bencede bi süre git, sonra yavaş yavaş azaltır gitmezsin.kizlar on gun once kayinbabami kaybettik cok uzulduk henuz gencti kocam annesi yanliz kalmasin diye bana hergun anneme git diye baski yapiyor gitmesem kusuyor onceleri haftada bir gidiyordum duzenimiz oturmustu evde iki bekar kaynim var gorumcem var hic gelmiyor uc gun taziyeye geldi sonra gelmedi kirki cikana kadar gideyim diyorum ama esim nasil alissa oyle devam eder ve bu taziyede bile dipten temizlik yaptiriyor gitmeyince de kocam kusuyor ne yapacagimi sasirdim kizlar
doğrudur ama herkes bir kenara çekilip acısını kendi evinde yaşamaz böyle durumlardaKızın da babası değil mi? Belki üzgündür bir şey yapmak gelmiyordur içinden. Acısını yaşamak istiyordur.
Benim babam ölse ( Allah korusun ) ben sanırım uzun süre kendime gelemem bir şey de yapamam.
Anlayış lütfen...
doğrudur ama herkes bir kenara çekilip acısını kendi evinde yaşamaz böyle durumlarda
kızı anasının yanına gelsin beraber yaşasınlar acılarını
gelin de gider yani arada o zaman
hem acılılar madem dip köşe temizlik yaptırmak ne ola ki
herkesin acısını yaşama şekli farklı olsun hadi tamamHerkesin duygu düşüncesi yaşayış biçimi farklıdır, bilemeyiz. bence dip köşe temizliği eşi istemiştir.. bence konu sahibi anlayışlı olursa değeri artar, böyle günlerde belli olur insanlar.. şahsen ben kenara çekilmek isterim genelde de öyle yapmışımdır çok üzgünken yalnız kalmışımdır hep.
oncedende boyleydi hergun gittigim gunleri bilirim simdide annem tek kalmasin diyor isten cikinca ugruyorkendiside işten çıkınca gidiyomu her akşam. daha önce anlayışmıydı, git diye baskı yapıyomuydu, küsüyomuydu. eğer yapmıyoduysa git idare et acısını. her böyle küsen anlayışsız biriyse gitme, görümce gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?