani?
Hayir anlamadigim, gelinde kansizlik var deyip kayinvalide sabahtan aksama is yapacak, yemek yapacak, onune sofra kurup kaldiracak oyle mi?
Hic inanasim gelmedi buna.

Altınları anneme verdim demişsiniz. Başka bir mesajda ailenizin olmadığı yazıyor. Ben mi anlayamadım acaba?

Sorununuza gelince işi kavga boyutuna getirmeden sakince konuşmaya çalışın. Her şeye olur derseniz bir an gelir dayanamaz, patlarsınız.

Burada sorun sizden kaynaklı. Başta kabul etmemeliydiniz. Misafirlige gelicek dememis sonucta annem bize bakacak demis? Kabul etmişsiniz. Özelinizin kalmayacagini ozaman dusunmeliydinjz. Boyle bir karar verilirken konusulmaz mi ne kadar kalacaklar diye ? Konusulur ee onuda yapmamissiniz. Ayrica kansizlik özel bakim isteyen bir hastalik filan degil.

Bende eşimi kaybetmek istemediğimden kabullendim zaten bu durumu.Çünkü hergün annesi yüzünden kavga ediyorduk.Bir süre sonra sen benim annemi istemiyor musun demeler başladı.
valla yatma kocanla kusura bakma de cinselık yok. duş alamıyorum bunu yap bak nasıl yolla gelır

Bende altına takıldım maalesef. Aileniz yoksa kime verdiniz

benzerini yaşadım
3 haftalık evliyken 2 görümcem geldi bizi boşanma aşamasına getirdiler
daha o gün bugündür mutsuzum
boşanmayı düşünüyorum
cinsellige alışamadım
2 yıldır aylarca kaldıkları için aylarca beraber olmadığımız zamanlar olurdu
şimdi de eşim istemese umrumda olmaz
aylarca beraber olmuyordunuz ve elin bundan rahatız olöadı ?!

Altınları anneme verdim demişsiniz. Başka bir mesajda ailenizin olmadığı yazıyor. Ben mi anlayamadım acaba?

Sorununuza gelince işi kavga boyutuna getirmeden sakince konuşmaya çalışın. Her şeye olur derseniz bir an gelir dayanamaz, patlarsınız.

Annem derken kaynanayı kastediyor galiba çünkü aynı yazıp kaynanayı kastettiği başka mesajları da var.

Back
X