Yüz yüze bakıyoruz benim için bitince birisi biter onun gibi olmak istemiyorum aciksozlu olmak her zaman daha iyiSiz de laf sokun karşılıklı niye cevap vermiyorsunuz?
Yok allahtanaynı evde mi yaşıyosunuz?
Tamam işte açıksözlülük bu değil mi o laf soktuğu an yapıştıracaksınız suratına cevabını susup oturmayacaksınız. O düşünüyor mu yüz yüze bakıyoruz ben bu kıza niye böyle davranyorum diye düşünmüyor siz de düşünmeyin.Yüz yüze bakıyoruz benim için bitince birisi biter onun gibi olmak istemiyorum aciksozlu olmak her zaman daha iyi
muhattap olmamamya alıstıkca üstüne gelecek . lafına cevap ver nedemek istedin anne de direk .ezdirme kendini. yüz yüze bakıyorsanız oda düsünevek kendi hatasıArkadaslar kV sürekli laf sokuyor işi gücü kendini beğenmek sürekli kendini becerikli beni beceriksiz gibi göstermeye çalışıyor . Laf sokuyor sürekli yüz yüze bakıyoruz o yüzden hiç cevap vermiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum aynı kuma gibi sürekli benle karşılaştırıyor kendini.43 yaşında ve ikinci es kendisi ne yapmalıyım aynı durumda olan var mı akıl verin lütfen
Yok allahtan
Aynen öyle Afedersiniz benimle sidik yarisdiriyor uvey zatenNormal kv iste.Ben olsam bende sinir olurum .
Ya cevap vereceksiniz yada umursamaz davranip tamam diyip gececeksiniz.
Yasi genc daha sizi kendisiyle denk goruyor muhtemelen:)
Zaten en yakın haftada bir görüşüyoruz. Aynı şehirde yız ama amcamın oğluyla evliyim ister istemez aynı sulalede yız görüşülüyor mecburo zaman görüşme sıklığını azaltın.
İşte onu bi becerebilsem cevapta versen psikolag ok problem li daha da kötü oluruz herseyi yaparneree kadar dayanacaksın laflarına sakinlikle cözmeyi ögrenmelisin .laflardan kacarak duymamamzlıktan gelerek degil
kendi içine atmamayı ögrenmelisin ozman yoksa sen bogulursun . daha az görüs dinleme hasta de gecİşte onu bi becerebilsem cevapta versen psikolag ok problem li daha da kötü oluruz herseyi yapar
TesekTeşekkür ederim insaalhkendi içine atmamayı ögrenmelisin ozman yoksa sen bogulursun . daha az görüs dinleme hasta de gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?