bu kısma ben de karışırdım kesinkasinin ustunse niye gozun
Aynen inanin kaynanan kadindir derim biliyodur. Susarim ama ya sen bi erkeksin bilmedigi seyler hakkindada konusuyo cocuk bakimi yemek vs.gibi cok asiri kin tutar hic samimi degil esine bile yalnizca biri gelince kaynanama askim der balim cicegim der banada aynen kizm der hayati gosteris disarda mukemmel bi insanAllah sabır versin canım erkeklerin karı kılıklı olanları daha koyu gerçekten böyle bir KV de olsa daha iyi sanırım
Kaynanadannn da beterrKayınvalideye alıştıkta kayınpeder yapınca daha bir sinir bozucu oluyor.
Siz ayni evde yasasaniz bole dusunmessiniz emin olun ceken bilirYa tamam haklı olabilirsin de ,koskoca adam a üstelik kocanın da babası, ,' karı gibi,bela,' kelimelerini kullanman hiç hoş değil. ..
Nisanliyken o kadar iyi bi insandiki mele gibiydi dedgim gibi disarda cok iyi.. kzim canim derdi gunde tam 20 kere arardi sabah aksam hic dusunemedim bole olcagni annemde dedi cok iyi kaynnaban otur dediAynı eve gelin giderken bunları hiç tahmin etmediniz mi? Sonuçta adamın kendi evi kendi düzeni. İnşallah tez zamanda kendi evinize geçer kendi düzeninizi kurarsiniz...
“Karı gibi” diyerek hemcinslerinize hakaret k
Kari gibi derken Kadin gibi davarniyo erkek gibi degil bunu demek istedim
Soledim zaten ama simdi bana dedigi sey borc var benim aldigim para hem cocuga elektrik su dogalgaz mutfak bunlara yetmez borc biterse para cebime kalir sabret benide anla duzenmizi.kuraruz diyi yoksa kendi bilir olsen yine oturmicam sabrediyrm borc bitsun diye yalnizBen sana bişey diyim mi?eşin seni oyalayacak ve ayrı eve çıkmayacak.bence sağlam bir tavır koy eşine.yoksa daha çok çekersin
Eşiniz babasıyla konuştu mu hiç?yani esime karışma gibisinden.yani o zaman sabretmekten başka çare yok borç bitene kadar canm.Soledim zaten ama simdi bana dedigi sey borc var benim aldigim para hem cocuga elektrik su dogalgaz mutfak bunlara yetmez borc biterse para cebime kalir sabret benide anla duzenmizi.kuraruz diyi yoksa kendi bilir olsen yine oturmicam sabrediyrm borc bitsun diye yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?