• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinbaba belasi

İşte siz bunları anlatmadan olayın ne olduğunu az çok anladık zaten. İstanbulda doğdum büyüdüm (şuan Kocaeli’de yaşıyorum) gayet ileri görüşlü bir ailenin kızıyım. Ama her doğru her yerde söylenmeZ işte. Evet adet olmak doğal gayet de sorulabilir ama yeri zamanı var. E ilişkiye girmek de doğal o zaman ulu orta açıklayalım?! Neyse neyse işte Biz de çağdaş(!) hanımlara bu anladığımızı anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım biraz yobaz yaftası yiyoruz. Kendileri bilir. Keşke asıl sizin gibi zihniyetler. Bitse... sayın konu sahibi Allah yardımcınız olsun, yolunuz, bahtınız açık olsun. Uzak olun güzel olun. Kayınvalidenize de sabır versin allah.
Tesekkur ederimm Allah razı olsun.

Canım ne diyelim ki..zor bir duruma göğüs geriyorsun üstelik bence saygıni da olabildiğince korumuşsun.inşallah bu sabrının imtihaninin karşılığını güzel mucizelerle alırsın canım. Güzel bir kalbin var belliki biraz daha sabır etsen canım mufakatini alacağına inanıyorum.
Inşallah canım Allahın hazinesi bol bana da vardır knsmiyotim

Sizin yaşadığınız bildiğiniz taciz :(

kendi öz babalarımız bile bize bu soruyu sormazlar yani benimki asla sormadı açıkçası. Ki kayınpeder soracak, bana çocuk düşünmüyor musunuz diyenin alnını karışlarım çünkü o benim özelim ki regl düzenimi soracak hey yavrum hey.
kendinize dikkat edin ve gerçekten ağzının payını verin eşinize de rahatsız oluyorum diye anlatın. Defolsun gitsin sizden. Ay bir de korktum ben evde yalnız kalmamaya bakın.
inşallah günahını alıyoruzdur da kötü bir şey yaşamazsınız.

Ben modern babayım triplerine girmiş amca :KK14: Ama dozu ayarlayamıyor.
Küfür eden insanlardan hiç hazetmem. Kibar bir dillede uyarırım. Baktım anlamıyor. Ondan daha kötü küfürleri bulup yanında patlatırım bombayı ne demek istediğimi anlar :spor:
Eşinizle durumu paylaşın. Kv. bile eşini toparlayamıyorsa sizin göreviniz değil zaten. Oğlu sizinle muhattap etmemekle mükellef :KK69:

Birden bire eski sevgilimin babasi canlandi gozumde. Offf. Bazen birileri onun zamaninda yaptigina benzer bisey yazar bana farketmeden. Mesela az bi gec cevap verirsem " aloooooooooooooooooooooooooooo" yazisi.
Boyle oldugunda o kotu gunler aklima geliyoe ve o hatirlatan kisiyi hemen uyariyorum " yapma lutfen bir daha bunu" diye. O kdr travma oldu yani bende.

Ben olsam eninde sonunda esime soylerdim cunku dur otur bilmiyorum boyle vicik karakterler.

Ben de böyle düşündüm ama konu sahibi taşınıyor bile

Yani çocuk olmuyor tedavi vs denenirken düzenli adet hatta aybaşı oluyor musun olmuyorsan çocuğun olmaz demesi bana normal geldi

Bazıları modern düşünüyorsunuz demiş de hayır asıl anadolu insanı bunu dan diye söyler

Sigara da çekinmesin, diken üstünde yaşamasın diye paravatsız modda bir yaşlı hareketi

Ben kırk yıl düşünsem bu anlatılanlar ile sapık olduğunu düşünmem adamın

Eğer patavatsız saygısız değilse hiç bir anadolu erkeği gelinine reglini sormaz. Gelininin ağzına sigara sokmaya kalkışmaz. Ha çok sormak istiyorsa keni hanımıyla konuşur bir sıkıntı varmıymış yokmuymuş diye. Anadolunun göbeğinde yetiştim hiç görmedim kp .ile karışıklı sigara içeni . Hatta kendi çocukları bile geçip babasının karşısında sigara içmezler. Ha istisnalar var mıdır illaki vardır ama gelinin rahatsız olduğunu anlamamak için de ya deli olmak lazım ya da başka bişey.

Eğer patavatsız saygısız değilse hiç bir anadolu erkeği gelinine reglini sormaz. Gelininin ağzına sigara sokmaya kalkışmaz. Ha çok sormak istiyorsa keni hanımıyla konuşur bir sıkıntı varmıymış yokmuymuş diye. Anadolunun göbeğinde yetiştim hiç görmedim kp .ile karışıklı sigara içeni . Hatta kendi çocukları bile geçip babasının karşısında sigara içmezler. Ha istisnalar var mıdır illaki vardır ama gelinin rahatsız olduğunu anlamamak için de ya deli olmak lazım ya da başka bişey.

Ben reglini sorduğunu değil düzenli adet olmazsan çocuğun olmaz sen düzenli adet oluyor musun gibi bir konuşma algılıyorum

Bence sorar diyorum ama herkesin yaşamı farklı

Gelinle mesafe algısı farklı kimse karşılıklı sigara içmez algısı da bence çok eskide kaldı

Konu sahibinin kp i çok yaşlı değil ki

Ne susarmis kaynanan Allah agiz dil vermemismi kotulugun karsisindada susulurmu,o zaman sizinle gelmek isterkende sussun otursun. Basiniza bir is gelse bir iftira atilsa onada susacak kapasitede...
Çok ezilmiş anne demiyor çocukları yani bakmamış eşimi halası büyütmüş babası ve hala kaynana dan hic haz almazlar

Kayinpederinin niyeti iyi degil. Sapik midir nedir? Neyse ki kurtuluyormussunuz. Uzak durun. Kayinvalide de fazla sessiz sanirim.

Back
X