Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım ya eşini ev alma konusunda nasıl ikna ettin söyler misin ?.eşimin borç konusunda kendine özgüveni yok,alttan giriyorum üstten çıkıyorum mantıklı bir şekilde bak bu böyle şu şöyle diyorum yookkk,bak senden boşanıcam sebebi annen baban ablan biliyorsun değilmi diyorum biliyorum diyor ama gene tık yoookk.neymiş efendim kendisi işçi ya,işten çıkarsa kredi borcunu nasıl ödermişde bilmem ne bir sürü terane ..allah inandırsın eşimin ailesi sadece kiramı ödüyor,açmışım,hastaymışım,borcum varmış umruna değil 5 kuruşuna kıymıyorlar..kiramıda ödemezler de çevrelerine onlara biz bakıyoruz desinler diye ödüyorlar .. yani fazla işe yarıyorlarmış gibi gösteriyorlar kendilerini,sırf desinler için.. ​![]()
Arkadas ne guzel anlatmis...dahasi bi arkadasin veya ailen gelir kv.hop kapida.Oturur yaniniza,senden cok konusur.Kimin misafir kimin ev sahibi oldugu belli olmaz!birde elti veya gorumce varsa yakininda...vay haline!Daha neler neler var say say bitmez.Bekarlikta "odun"kafali oluyor insan.Mantikli dusunmek kiiiim biz kim.Kk bu durum dan sikayetci ne cok kadin var bir de burda yazmayanlarin sayisi dusunemiyorumAltlı üstlü otur arkadaşım ..
Hayatın şeffaf olur , kimseden bişeyini saklayamazsın ..
Karı koca bi plan yaparsınız hemencik bozulur ..
Akşam şortunu çekip rahat rahat yatmak istersin ama çat kapı gelirler kaçacak delik ararsın ..
Alışverişe gidersin , giderken yanınızda gelirler , sormazsanız küserler ..
Evlerine misafir gelir , seni çağırırlar 'çay servisi ' yap diye ..
Öğlen kalkarsın sorun olur , akşam yatarsın sorun olur ..
Kocanla kavga etsen o anda çıkıp gelseler meseleye bodoslama dalarlar ve her halükarda haksız sen olursun ..
Çocuğun olduğunda yaşayacaklarını söylemeyim istersen ..
Bütün bunlara katlanırım diyorsan kabul et , yok katlanamam dersen ısrar et , inat et , diret ama kabul etme ..
Nişanlın da ailesinden ayrılamıyorsa bırak ayrılmasın , sen ayrıl ondan ..
Bütün bunlar tecrübe ile sabit ..
1-2 sene sonra çıkarız başka bi yere taşınırız laflarına da inanma . 6 yıldır çıksam ben çıkardım ..
Şimdi eşim aynı binaya evli olan ablasıda gelsin istiyor ..
Koloni halinde yaşıyoruz .. Ve ben çok yıprandım.
Cnm.aslinda esine de hak vermek lazim.Ben 2 yil kv.kp.ve ustune birde kayinimla ayni evde oturdum ve bu 2 yilim cehennem oldu(kiradan ciktik ve kira odememek icin gittik)gitmez olaydik.Esimle ne kavgalar ettik,bosaniyorduk nerdeyse.Kv.hepsini doldurur,cocuguma karisir,hizmet bekler v.s.Bin kere yap bir kere yapma o gozde.sinirlerim cok yipranmisti,her gun agliyordum.Simdi 2-3 ayda bir misafirlige gidince bile temizlik yapamadim bilmem ne(ustelik cokta genc) hemen anliyorum ne demek istedigini ama artik yok oyle...bende iki gunde anca toparladim evi,halilarim da yikancak fln diyorum:)Benimki ev konusunda sonunda yola geldi ama nasil maddi sikintilar cektik anlatamam.Bende calismak zorunda kaldim,odalari tek tek duzduk dosedik.Bi donem esim issiz kaldi ben odedim,gecen yaz da ben issiz kaldim o odedi.zaman zaman basimin etini yedi senin fikrindi bak nasil sikinti cekiyoruz diye ama simdi ikimizde hic pisman degiliz.Allah buyuk!Zaten isciyiz diye de dusunursek asla ev sahibi olamayiz!Para zaten ev almasan nasil olsa bir yere gidiyor....Peki senin su kv.kp kredi cekince o simdi verdikleri parayi vermezler mi?eger verirlerse zaten kredinin bir kismini odemis olurlar.Sakin gurur fln.yapma.Biz bakiyoruz dese nolcak zaten bizimkiler bakmasa yine bakiyoruz der.Sende calis cnm.o zaman esinin kendine guveni gelir.Ben Turkiyede kredilerin daha uygun oldugunu biliyorum(akrabalardan).eninde sonunda ev sahibi oluyor insan en azindan.Birde suan kirani oduyorlar nasil olsa...para biriktirin derim ben.eskiden bir suru gereksiz seylere para harciyordum.Yok su indirimde bu indirimde derken para elden avuctan ucmus gitmis.simdi cok ihtiyacim olani aliyorum sadece:)
Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.
Altlı üstlü otur arkadaşım ..
Hayatın şeffaf olur , kimseden bişeyini saklayamazsın ..
Karı koca bi plan yaparsınız hemencik bozulur ..
Akşam şortunu çekip rahat rahat yatmak istersin ama çat kapı gelirler kaçacak delik ararsın ..
Alışverişe gidersin , giderken yanınızda gelirler , sormazsanız küserler ..
Evlerine misafir gelir , seni çağırırlar 'çay servisi ' yap diye ..
Öğlen kalkarsın sorun olur , akşam yatarsın sorun olur ..
Kocanla kavga etsen o anda çıkıp gelseler meseleye bodoslama dalarlar ve her halükarda haksız sen olursun ..
Çocuğun olduğunda yaşayacaklarını söylemeyim istersen ..
Bütün bunlara katlanırım diyorsan kabul et , yok katlanamam dersen ısrar et , inat et , diret ama kabul etme ..
Nişanlın da ailesinden ayrılamıyorsa bırak ayrılmasın , sen ayrıl ondan ..
Bütün bunlar tecrübe ile sabit ..
1-2 sene sonra çıkarız başka bi yere taşınırız laflarına da inanma . 6 yıldır çıksam ben çıkardım ..
Şimdi eşim aynı binaya evli olan ablasıda gelsin istiyor ..
Koloni halinde yaşıyoruz .. Ve ben çok yıprandım.
Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.
cok guldum:) haklisin.Gelini alinca cikiyor gercek yuzleri ortaya.Benimkiler;amaaan cocuklar mutlu olsun gerisi bos.hersey istedkileri gibi olsun,bize artik ne ev lazim ne bisey diyen kadin sonra da....hoooooyytt kendi evimde sozum gecmiyecek mi demeye basladi:)birde yalanciiii,iki lafi bir birini tutmaz.Eski den boylelerini adam yerine koyup kiziyormusum:)))))))kayınvalidemden değil evimi mezarımı uzak isterim...sanırım yeterince tatmin etmiştir cevabım...fakat bir dip not etmedende geçemiycem bu kayınvalidenin iyi niyeti insanlığı hoşgorusu krakteri kişiliği oğluyla olan iletişimi ve sana bakış açısıylada alakalı bir şey...ama içlerine girmedende kimseyi tanıyamıyorsun maalesef...ben tanıyorum çok seviyorum çok iyi bir insan falan filan bunlar hikaye....köprüyü geçince çıkıyor gerçek yüzler....![]()