- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.290
- 133
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
adet günü konusu midenizi bulandırıyorsa kadın olduğunuzdan şüphe ederimAdet gununuzu soran kp te aliskinsaniz sizinki bulanmaz. Benim bulandi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet günü konusu midenizi bulandırıyorsa kadın olduğunuzdan şüphe ederimAdet gununuzu soran kp te aliskinsaniz sizinki bulanmaz. Benim bulandi.
kimsenin kimseyi aşağıladığı yok neden bu kadar komplekslisiniz? regl konusu bir çağdaşlık göstergesi olamayacak kadar doğal bir konudur bu arada. ayrıca siz ve sizin gibiler ne demek? ne kadar tanyorsunuz beni böyle genelleyebiliyorsunuz. gerçekten kabasınızYa siz ve sizin gibiler şu ve şunun gibi düşünceleri ele alıp karşınızdakileri aşağılamakla kendinizi bir şey zannediyorsunuz Ya bayılıyorum Yaa. Biz bilmiyoruz sanki regl konuşmanın ayıp olmadığını. Ama buradaki durum ve hissiyat farklı. Hadi size çağdaş düşüncelerinizle mutluluklar
Babasının bana sorduğu soruyu anlattım ama önce söz vermesini istedim tepki gostermeyecegine , sigara olayından rahatsız olduğumu söyledim. O da babasının daha önce pazarcılık yaparken salatalık satıyormuş kadınlar yumuşak bulmuş, serti burda vs demis kadinlara bunu anlatti bana zaten 6. Ayda bunu bana hissettirmeden eve alacağına tasinacagimizi düşünüyormuş o da 6. Aya kadar kiraya çıkalım o halde dedi . Ama babasıyla da konuştu. Eşim biraz bağırınca sesini küçült ben babayim ne dersem diyeyim sen bana bağıramazsın falan olayı oldu . Gidin evimden o kadar rahatsizsaniz vs dedi bizde toparlaniyoruz evdeki eşyaların hepsi benim di zaten düğünümde esim almıştı hepsini . Onların borcunu biz ödedik . Pazar da nasipse çıkıyoruzEsinize ne anlattiniz tam olarak ?Sorunun cozulmesine sevindim.
Vallahi buraya yazmadığım o kadar çok şey varki siz basit tarafından bakıyorsunuz. Çocuğumuzun olmadığını bilmiyor . Siz sürekli küfür edip , memesini yediğim , yok orasını yediğim diyen bir insandan ne beklersiniz . Benim babam bu soruyu bana annem yoluyla sorabilir evet . Ama kızları regl olduğu zaman karakız kan ağlıyor bugün diyebilen bir adam . Çağdaşlık ayrıdır. Patavatsızlık ayrı siz cevap alamadığınız bir şeyi 50 kere sorar mısınız . Ben sormam . Ve rahatsız da olurum . Ayrıca yaşı 54 , biraz önce yukarıya yazdım pazarcılık yaparken sorduğu soruyu , sonra taciz , tecavüz vs dendiği zaman çağdaşlık canim ne var diyebilir misiniz ? Diyemezsiniz eşim huyunu biliyor cümlesinden bunu çıkarmalısınız aslında bir evlat babası için bu ibareleri kullanıp sürekli edepli ol , kaç yaşındasın oleceksin der mi ? Kızları evine istemiyor demistim sizce sebebi ne ? Lütfen bilip bilmeden bu denli tartışmayın.Ben de böyle düşündüm ama konu sahibi taşınıyor bile
Yani çocuk olmuyor tedavi vs denenirken düzenli adet hatta aybaşı oluyor musun olmuyorsan çocuğun olmaz demesi bana normal geldi
Bazıları modern düşünüyorsunuz demiş de hayır asıl anadolu insanı bunu dan diye söyler
Sigara da çekinmesin, diken üstünde yaşamasın diye paravatsız modda bir yaşlı hareketi
Ben kırk yıl düşünsem bu anlatılanlar ile sapık olduğunu düşünmem adamın
Kiminle konustugunuza bağlı. Ben branşın gereği erkek ve kız öğrencilere anlatıyorum menstrüasyon döngüsünü ama oturup bunun muhabbetini kayinpederimle yapmam açıkçası.adet günü konusu midenizi bulandırıyorsa kadın olduğunuzdan şüphe ederim
Allahtan babasinin huyunu bilen bi esin var canım cok ağzı bozuk bi kayın babam varVallahi buraya yazmadığım o kadar çok şey varki siz basit tarafından bakıyorsunuz. Çocuğumuzun olmadığını bilmiyor . Siz sürekli küfür edip , memesini yediğim , yok orasını yediğim diyen bir insandan ne beklersiniz . Benim babam bu soruyu bana annem yoluyla sorabilir evet . Ama kızları regl olduğu zaman karakız kan ağlıyor bugün diyebilen bir adam . Çağdaşlık ayrıdır. Patavatsızlık ayrı siz cevap alamadığınız bir şeyi 50 kere sorar mısınız . Ben sormam . Ve rahatsız da olurum . Ayrıca yaşı 54 , biraz önce yukarıya yazdım pazarcılık yaparken sorduğu soruyu , sonra taciz , tecavüz vs dendiği zaman çağdaşlık canim ne var diyebilir misiniz ? Diyemezsiniz eşim huyunu biliyor cümlesinden bunu çıkarmalısınız aslında bir evlat babası için bu ibareleri kullanıp sürekli edepli ol , kaç yaşındasın oleceksin der mi ? Kızları evine istemiyor demistim sizce sebebi ne ? Lütfen bilip bilmeden bu denli tartışmayın.
İşte siz bunları anlatmadan olayın ne olduğunu az çok anladık zaten. İstanbulda doğdum büyüdüm (şuan Kocaeli’de yaşıyorum) gayet ileri görüşlü bir ailenin kızıyım. Ama her doğru her yerde söylenmeZ işte. Evet adet olmak doğal gayet de sorulabilir ama yeri zamanı var. E ilişkiye girmek de doğal o zaman ulu orta açıklayalım?! Neyse neyse işte Biz de çağdaş(!) hanımlara bu anladığımızı anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım biraz yobaz yaftası yiyoruz. Kendileri bilir. Keşke asıl sizin gibi zihniyetler. Bitse... sayın konu sahibi Allah yardımcınız olsun, yolunuz, bahtınız açık olsun. Uzak olun güzel olun. Kayınvalidenize de sabır versin allah.Vallahi buraya yazmadığım o kadar çok şey varki siz basit tarafından bakıyorsunuz. Çocuğumuzun olmadığını bilmiyor . Siz sürekli küfür edip , memesini yediğim , yok orasını yediğim diyen bir insandan ne beklersiniz . Benim babam bu soruyu bana annem yoluyla sorabilir evet . Ama kızları regl olduğu zaman karakız kan ağlıyor bugün diyebilen bir adam . Çağdaşlık ayrıdır. Patavatsızlık ayrı siz cevap alamadığınız bir şeyi 50 kere sorar mısınız . Ben sormam . Ve rahatsız da olurum . Ayrıca yaşı 54 , biraz önce yukarıya yazdım pazarcılık yaparken sorduğu soruyu , sonra taciz , tecavüz vs dendiği zaman çağdaşlık canim ne var diyebilir misiniz ? Diyemezsiniz eşim huyunu biliyor cümlesinden bunu çıkarmalısınız aslında bir evlat babası için bu ibareleri kullanıp sürekli edepli ol , kaç yaşındasın oleceksin der mi ? Kızları evine istemiyor demistim sizce sebebi ne ? Lütfen bilip bilmeden bu denli tartışmayın.
Anlattıklarınız gerçekten de hiç normal değil,duşa vs girerken çıkarken de çok dikkat edin kapınızj kilitleyin.Baş başa kalmamaya çalışın derim.Allah kolaylıklar versinHayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
oturup bunun muhabbetini yapmamışlar. olay zaten konu sahibinin çocuk sahibi olmak istemesiymiş kp de adet düzensizliği olan kadınların daha zor çocuk sahibi olduğunu söylemiş ne var bunda bu kadar anlamıyorumKiminle konustugunuza bağlı. Ben branşın gereği erkek ve kız öğrencilere anlatıyorum menstrüasyon döngüsünü ama oturup bunun muhabbetini kayinpederimle yapmam açıkçası.
bende bunu düşündüm yaMalesef özel günlerinizi konuşması, yanında sigara içmenizi istemesi bana hiiiç normal gelmedi. Niyeti bozuk geldi.. kadının sigara içişinden tahrik olan erkekler var..
bu arada kaynananızın yorumu nedir bunlara?Ahahahaha teşekkür ederim güldürdünüz beni![]()
Canım ne diyelim ki..zor bir duruma göğüs geriyorsun üstelik bence saygıni da olabildiğince korumuşsun.inşallah bu sabrının imtihaninin karşılığını güzel mucizelerle alırsın canım. Güzel bir kalbin var belliki biraz daha sabır etsen canım mufakatini alacağına inanıyorum.Hayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Terbiyesiz adama bak sen. Ne dersem derim sen bana bagiramazsin, ben babayim dedi demek.. Otursun simdi esyasiz bos evinde dim dizlak..Babasının bana sorduğu soruyu anlattım ama önce söz vermesini istedim tepki gostermeyecegine , sigara olayından rahatsız olduğumu söyledim. O da babasının daha önce pazarcılık yaparken salatalık satıyormuş kadınlar yumuşak bulmuş, serti burda vs demis kadinlara bunu anlatti bana zaten 6. Ayda bunu bana hissettirmeden eve alacağına tasinacagimizi düşünüyormuş o da 6. Aya kadar kiraya çıkalım o halde dedi . Ama babasıyla da konuştu. Eşim biraz bağırınca sesini küçült ben babayim ne dersem diyeyim sen bana bağıramazsın falan olayı oldu . Gidin evimden o kadar rahatsizsaniz vs dedi bizde toparlaniyoruz evdeki eşyaların hepsi benim di zaten düğünümde esim almıştı hepsini . Onların borcunu biz ödedik . Pazar da nasipse çıkıyoruz
Siz iyi misiniz?okudugunuzu anlamaniz icin bol kitap okumanizi oneriyorum.adet günü konusu midenizi bulandırıyorsa kadın olduğunuzdan şüphe ederim
Kvde elbisesi giymis kpder de gördük sükürHayırlı geceler hanımlar .
Canım ben okuduğumu anlıyorum, bol bol da kitap okuyorum. Tavsiyelerini kendine saklaSiz iyi misiniz?okudugunuzu anlamaniz icin bol kitap okumanizi oneriyorum.
,+1Anlattıklarınız gerçekten de hiç normal değil,duşa vs girerken çıkarken de çok dikkat edin kapınızj kilitleyin.Baş başa kalmamaya çalışın derim.Allah kolaylıklar versin
Suskun konuşmuyor her zamanki normal kaynanam oda gelmek istiyor ama kalması gerekbu arada kaynananızın yorumu nedir bunlara?