kayinbabam vefat etti :(

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
kizlar on gun once kayinbabami kaybettik cok uzulduk henuz gencti kocam annesi yanliz kalmasin diye bana hergun anneme git diye baski yapiyor gitmesem kusuyor onceleri haftada bir gidiyordum duzenimiz oturmustu evde iki bekar kaynim var gorumcem var hic gelmiyor uc gun taziyeye geldi sonra gelmedi kirki cikana kadar gideyim diyorum ama esim nasil alissa oyle devam eder ve bu taziyede bile dipten temizlik yaptiriyor gitmeyince de kocam kusuyor ne yapacagimi sasirdim kizlar

bencede bi süre git, sonra yavaş yavaş azaltır gitmezsin.
Taziyede temizlik nedir ya, insan üzgünken bile nasıl temizlik derdine düşüyor

aklıma zeynepgüven konusu geldi
gerçi o da sahte çıktı ama
kocanda o potansiyeli gördüm , anasını eve getirmese bari
dip köşe temizliği gidince kaynanan mı yapmanı istiyor yoksa eşin mi
nefret ederim kadın işlerine karışan erkekten de
kayınpeder öldüyse alah rahmet eylesin de ne alaka kadının yanına her gün gitmek kurt mu kapıyor evinde ?
eşiniz kendisi gitsin anasının yanına her gün madem

doğrudur ama herkes bir kenara çekilip acısını kendi evinde yaşamaz böyle durumlarda
kızı anasının yanına gelsin beraber yaşasınlar acılarını
gelin de gider yani arada o zaman
hem acılılar madem dip köşe temizlik yaptırmak ne ola ki

Herkesin duygu düşüncesi yaşayış biçimi farklıdır, bilemeyiz. bence dip köşe temizliği eşi istemiştir.. bence konu sahibi anlayışlı olursa değeri artar, böyle günlerde belli olur insanlar.. şahsen ben kenara çekilmek isterim genelde de öyle yapmışımdır çok üzgünken yalnız kalmışımdır hep.

Allah rahmet eylesin ...
Gidin vs yardım da edin kolay bir zaman değil zor bir dönem zamanla o da aşacaktır bu durumu siZ onu teselli edin bence biraz belki de buna ihtiyacı vardır

herkesin acısını yaşama şekli farklı olsun hadi tamam
öyleyse daha kötü , kadın işine karışan erkek kadar itici bir şey yok gözümde
bu kadar çok düşünüyor madem anası ve ablası da acılıymış temizlikçi tutup dip köşe temizletsin

kendiside işten çıkınca gidiyomu her akşam. daha önce anlayışmıydı, git diye baskı yapıyomuydu, küsüyomuydu. eğer yapmıyoduysa git idare et acısını. her böyle küsen anlayışsız biriyse gitme, görümce gitsin

bizde taziyeler bitene kadar cocuklar evden ayrilmaz genelde 40 ina kadar kalinir eger baska sehirde yasanmiyorsa ise gidip gelinebilecekse

Biraz anlayışlı olun babasını kaybetmiş daha şimdiden bunları düşünmeniz çok yanlış
Aile olmanın farkında mısınız

oncedende boyleydi hergun gittigim gunleri bilirim simdide annem tek kalmasin diyor isten cikinca ugruyor

Ölüm bu birbirine destek çok önemlidir
Daha 10 gün olmuş sizde o evin bir parçasısınız herşey oturana kadar destek olun birbirinize ben eşinize hak verdim
Sırf muhalefet olmak için muhalefet olmayın

yaw Allah Allah. valla sasiriyorum. aci yasarken bile bi egolar laf gecirtmeler. sen ne siklikla gitmeyi normal goruyorsan o siklikla git. ite kaka sinir oluyorum insanlarin insanlara zorla birsey yaptirtmalarindan. höst!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…