Kayinbabamin maaşı

Lonely141

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
735
947
103
29
Hayirli akşamlar kızlar ben beş senedir evliyim evlendigim günden beri Kayinbabam memur olmasina ve bizde yardim etmemize ragmen borcu bitmiyor..
asla kimsede bilmez ne kadar maaş aldığını çünkü söylemiyor..bende artık merak ediyorum cidden maaşını biz esimle evlenirken eşim 4.000 tl maaş aliyordu beş senede maaşı 5.800 tl oldu ama kayinbabam 3.500 tl diyor hep maasina ya bari yılda 100 lira zam gelseydi:)
Not:kayinbabam tapuya işçi olarak girmis bi iki sene çalıştıktan sonra kadro almış.

Merak ettigim kayinbabamin şimdiki maaşı ne kadar.

Muhakkak artmıştır. Benim bile bu sene sadece maaşım 500 lira arttı. kayınbabanız zor durumda olduğunu düşünün diye gerçek maaşını söylemiyordur

Birileri borcumu ödese ben de habire borç yaparım ohhh mis
Ne yazikki borcuda ev araba borcu degil iddia borcu ev alsin ben öderim hicte zoruma gitmez ama paramizi çöpe atiyoruz sanki..gondermiyoruz haciz geldi kqc kere eve bildiğin rezillik yani cocuklarinin hepsi onunla rezil oluyolar bu iddia bağımlılığı yuzunden

bu ne ya size yazik degil mi cok kiziyorum boyle seylere.ne hali varsa gorsun bir zahmet.rezil olursa olsun

Siz gönderdikçe daha çok oynayacak. Bu işin sonu yok ki. Göndermeyin, haciz gelsin, yaptığı eylemin sonucuna katlansın. Bir daha yapmamayı başka türlü öğrenemez.

Tedavi ettirin... bu da bir çeşit bağımlılık...

Belki borca kesiliyodur bankadan kalanımı söylüyo acaba.

Hacizlidir maasi oyleyse. Bu hayirsiz babalarin kac yuvaya zarari var ya. Benim eski esimde de var bu huylar. Ogluma kalir diye sevindigim bag bahce her sey suan hacizli borclari yuzunden. Yakinda satilir. Ben kurtuldum ondan ama oglumun babasi iste simdi o üzülüyor. Yardim etmeyin bu insanlara acırsan acinacak hale geliyorsun

İşte canim tek olsa emin ol sokakta kalsa umrum degil kv küçük kayinlarim var ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…