• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinbabam

Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)

Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre :KK43:
Gidin görün bence.. Allah şifasını versin :dua: :dua:

Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)

Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Şuan sana çok kızdım .
Ne demek gidip geçmiş olsun diyemiyorum.
Yanında dur başucundan ayrılma

Elbette hakediyor .ama dediğim gibi kavga çıkar adam daha çok üzülür o durumları biliyor zaten beni anladığını düşünüyorum :KK43:
tabi ortamı siz daha iyi bilirsiniz karşınızdaki insanlar böyle bir günde bile tartışma yaratacak tiplerse çıkacak bir kavga adamı daha çok üzer. Allah yardımcınız olsun ne diyim

Gerçekten öz babam gibi seviyorum ama .o durumları biliyor şimdi bunlar bana afra tafra yaparlar ben dayanamam kavga ederim adam üzüldüguyle kalır gitmemem herkes için daha iyi :KK43:
Valla adam bugun var yarın yok.
Son kez gidin ve helallik isteyin, ki size okdr emegi gecmis.
Cenazesine gitmezsiniz belki ama sağ ken bence gidip gorun, geldiginizi bilsin, hellallik al..
Ki seviyorum diyorsun.

Bu durumda diger sülaleyle kavga etmen ayıp olur zaten, onlari gorme duyma.. 5 dk gör gel kim ne derse desin boyle durumda kulağını tıka gec.

Bu kadar seviyorsam ne olursa olsun giderdim görmeye. Öldükten sonra pisman olmak var. Yanina gidin, ben senden yana hiç kırılmadım deyin. Tesekkur edin, sevginizi söyleyin. İçini huzur kaplar. Kim bilir bu mutluluk belki birkaç gün daha yaşatır onu.

Bu kadar seviyorsam ne olursa olsun giderdim görmeye. Öldükten sonra pisman olmak var. Yanina gidin, ben senden yana hiç kırılmadım deyin. Tesekkur edin, sevginizi söyleyin. İçini huzur kaplar. Kim bilir bu mutluluk belki birkaç gün daha yaşatır onu.

Aynen öyle kendim için ilerde pişman olmamak için kayinbabam için görmeye gidicem 🙏inşallah hiçbirsey olmaz eskisi gibi düzelir bir mucize olurda sağlığına kavuşur

Bence ne olursa olsun gidin görün.ileride keşke dememek için...

Bence de mutlaka gidin.Ben de babamı kanserden kaybettim ve gelmeyen insanlar için içten içe üzüldü biliyorum.Siz de sonrasında pişman olursunuz.
Ayrıca bir komşum kanser olmuştu ve ben onu son kez göremedim araya mesafeler girmişti.Vefat ettikten sonra çok üzüldüm keşke gitseydim diye. Ve o kadar etkisinde kalmıştım ki bir gece rüyama geldi ve ben onla o rüyada vedalaştım .Günlerce etkisinden kurtulamamistim.

Sizin neler yaşadığınızı bilmiyorum kaynananla,benim kaynanam beni cok üzdü her geldiğinde ayrı laf soktu bana, 4 buçuk aylık kızımı kaybettim, evime gelmedi, gördüğünde aman aşı olma kısırlık yaparmış dedi daha neler neler.. Onun yüzünü görmemek için kayınpederime aylarca gitmedim felcliydi kayınpederim ve bi gece aniden vefat etti😥cok pisman oldum keşke gitseydim diye.. Eğer cok ciddi bişey yoksa bence gitmelisin..

Back
X