kayinbaba belasi

Yer fistg

Hayat bu kadarkadar.zor olmaaa
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
55
27
3
27
Mrb herkese .. daha once anlatmistim esimle aramizda sorunlar vardu ayri ev istyrm bn diye vs.. esim ikna oldu kafasina yatti artik iki tarafta huzurlu olsun oturalim evimizde dedi velhasil

Kayinbabbamin kari gibi nisbeti kiskanmasi beni deli.ediyo resmen birlikte otursam sirf bana hakaret edince ona.karsilik verdigim icib beni sevmiyo simdi ayru oturcam ama adam senin kocan ne alsa senin evine on katini alirim ben diyo ..neymis bana bagirip cagirdiginda ben yalniz dinlicekmisim bende agzima sahip olamiyorum o ne derse bnde ona karsilik veriyorum ve anlasamiyoruz ayri eve cikcam ama adam resmen kiskaniyo bir lokma ekmege muhtac olursun git bakalim diyo inanin artik ona bile raziyim sadece suratinu gormek istemiyorum

Kizinca oyle bi hal aliyoki size anlatamam.hersye karisir o cocugun alti olemi degistirilir oni yedirme cocuga mutfaga girer o yemek olemi piser bu masa niye burda kasinin ustunse niye gozun herseye karisir 30 senelik karisinin bile iyiliklerini bile bi cirpida silip atiyo ..bu nankor dusunun bagirir kufur eder cahill bilmesede cok bilmis gibi herseye yorum yapar ..asiri dedikodu yapar bikkinlik geldi artik ama 5 ay daha bole oturmak zorundayim borc bitene kadar .. allahim sabjr versin bana

Dayanlcak gibi bi insan degill sapur supur yemek yer masaya sofra kurarim millet gelmeden karpuz vs. Yarisini ayak ustu yer mutfaga girer ben pisircem yemek diye beceremez yok ben kari olsam sana bes basarim is de yemekte bu gibi laflar baska insan hakkinda olur olmadik dusunur ailemi elestirirr esimde biliyo huyunu anlattim hepsini bana esyanin borcu bitebe kadar sesini cikarma diyo ama inanin yaptiklarina dayanamiyrm sbnde onla birlikte olup kavga ediyrm yine esimle aram aciliyo su cenenme nasil dur dicem bilmiyrm onun o surati ve yaptiklari karsisinda...

Allah sabır versin canım erkeklerin karı kılıklı olanları daha koyu gerçekten böyle bir KV de olsa daha iyi sanırım
Aynen inanin kaynanan kadindir derim biliyodur. Susarim ama ya sen bi erkeksin bilmedigi seyler hakkindada konusuyo cocuk bakimi yemek vs.gibi cok asiri kin tutar hic samimi degil esine bile yalnizca biri gelince kaynanama askim der balim cicegim der banada aynen kizm der hayati gosteris disarda mukemmel bi insan

Ya tamam haklı olabilirsin de ,koskoca adam a üstelik kocanın da babası, ,' karı gibi,bela,' kelimelerini kullanman hiç hoş değil. ..

Aynı eve gelin giderken bunları hiç tahmin etmediniz mi? Sonuçta adamın kendi evi kendi düzeni. İnşallah tez zamanda kendi evinize geçer kendi düzeninizi kurarsiniz...

yok ben kari olsam sana bes basarim
demiş adam
kestirsin çok meraklı bence :))
bir kayınpedere asla yakışmıcak davranışlar ve sözler, bence sen onu akli dengesi yerinde olmayan biri gibi düşün o zaman sabrı da kolay olur.

Aynı eve gelin giderken bunları hiç tahmin etmediniz mi? Sonuçta adamın kendi evi kendi düzeni. İnşallah tez zamanda kendi evinize geçer kendi düzeninizi kurarsiniz...
Nisanliyken o kadar iyi bi insandiki mele gibiydi dedgim gibi disarda cok iyi.. kzim canim derdi gunde tam 20 kere arardi sabah aksam hic dusunemedim bole olcagni annemde dedi cok iyi kaynnaban otur dedi

Ben sana bişey diyim mi?eşin seni oyalayacak ve ayrı eve çıkmayacak.bence sağlam bir tavır koy eşine.yoksa daha çok çekersin
Soledim zaten ama simdi bana dedigi sey borc var benim aldigim para hem cocuga elektrik su dogalgaz mutfak bunlara yetmez borc biterse para cebime kalir sabret benide anla duzenmizi.kuraruz diyi yoksa kendi bilir olsen yine oturmicam sabrediyrm borc bitsun diye yalniz

Eşiniz babasıyla konuştu mu hiç?yani esime karışma gibisinden.yani o zaman sabretmekten başka çare yok borç bitene kadar canm.

Anam sen benimkini gor yaşına başına hürmet ettiğimden değil,evlatlarının kadınin sözünden cekinkesem Alacam elime ağzını burnunu kiracam adam pskopat o kadını o adamın elinden kurtaracam bir gün aha buraya yazıyorum oğluyla evli olsamda olmasamda kvdeme gün yüzü gosterecem ahir ömründe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…