Hayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...