kayınbabam

Sosyal anne

4 Çocuklu Bir Anne 🥰
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
545
1
318
İstanbul
Herkesin sorunu kayınvalidesi olurken benimde tam tersi.. Yazmak için çok düşündüm ama fikirlerinize ihtiyacım olduguna eminim. 4 yıllık evliyim 2 çocugum var bu zamana gelene kadar birrrrçook problem yasadık kendisiyle benden kaynaklanmayan çogu benim annemle, neyse kısa keselim hemen hemen 1 yıldır hiçbir problemimiz olmadı taki 3 gün önce kaynımlarda beli incinmiş aksam bizde ordaydık, benim babam yıllar önce vefat ettiği için kendisine üzüldüm ve halis zeytinyagıyla masaj yaptım allah razı olsun saol falan dedi neyse öylesine partileri konusuyodukki benim gecen yıl oy verdiğim partiyi sevmiyor kendisi ve bana demezmi gene o partiye oy verirsen ELERİN KIRILSIN die :1shok: ben ciddiye almadım sadece güldüm ardından BAK BENİM BEDDUAM TUTAR demezmi:1shok: aynen böyle oldum şimdi söyleyin benim kayınbabama nasıl tepki vermem lazım umursamasammı, aynı partiye oy versem bedduası tutarmı, kafam çok karısık eşimde cidiye alma saka yapıyo dedi ama böyle saka olurmu. benneyaptımki ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum akıllı hatunlar ne önerirsiniz.kafamçokkarıştı

bırakın allahaşkına. bunun için edilecek beddua tutar mı. sizin,hür iradeniz var. istediğiniz partiye oy verirsiniz. hiç birşey olmaz. merak etmeyin...

oy verdiğin partiyi onlara söylemek zorunda değilsinki kimsenin siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmez banada diyolar şuna oy versen falan diye he he diyorum ama kendi istediğime veriyorum oyumu kötükedihüso

Ay be canım hiç birşey olmaz. Öyle demeyle olsaydı. Ohoo memlekette sağlam adam kalmazdı mazallah ...:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

hiç düşünme bile canım haksız ve boş yere edilen beddua geçmezz hiç canını sıkma heleki bu kadar saçma bi beddua asla tutmaz içini ferah tut oyunuda istediğine ver herkesin fikri kendinedirsengözlerimebaksanab

ne bilim kendi babamdan hiç beddua almamıştım derler ya annenin bedduasının önüne süt gecer babalarınki tutar die kortum bian.

baban ve kayınpederini bir tutabiliyosun ilk defa duyuyorum ben böle bişey benim babamın yerine hiç kimse geçemez kendi adıma söylüyorum
ama bi yerde hoş bişey kınadığımı düşünme sakın yanlış anlaşılmak istemem ama şaşırdım birden okuyunca

saygı bakımından bir tutarım tabiki ama sevgi bakımından yanından gecmez saymak zorunlu sevmek keyfe kalmış bu dinimizcede böyle değilmidir?

bencede kayınpederin orda dememesi gereken bir laf demiş haa tutarmı dersen hayır bence hıc kafana takma senağlama

saygı bakımından bir tutarım tabiki ama sevgi bakımından yanından gecmez saymak zorunlu sevmek keyfe kalmış bu dinimizcede böyle değilmidir?

böyle elbette bende sayarım asla saygıda kusur etmem ama söyledikleri bu tarz bişeyse önemsemem
bide babanın bedduası tutar ya ondan korttum dediğin için ben öyle bişey yazdım o söz insanın kendi babası için geçerlidir

ne biliyim sonucta baba diyoruz ya onun için tutarmı falan die sizlere sorma gereği hissettim.:bbo:

hiç önemseme bence yok yere yapılan beddua allah katında zaaten tutmazki ama eğer beddua edersede bu yüzden döner dolanır ona gelir cnm.

boşverin kayın babanızı allah aşkına...
herkes istediği partiye oy verir...
o niye karışıyor ki...
kimsenin sözüyle hareket etme...
hangisine istersen ona ver....

bu seçim zamanı insanlar nasıl
bukadar kendilerini kaptırıyorlar.
anlamıyorum.
negerek var .bencede biraz densizce olmuş
hiç alınma derim.

kendince şaka yapmış kayınpederiniz, takılmayın hiç.
bende herhangi bir partiye oy verenler için aynısını söylesem ve tutacak olsa Türkiye'nin yarısında el kalmaz.kaydirigubbakcemile3

aman tatlım bırak bunları takma kafaya tamm de sen hangine istersen ona vercem de salla ... bende bu insanları anlamıorum kendilerine zorla yalan söletıolar ve kuçuk durumuna duşurtuolar..

O bir parti için gelinine beddua edebiliyorsa... hayret bir şey. Ben olsam kırıldığımı sırf bunun için kırıldığımı belli ederdim, "sen benim sağlığımı bir partiye değişebiliyorsan çok teşekkür ederim baba" falan derdim ki utansın.

yaşlılar bazen laf diye konuşur niye ciddiye alıyosun ki. -tatlicadiarzu- sen bir insanın canını yakmadıkça kimsenin bedduası tutmaz. hele bole parti marti işlerinde beddua mı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…