Kayınbabam vefat etti.

Munna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1.690
1.540
133
35
arkadaşlar kayınbabam bu akşam vefat etti kendi babam kadar çok seviyordum çok kötüyüm 8 aylık oğlum var ve torununa doyamadan gitti 10 gündür havadan ve gripten dolayı görüşemedik iyice hasret gitti içim çok acıyor bunu düşündükçe, ve vicdanen rahatsız hissediyorum bunu düşünüp ağlıyorum. Yarın akşam gitmeyi planlıyorduk halbuki her perşembe akşamı giderdik keşke bugün gitseydik diyorum kendi kendime. Kalbim acıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum daha oğlum ona dede diyecekti yürüdüğünü görecekti :( çıkan dişlerini dahi göremedi. Kalp krizinden vefat etti aniden oldu bitti her şey şoktayım :(( sizlerden vaktiniz olduğu takdirde yasin-i şerif okumanızı rica edecektim cümleten yüreğinize sağlık.

Eşime telefonunu vermişler foto kısmına girdim baktım en son oğlumun fotosuna bakmış gel de kahrolma :((((

arkadaşlar kayınbabam bu akşam vefat etti kendi babam kadar çok seviyordum çok kötüyüm 8 aylık oğlum var ve torununa doyamadan gitti 10 gündür havadan ve gripten dolayı görüşemedik iyice hasret gitti içim çok acıyor bunu düşündükçe, ve vicdanen rahatsız hissediyorum bunu düşünüp ağlıyorum. Yarın akşam gitmeyi planlıyorduk halbuki her perşembe akşamı giderdik keşke bugün gitseydik diyorum kendi kendime. Kalbim acıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum daha oğlum ona dede diyecekti yürüdüğünü görecekti :KK43: çıkan dişlerini dahi göremedi. Kalp krizinden vefat etti aniden oldu bitti her şey şoktayım :KK43:( sizlerden vaktiniz olduğu takdirde yasin-i şerif okumanızı rica edecektim cümleten yüreğinize sağlık.
Allah rahmet eylesin,sabır versin

Allah rahmet eylesin..:(

Allah rahmet eylesin. Ecel iste ne zaman gelecegi belli olmuyor..

Allah rahmet eylesin, kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen, Rabbim ahirette kavuşursun inş

Allah rahmet eylesin mekanj cennet olsun.çok üzüldüm.
Sizi anlıyorum,Bende kayınbabamı öz babamdan ayırt etmem,geçenlerde rahatsızlandı günlerce kendime gelemedim.

Demek ozlemis torununu icinde kalmis sizde nerden bilcektiniz mekani cennet olsun buda bize ders osun buyuklerimizi ziyarete gitmem etmem torunu gondermem diyenlere ibret olsun

Demek ozlemis torununu icinde kalmis sizde nerden bilcektiniz mekani cennet olsun buda bize ders osun buyuklerimizi ziyarete gitmem etmem torunu gondermem diyenlere ibret olsun
10 gün önce 4 gün onlarda kalmıştık 1 gün sonrasında da bana yemeğe gelmişlerdi en son evimin kapısından uğurlarkenn görmüştüm onu :(( sonra kar yağdı çıkamadık evden onlarda grip olmuşlar toruna geçmesin diye gelmediler bizide çağırmadılar falan görüşemedik ahh ahh içim yanıyor babammmm :(((

Allah rahmet eylesin canım... Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor. Sakın kendini kötü ya da suçlu hissetme... Ne yazık ki 20 li yaşlarımın başında aile kayıpları olan biri olarak yazıyorum sana bunları.

Back
X