kayın validem

Bir gün kek yapayım dedim kayınvalideme yaptırmamak için elinden geleni yaptı, neyse sonra tamam yap dedi. Yaparken hiçbirşey demedi, bittikten sonra başladı oğlum bunu yemez diye. Anne yer diyorum.yemez diyo yer diyorum yemez diyo, bu böyle bana sürdü. Neymiş oğlu iki renkli kek sevmezmiş. Sonunda oğlu anne ben bu keki seviyorum dedi. Hala diyorki hayır sen sevmiyorsun bu keki. Oğlu benim yaptığım keki severek yiyor diye kadın ne yapacağını şaşırdı.

Oturun konuşun rahatsız olduğunuz şeyi.
Sizde verin karşılığını.
Susarak çözemezsiniz.

Esinizin uvey annesi mi oz mu ? Dikkat et kocanda gozu olabilir ,
Oz ise ,kabullen becerikli oldugunu ,her isi ustune yik devamli annecim ben beceremiyorum ,sen yap de ,
Bisiler iste devamli

Her cuma, hayırlı cumalar diye arıyorum. Çünkü aramak zorundayım. Kadın trip atıyor sabah arayamadıysan, neden öğlen aramadın diye. İyi de öğle yemeğe gittim çalışıyorum anne diyorum, trip atıyor neyse tamam diye. En son alışveriş merkezine bıraktı kocam beni, babası abimi arayıp benim oğlum sınavda senin kardeşin alışveriş merkezinde geziyo diye şikayet etmiş beni. Her cumartesi mecbur evlerine gidiyorum, halbuki tüm h af ta çalışan bi kadınım, ama hayır deme şansım yok
Başka gün geliriz deme şansım yok. Fikirler anne babadan çıkıyor, kocam da tüm bunlara uymamı istiyor. Bi cumartesi gitmezsek büyük saygısızlık olur çünkü

Esinizin uvey annesi mi oz mu ? Dikkat et kocanda gozu olabilir ,
Oz ise ,kabullen becerikli oldugunu ,her isi ustune yik devamli annecim ben beceremiyorum ,sen yap de ,
Bisiler iste devamli
Uvey evet ama yok canım daha neler ama sürekli oğlum yapar kocam yapmiyo demiyo değil sürekli kıyaslama ee adam 50 yaşında 25 yasindakiyle aynı şeyleri yapması nasıl beklenir

Kardesim allah sana yardım etsin sen yazınca kendi halime sukrettim iyi olmanın yollarına bakacak sin ama Sana tavsiye kocan annesiyle ilgili kötü bişey deme bizimki uvey olduğu halde yeri gelir savunur

Laf falan sokma sakın. Eşin adam değilse yedirin o lafları tinlama sadece konussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…