- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
- #41
Kv yada görümcenin ayni anda bulunmadigi bir zaman gitseniz
Yada hic mi disari cikmiyorlar o ara gitseniz
Yada hic mi disari cikmiyorlar o ara gitseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim sizde bir acayipsiniz ne desem bilemedim
Gidicem aşkım o cirkefleri hiç görmek istemiyorum ama yarın birgün pismanda olmak istemiyorumKarpuzcum çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun kp'nin.
Gitmeye karar vermene çok sevindim en iyisini yaparsın helallik al içinde kalmasın hem adamcağız da sevinir![]()
Eşine de şöyle birlikte gidin olmazsa.Gidicem aşkım o cirkefleri hiç görmek istemiyorum ama yarın birgün pismanda olmak istemiyorum![]()
Öyle yapicam pazar günü evde zaten gider bı yarım saat oturup geliriz canımEşine de şöyle birlikte gidin olmazsa.
Hiç muhattap olmam baban için gidicem beş dakika durup çıkarım de.
En iyisi böyle olur![]()
Her konunuz bir acayip her konuda başka bir ruh haliniz var... Yorum yapamıyorum size demek oluyor.O nerden çıktı anlamadim
Hangi konumdan bahsediyoruz .insanların ruh hali değişebilir .ben bir saat sonra çok mutlu olabilirim sebebsiz yere yine sebebsiz yere üzgünde olabilirim .bunun nesi garip.Her konunuz bir acayip her konuda başka bir ruh haliniz var... Yorum yapamıyorum size demek oluyor.
çok üzüldüm geçmiş olsun ben de dedmi kaybettim akciğer kanserindenKanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)
Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre![]()
.çok üzüldüm geçmiş olsun ben de dedmi kaybettim akciğer kanserinden
ben kesinlikle gidin derim görmeye
kimsenin de üstünüze gelmesine izin vermeyin başınızı dik tutun
Cok gecmis olsun bence gidin yanina dunya gozuyle gorusun .Kanser hastasıydi beynine kadar sıçramiş.cok üzülüyorum ben ya gerçekten babayiğit bı adamdi. Zor günlerimde destek olan yine oydu .ben derdimi hep ona söylerdim .kaynanamla gorumcelerimle sorunumuz var hiç oraya değinmek bile istemiyorum (hakkım haram olsun)
Ben bu adama onlar yüzünden gidip bir geçmiş olsun bile diyemiyorum (duyduğuma göre doktor 15 gün en fazla yaşar demiş) telefonla aradım hal hatrini sordum çok sevindi.... Şimdiye kadar kg gorumceler eş kayinbabamin korkusuna kimse üstüme gelemiyordu .oda gidince halim nolur acaba. Bir mucize olsa keşke doktorlar iyileşti dese. Anlasamadimiz zamanlarda oldu ama çoğunlukla biz iyiydik kayinbabamla. Lütfen dua edermisiniz onun için
Akciğer kanseri son evre![]()
Gidicem zaten ona karar verdim enazindan pişman olmamak adına .görümcem korona olmus. Şu illet bı gecsinde şimdi başımiza iş açmayalım.nezman oldu onu bilmiyorum eşime soracam .bu hafta gideriz heralde .Cok gecmis olsun bence gidin yanina dunya gozuyle gorusun .
gecmis olsun , Allah sifalar versin kayinpederinize insallah.Elbette hakediyor .ama dediğim gibi kavga çıkar adam daha çok üzülür o durumları biliyor zaten beni anladığını düşünüyorum![]()
Ahhh bı bilseniz onları kibirleri nefretleri herşeyin önünde hiçbirsey yapmasalar surat tavır yaparlar .laf sokarlar böyle kişiliksiz insanlargecmis olsun , Allah sifalar versin kayinpederinize insallah.
esi ve kizi o kadar gaddar mi, ölüm dösegindeki babalarinin basinda kavga mi edecekler? hastaliktan ibret alip insafa gelmis olmali insan.
Ee surat tavır yapsınlar, zaten kavgalısınız. Bunda alınacak bir şey yok ki , siz de onlara surat tavır yaparsınız.Ahhh bı bilseniz onları kibirleri nefretleri herşeyin önünde hiçbirsey yapmasalar surat tavır yaparlar .laf sokarlar böyle kişiliksiz insanlar
Ben yapamıyorum işte direk sinirleniyorum elim ayağım titriyor. ben düz bir insanım neyse derdim söylerim gerekirse kavga ederim olur biter .ama laf sokmak vs bunlar beni tahrik ediyor . Mesela kapıdan girer girmez şununla karsilasicam hoşgeldin abi banada alaylı gözlerle bakılıp omuz silkeyip gidilecek .işte burda film kopuyor zaten .yada abi çay kahve icermisin ( sanki ben kim köpeğim ) yani tam beni çıldırracak hareketler .ama birgün kayinbabam için katlanicam pişman olmaktansa .bunu yaşamak daha iyi yapacak bişi yokEe surat tavır yapsınlar, zaten kavgalısınız. Bunda alınacak bir şey yok ki , siz de onlara surat tavır yaparsınız.