kayinbaba belasi

Bizimkide ayni ole kaynanmaa yapmagini birakamaz ayni seyleri bana yapmak istiyo aklinca cok fenaaaa coook anlatilmaz yasanir

Yaşlı adam sonuçta gideceksiniz yanlız kalacak onun derdi o.. Ne var alttan alsanız beş ay kalmış susun oturun..

Kurtulacağım günü düşünerek onu dikkate alma. Bunca zaman dayanmissin. Kendine hakim olmaya calis. Laf ettiğinde kendine kuracağım evi düşün. Allah yardimcin olsun çok korkuncmus aman Allahim. Şu yemek ve masa konusunu okuyunca az çok tahmin edebildim :S

karı gibiymiş, kurban olsun karılara o, asıl erkek gibi dedikodu yapıyor, fesat, kıskanç demelisiniz bunların alası onlarda çünkü.
ha bir de, hiç tanımadığınız insanların evine yerleşirken hiç başınıza gelebilecekleri hesap etmediniz mi? bu adam sapık da çıkabilirdi piskopat da... ne demeye evinizi dizip borcunuzu bitirmeyi beklemeden evlenir elin anasının babasının hizmetçisi olur kahırlarını çekersiniz anlamam, valla üzüleceğim varsa da içime kaçıyor üzülemiyorum.

Kari ,kari ,kari ...
Kosturarak evlenmeyip sartlar musait oldugunda evlenseydiniz boyle olmazdi ..
Ama gecmis olsun

Ee canım şükret eşin sana hak veriyor sende biraz sus sabret olaylar daha büyümeden. Eşini seviyorsan sabırlı ol eşinin de başının etini yeme.Sürekli şikayette iyi birşey değil

E siz de çalışın madem öyle.Bebeginiz çok mu küçük anneniz bakabilir.

Valla canım Allah kolaylık versin nediyim

Muhattap olmayın konuşsun dursun.
Az biraz daha dayanın borç bitene kadar.

Y Yer fistg

merveeeeeeeee717 KARI kılıklı diye bi şey yok!

Gereksiz polemik yaratmaya gerek yok :)

Sevgili üyeler , "karı gibi" derken ? Hiçbir erkek benim elime su dökemez , benden üstün de değildir ... bence siz de böyle düşünün .. erkekleri asagiliycam diye hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. .

Neyse konu sahibi ,
Kayinpederinle bir süre mesafeli ol ..gerçek bir mesafe , bulunduğu yere girme kine kadar kırıldığını anlasin ..bunun yanında o saygısızlık yapıyorsa sen de susturmayı bilecek , kendini ezdirmeyeceksin .bu şekilde idare edip 5 ay sabredeceksin. Bu arada aynı evde yaşıyorsun da hangi eşyanın taksitini ödüyorsun ?

Reactions: Den
Kayımbabamın karı gibi nispeti derken ! Kadınlar üstünden yapılan bi benzetme ile bizlere hakaret etmiş olduğunuzun farkında mısınız?
Sinirleriniz epey bozulmuş umarım cabuk düzelirsiniz.

Ayy kv lere alışıgızda kayınbabanın Karı kılıklısıda hiç çekilmez canım allah sabır versin

Eşiniz neyin borcunu ödüyor evlenince kendi evinize cikmamissiniz, kp inizin evine sıfır eşya mı aldınız?

Siz karı gibi diyerek kendinizi aşağıladıkça erkekler kadınları aşağılamaya devam edecek. Bu değirmene siz su taşıyorsunuz şikayet etmeye hakkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…