Kayınbabam durumu kritik

Ah karpuzum ya sen de sınanma zamanındasın benim gibi, sabret kuzucum. Allah şifa versin, iyi insanlardan sevdiklerimizden sınanıyoruz. Senin için dua edicem inşallah atlatırsın bu dönemi

Allah şifa versin, acılarını zorluklarını dindirsin inşAllah.

( Canım kendine ve çocuğuna dikkat et. Eşin farkında olmadan size taşımasın. Önlemlerinizi sıkı tutun)

Allah şifa versin, acılarını zorluklarını dindirsin inşAllah.

( Canım kendine ve çocuğuna dikkat et. Eşin farkında olmadan size taşımasın. Önlemlerinizi sıkı tutun)
Kuzum eve gelmicek kaynanamlarda karantinaya giricekler.benle oğlum evdeyiz gidemedik malesef.insallah iyilesirde bizde sonra geçmiş olsuna gideriz

Karpuz öncelikle geçmiş olsun. Çıkmadık candan ümit kesilmez. Ama kayınpederin kanserin son evresindeymiş. Bağısıklık sistemi zaten düsükken korona ile mücadelesini kazanabilecek mi? Kazansa bile zaten kanser hastası. Yaşam kalitesi ne kadar sağlıklı olabilecek?
Siz Herşeye hazırlıklı olun. Benim iş arkadaşımın babası geçenlerde kanserde vefat etti. Kızcağız 6 aydır perişan haldeydi. Babası da çok acı çekiyordu. Babası ölünce bir yandan teselli oldu. "Babam artık çekmeyecek," dedi.
Ölüm hepimizi er ya da geç bulacak. Allah herkesin canını çektirmeden almayı nasip etsin

Çok üzüldüm. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…