Kayın validem yüzünden cok mutsuzum

Yapamazsin ama yine de soyleyeyim. Annenin evine git ve esine sart kos; evi ayir geleyim.

Ya da bunu yapmadan once esinle konus ona gore ayarlasin parasini. Yani biraz zaman ver.
Sure de verebilirsin. Mesela 6 ay. o 6 ay icinde ise allahin her günu dile getir.
Ve tabii ki evlenmeden once ne konusuldu bilemiyorum. Her seyi kabul ettiysen zor cikarsiniz siz ayri eve. Cunku suan 1 evi dayayip dosemek ciddi miktarda bir para ister.
Kisa sureli icin soylendiyse sesini yukseltebilirsin tabii.

Ama genelde bu durumlarda o ev kolay kolay ayrilmaz.ancak evi terk etmen lazim
Evi ayirmak için benim ailem destek olucak maddi yönde büyük bir destek hem de ama bu yükü onlara yüklemek istemiyorum onların durumuda çok iyi değil bi ev almak için para biriktiriyorlaro parayı nasl kabul edebilirim ki eşim bu kadar iyiliği haketmiyor onlara karşı çok sıcak bi insan değil

Eşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyor

Sözünü tutmayıp ayrı eve çıkmayan eşiniz.
Ailesinin yaptıklarına hak veren, sizinle kavga eden eşiniz.
Siz evi terk edince özür bile dilemeyen, sizi vazgeçirmeye çalışmayan eşiniz.
Sizden özür bile dilemeyen, geri dönmeniz için uğraşmayan adama dönen siz.
Ayrı eviniz yokken, kayınvalideden izinsiz dışarıya çıkamazken, 1 sene içinde 2 defa evi terk etmenize neden olacak sorunlarınız varken çocuk yapan siz ve eşiniz.

Kayınvalidenin suçu tam olarak nedir?
Siz seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Seçimlerinizi değiştirmek sizin elinizde.
Ya eşiniz ayrı eve çıkmayı kabul edene kadar evi terk edeceksiniz ve kabul etmezse boşanacaksınız ya da oturup çekeceksiniz. Bunun başka yolu yok.

tek cozum her turlu sonucu goze alarak rest cekmek.ailenin evine gidip evi ayirmadan gelmem diyorsun.soz alma degil somut adim atip ev tutacak anca ondan sonra donerim diyeceksin.ailesinin sozune bakip kabul etmeme ihtimali de var tabii sonucunda.o zaman da ailenle kafan rahat cocugunu buyutursun en azindan.Yani ben olsam yapacagim tek sey bu ve kesinlikle bir dakika bile beklemem yapmak icin.kimsenin hizmetcisi degilim.ama sen bunu yapabilir misin cok zannetmiyorum bosanmaktan korkuyorsun ve esin de bunu cok iyi biliyor.yani blof yaparak hic bi sey degismez onu soyliyeyim.

zaman la alişirsin, merak etme şimdi hamilelikten hormonlar yuzunden katlanamiyorsun, ama 2-3 yila alisicaksin ha birde sesiz kalma sakin icine kapanma ne istersen soyle zaten soylese de soylemesende seni kotuluyor, soylersen en azinda yalan olmaz.

Mesela napiyim nasl davraniyim evişlerinde yardim etmemek gibi fln mi
Yani ucundan tut bir şeylerin tabi, şuan için senin d evin orası. Ama her şeyi yapma. Hamileliği bahane et. Onun işine yarama yani. Çünkü şuan bir kadın olarak sen onun tüm yükünü kendi uzerine aldın. Belki de hayatında ilk kez yan gelip yatiyo. Elinden bunu al

Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Kaçarak mı evlendin?
Neden aynı evdesiniz

Evi ayirmak için benim ailem destek olucak maddi yönde büyük bir destek hem de ama bu yükü onlara yüklemek istemiyorum onların durumuda çok iyi değil bi ev almak için para biriktiriyorlaro parayı nasl kabul edebilirim ki eşim bu kadar iyiliği haketmiyor onlara karşı çok sıcak bi insan değil

Ailenden destek alma ailen isterse dunyayi versinler gene yaranamazlar olan ailenin kazancina olur ayrica birdaha annemden izin alcaksin derlerse de
Deki ben izin felan alamam sadece haber veririm gidecegim yeri korkma kaynanandan da esinden de guclu kadin gormedikleri icin kendilerini bir halt saniyorlar ayrica o kaynana da esin yokken lafini ver oturttur

Aynı evin içinde yaşayıp, yan odalarda sevişip nasıl aile olmaktan bahsediyorsunuz anlamıyorum? Düşünüyorum hala kadının problem olduğunu düşünüyorsunuz. Kadın değil, sizi o evde annesi ile yaşatan kişiliksiz eşiniz. Daha nasıl bir erkek aile babası olur onu kavrayamamışsınız. Kayınvalide eşinizin gelirini, sizin iş gücünüzü- köleliğinizi kullanıyor. Akıllanın artık, bir yatak, bir dolap yeter. Tek göz evde oturun, uzak durun, görüşmeyin ama siz evi de ayırsanız eşiniz böyle oldukça sıkıntınız devam eder.

Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
19 yasindasin ve 5 aylik hamilesin ve birlikte oturuyorsun. Valla iyi cesaret. Bende erken evlendim esimin babasi yok diyede birlikte oturmayi kabul ettim annesi tekti cunku. Ama cocuk yapmadim. Akil var nizam var resmen kendi kendine dert edinmissin. Biz 1 yil oturduk çikmak isteyende esim oldu. Kaynanam herseye karsirdi seninde soyledigin gibi sikayet ederdi esime ama esim sikayetlere tahammul edemedi artik ve cikti. Ben hicbir zaman sikayet etmedim onun evi diye susmak zorundaydim cunku. Benim kp yoktu diye mecburen kv yalniz birakmamak icin kabul ettim. Ama simdi senin kayin pederinde var kv yalniz degil ne diye kabul ediyorsun anlamis degilim

Adama tabii değişen ne var ki doğup büyüdüğü eve gece kendini gündüz ana babasını hoşnut edecek biri geldi daha ne olsun o düzen yüz yıl sürse yine tamam der hata sizde kabul ermeyecektiniz
İçimden geçenleri yazmışsınız.Adam hayatından memnun tabiki anası babası da yanında daha ne olsun.Parayla birini tutsalar baş edemezler evlilik adı altında yürütüyorlar işlerini.Allah akıl fikir versin .

Yani ucundan tut bir şeylerin tabi, şuan için senin d evin orası. Ama her şeyi yapma. Hamileliği bahane et. Onun işine yarama yani. Çünkü şuan bir kadın olarak sen onun tüm yükünü kendi uzerine aldın. Belki de hayatında ilk kez yan gelip yatiyo. Elinden bunu al
Tamam mutlaka deniycem bunu teşekkür ederim

Ailenden destek alma ailen isterse dunyayi versinler gene yaranamazlar olan ailenin kazancina olur ayrica birdaha annemden izin alcaksin derlerse de
Deki ben izin felan alamam sadece haber veririm gidecegim yeri korkma kaynanandan da esinden de guclu kadin gormedikleri icin kendilerini bir halt saniyorlar ayrica o kaynana da esin yokken lafini ver oturttur
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 esin yokken lafini ver oturttur bravo muhtesem bir oneri.. saygi sevgiyi dogurur. suan konu sahibi daha kendisi cocuk. Nasil yanlis yonlendirirsiniz. Kv cocuk gordugu icin bu seklde davraniyor zaten

Ya neden ailen destek olacak size ben anlamıyorum?
Kendi evinizi kendinizi kuramıyorsanız neden evleniyorsunuz?
Kocanızı suçlayıp duruyorsunuz ama sizde de büyük suç var yani.

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 esin yokken lafini ver oturttur bravo muhtesem bir oneri.. saygi sevgiyi dogurur. suan konu sahibi daha kendisi cocuk. Nasil yanlis yonlendirirsiniz. Kv cocuk gordugu icin bu seklde davraniyor zaten
Siz saniyorqunuz saygili davransa esine sikayet etmeyecek kizi kole gibi kullaniyorlar daha saygi diyorsunuz saygi karsi tarafli verilir bazi insanlara saygiyla yaklasirsaniz salak zannedebilir herkese ayni tavirla yaklasilmaz bunu bilin

Kzm sen kaç yaşnda nşanlandn 1 buçuk yl nişanlı, 1 yllk evlisn .. 19 yaşndasn.. Annen baban daha yaşn küçük ne nşanı ne evliliği oku mesleğini elne al demedi mi sana? Hayatını yaşaman gerekirken neden körelttin.. 😒😒 Madem annen baban arkanda git oraya ve geri dönme
.. Eşin senin her halükarda döneceğini bldiği için öyle rahat taklyor.. git adam akıllı ağırlığını koy ya ayrı ev açarsn ben babımn evinden çkp oraya gelrm ya da boşarm seni gerekirse cekşmeli de.. Annen babanda alsnlar karşlarna eşni konuşsunlar.. Kararlı ol ve kararının arkasnda dimdik dur iki güzel söze kanma evimi ayr öyle gelrm de sadece

Keşke en başından kabul etmeseydiniz aynı evi. Kendi ayaklarınizin üzerinde durun evleri ayırın en güzel yıllarınizi bu şekilde gecirmeyin

Ya rest çekip evden gideceksiniz ya bu durumu çekeceksiniz. Başka bir seçenek yok. Bu duruma izin veren de sizsiniz bu arada ne münasebet kayınvalideden izin almak. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Çok güllük gülistanlık bir evlilik hayatınız var gibi hemen hamile kaldığınıza göre rest çekip gidebileceğinize ihtimal vermiyorum. Hoş gitseniz kocanızın peşinizden gelir mi ondan bile emin değilim.
Izin alma olayi ayri bi krizde. Esi nasil buna musade ediyo cikip diyemiyormu ben izin verdim bi tane kocasi var sizene diye pes cidden

Siz saniyorqunuz saygili davransa esine sikayet etmeyecek kizi kole gibi kullaniyorlar daha saygi diyorsunuz saygi karsi tarafli verilir bazi insanlara saygiyla yaklasirsaniz salak zannedebilir herkese ayni tavirla yaklasilmaz bunu bilin
Karsi tarafa ne istiyor ise yapsin demiyoruz zaten ama saygisizlikta yapmasin hoş degil kendi sayginligini korusun kendisini kendi kullandiriyor. Daha 19 yasinda ne diyim ki suan hamile olmasi bile ayri yanlis

Back
X