Kayınbabam ve bebegimizin ismi problemi

Gökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi 😂 ffestinalente ffestinalente
Bilmem herkes devlet sırrı muamelesi yaptığı için saygı duyuyorum ben de. Benimkileri bilirler hep skdkd. Gökçe’nin nesi varmış. En sevdiğim isimlerden. Gitsin kendi ismine baksın. 😑

Hele oğlumda "eşimin halasi" Yavuz kimin adı dedi, kimsenin ille de birinin adı olacaksa Yavuz Sultan Selim var dedik, diyor ki "Mevlüt Sultan" koyun, Mevlüt dedenin adı da Sultan nedir acaba, gözüm seğirdi sinirden, eşimde "sen kendi torunlarına kendi adını koydurdun da sıra bize mi geldi" dedi 😂😂 adama kalpli bakışlar fırlattım resmen 😂😂 Margaret Hale Margaret Hale

Laf söyledi bal kabağı. Götçe diyecek iqsu düşükler her isme bir kulp takar zaten. 😑

Kusura bakma karşim ama öyle. itsmylife_ itsmylife_
Babası derken benim kocam dedi evet onun da iqsu ara sıra zora düşüyor shdhshdh kvler öneri bile sunmadi benim nemrutlugumu bildiğinden, kocama soylemislerdir belki bişeyler onu bilemiycim 😂

Hele oğlumda "eşimin halasi" Yavuz kimin adı dedi, kimsenin ille de birinin adı olacaksa Yavuz Sultan Selim var dedik, diyor ki "Mevlüt Sultan" koyun, Mevlüt dedenin adı da Sultan nedir acaba, gözüm seğirdi sinirden, eşimde "sen kendi torunlarına kendi adını koydurdun da sıra bize mi geldi" dedi 😂😂 adama kalpli bakışlar fırlattım resmen 😂😂 Margaret Hale Margaret Hale
Ben anlamıyorum cidden niye sürekli bi fikir beyan etme çabası. Sus otur yerinde karışma başkasının çocuğunun koydugu isme de ya. Bunlar böyle her şeye karışmayınca kendilerini bi huzursuz falan mı hissediyorlar acaba

.
Ben anlamıyorum cidden niye sürekli bi fikir beyan etme çabası. Sus otur yerinde karışma başkasının çocuğunun koydugu isme de ya. Bunlar böyle her şeye karışmayınca kendilerini bi huzursuz falan mı hissediyorlar acaba
Halası eşimin halası, evlendigimizden beri toplasan beş kere anca gördüğüm halası 😂😂

Mevlüt Sultan diye bir oğlum olduğunu düşünemedim. Fikre bak ya skandal. 😑

Ben de duyunca aynen şu bakışı attım :KK57: inan böyle kalakaldım, normalde hazır cevabimdir, bı kal geldi bana, isim ayrı sinirimi bozdu tavsiyeyi veren ayrı sinirimi bozdu, yakın olsak diyeceğim fikir sundu ama diyorum ya toplasan beş kere anca gördüm evlendigimden beri 😂😂

Ben de duyunca aynen şu bakışı attım :KK57: inan böyle kalakaldım, normalde hazır cevabimdir, bı kal geldi bana, isim ayrı sinirimi bozdu tavsiyeyi veren ayrı sinirimi bozdu, yakın olsak diyeceğim fikir sundu ama diyorum ya toplasan beş kere anca gördüm evlendigimden beri 😂😂
Mevlüt’ü bile anlarım. Yanına Sultan eklemek nedir? At şeyine kelebek kondurmuş gibi…

images - 2025-08-02T151507.087.webp

Ben, kız ve erkek kardeşim çift isimliyiz. Hatta ben birde çift soy ismim var. Kız kardeşim de yüksek ihtimalle çift soy isim kullanır evlenince. Çocuklarım da hep çift isim ben çok seviyorum. Kp,kv konu komşu ne der hiç umrumda olmadı.

Çift isimli biri olarak, hele ki isimlerinden biri gerçekten biricik birisi olarak yarardan ziyade zararını gördüm. Üstelik bu kadar zararı olmasına karşın hiç de biricik hissetmedim.
Sizin de evladınız sizin biriciğiniz olabilir ama çift isim koymakla ne ayrıcalıklı ne de biricik bir insan olacak.
Kayunpederinizin yorum yapmasına bu kadar canınız sıkıldı ise çocuğu taşıyan kişi olarak kendinizin karar vereceğini söyleyin.

Ben bu isin koyma işinde kendi annemde ve eş ailesi dahil çocuğa isim koymak isteyen kendi doğursun istediği ismi koysun diyip çekildim.
Kimsede karışamadı, hatta bir akrabalarına gitmiştik görümceciğim saçma şekilde nasıl bi isim koyalim hatice teyze demişti de hamilemisin hayırdır demiştim.
Karıştırmayın kardeşim işinize, valla sinir oluyorum ya sanırsın çocuk sülaleye tapulu mal herkeste bi isim koyma yarışı bi koyulacak isme burun sokma hevesi
Ben çocuğuma hangi isimle seslenmek istiyorsam o ismi koyarim kime ne yani.
İstersem 3 isim koyarım,yok cocuk kimlik karışıklığı yaşıyomuş yok şu yok bu herkesinde bir fikri var

he he deyiverin yahu

ya ne bileyim türkiyede gözün kesiyor evleniyorsan, çocuk yapmaya yüreğin yetiyorsa, eşinle iyiysen maddi sorunun yoksa sağlıklı gebelik yaşayabiliyorsan bazı şeyleri de görmeyeceksin duymayacaksın bence

Back
X