- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Gidecegim onun içinSöyleyecekleri her şeye dişinizi sıkıp son bir kez görüşün bence de
Hasta adamın yanında kavga etmek zaten hiçbir zaman hoş olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecegim onun içinSöyleyecekleri her şeye dişinizi sıkıp son bir kez görüşün bence de
Hasta adamın yanında kavga etmek zaten hiçbir zaman hoş olmaz
Gidin görün bence.. Allah şifasını versinKanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)
Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre![]()
Şuan sana çok kızdım .Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)
Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Haklısın kendi vicdanım ve ilerde pişman olmamak adına yarım saatligine gidicemNe olursa olsun git canım ilerde içene dert olur.Git sor canı bişey istermi canı biyere gitmek istermi sor.
tabi ortamı siz daha iyi bilirsiniz karşınızdaki insanlar böyle bir günde bile tartışma yaratacak tiplerse çıkacak bir kavga adamı daha çok üzer. Allah yardımcınız olsun ne diyimElbette hakediyor .ama dediğim gibi kavga çıkar adam daha çok üzülür o durumları biliyor zaten beni anladığını düşünüyorum![]()
Gidicem canım . Hernekadar o şeytanların yüzünu görmek istemesemde kayinbabam için gidicemŞuan sana çok kızdım .
Ne demek gidip geçmiş olsun diyemiyorum.
Yanında dur başucundan ayrılma
Tam öyle tipler bencil düşüncesiz insanlar . Ama onun babam için dişimi sıkıcamtabi ortamı siz daha iyi bilirsiniz karşınızdaki insanlar böyle bir günde bile tartışma yaratacak tiplerse çıkacak bir kavga adamı daha çok üzer. Allah yardımcınız olsun ne diyim
Git, erteleme kendini affedemezsin verilen tarihten daha erken ölürseGidicem canım . Hernekadar o şeytanların yüzünu görmek istemesemde kayinbabam için gidicem
Çok güzel düşünmüşsünüz. büyüklük sizde kalsın en azından bunu da yaptım yine de adam olmadılar dersinizTam öyle tipler bencil düşüncesiz insanlar . Ama onun babam için dişimi sıkıcam
Git, erteleme kendini affedemezsin verilen tarihten daha erken ölürse
Valla adam bugun var yarın yok.Gerçekten öz babam gibi seviyorum ama .o durumları biliyor şimdi bunlar bana afra tafra yaparlar ben dayanamam kavga ederim adam üzüldüguyle kalır gitmemem herkes için daha iyi![]()
Bu kadar seviyorsam ne olursa olsun giderdim görmeye. Öldükten sonra pisman olmak var. Yanina gidin, ben senden yana hiç kırılmadım deyin. Tesekkur edin, sevginizi söyleyin. İçini huzur kaplar. Kim bilir bu mutluluk belki birkaç gün daha yaşatır onu.
Bence ne olursa olsun gidin görün.ileride keşke dememek için...Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)