hasta degildi turp gibiydi bildiğin gelisine bıraktı iste... hemen kaslarını catip bisey yazman gerekmiyor dimi.. travma dediysem teşbih yani yoksa psikiyatri kliniginde filan tedavi görmedimAklınıza gelmeseydi de anlatmasaydınız keşke. Neyin travmasını yaşadınız siz hiç mi yapmıyorsunuz tuvalette gaz çıkarmıyormusunuz? Belki adam rahatsız belki hasta. Duymamazlıktan gelmek çok mu zor?
aynen ya düşün bak sen okurken gulumsemedin.. ben napayimSizinde bunu anlatmanız bize travma yaşatmak için mi.
Gülümsemedim bile yazınızı okurken..
Nerden biliyorsunuz hasta olmadığını? Benim babam kolon kanseri dıştan turp gibidir ama içten hastadır. Aynı durumlar bizde de oluyor. İnsanın güldüğü şeyler zeka seviyesiyle doğru orantılıdır derler. Gidin kliniğe bu travma bi ömür geçmez sizde bu kafaylahasta degildi turp gibiydi bildiğin gelisine bıraktı iste... hemen kaslarını catip bisey yazman gerekmiyor dimi.. travma dediysem teşbih yani yoksa psikiyatri kliniginde filan tedavi görmedim
aklımı okudun ama paronya değil kediğinde vardı konusu böyleGaz konuları bu aralar trend topik olma yolunda mı ilerliyor yoksa benim paranoyam mi bu?
degil diyorum ya allah allah.. her yapan hastami illa.. hastalık olsa sence bunu espirili şekilde anlatirmiyim.. bi akıl sende.mi varNerden biliyorsunuz hasta olmadığını? Benim babam kolon kanseri dıştan turp gibidir ama içten hastadır. Aynı durumlar bizde de oluyor. İnsanın güldüğü şeyler zeka seviyesiyle doğru orantılıdır derler. Gidin kliniğe bu travma bi ömür geçmez sizde bu kafayla
degil diyorum ya allah allah.. her yapan hastami illa.. hastalık olsa sence bunu espirili şekilde anlatirmiyim.. bi akıl sende.mi var
yok çıkamadım hala.. soylemesen orada kalıp gidecem mazalalh3 sene gecmis tramvadan cikabilirsiniz artik...
her yazan derdini yazıyo sanki.. bende konubasliginda gaz yazdim.. açıp okumayaydın ozaman..Hiç anlatmayın bunu anlatacak yer burası mı sızce ? Lütfen ya tamam kadın kadınayızda bızene ya . Dert mı bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?