Tabi canım her zaman, osuruk, b.k temalı konular açıyoruz biz. Seni neden yadırgayalım ki? Sen de haklısın tabi.üşenmemiş bir sürü sey yazmis bak.. bilmesem buralara neler yazılıyor valla üzülucem yaZdigim şeye..
+10 kesinlikle haklısınızAklınıza gelmeseydi de anlatmasaydınız keşke. Neyin travmasını yaşadınız siz hiç mi yapmıyorsunuz tuvalette gaz çıkarmıyormusunuz? Belki adam rahatsız belki hasta. Duymamazlıktan gelmek çok mu zor? Ne yapsaydı kadın kapıyı açıp azarlasamıydı adamı. Çok tuhafsınız. Saçma sapan şeylerin travmasını yaşayıp bide burda anlatmak.
bu yaştan sonra nasil ogreneyim.. hala kuma yapiom benBenimki değil asil seninki laf osurmak ve başka ihtiyaclarimizi gidermek için yapmislar tuvaleti bilmiyosan öğren
Ya aklıma bin bir türlü sey yazmak geliyor ama Mune korkusu yok muuuuAy o benimde aklima geldi banlanmiyim diye yazmadim hakkaten nere zicacaz biz
allah insani kuru iftiradan korusun.. abuu bisi anlatayim dedim tefe koydunuZ..bi gaz kadar degerim yokmusTabi canım her zaman, osuruk, b.k temalı konular açıyoruz biz. Seni neden yadırgayalım ki? Sen de haklısın tabi.
Niyetin apaçık belli işte, kendince protesto mu yapıyorsun sen şimdi? Güya buraya açılan konular senin osuruk konun kadar bile ciddi değil öyle mi?
Bir de bilmezlikten gelip milleti salak yerine koymaya çalışıyorsun da dışarıdan nasıl göründüğünden haberin bile yok. Neyse boşaltım sisteminize zeval gelmesin umalım.
benle ne uğraştın valla kız hay yazmaz olaydimBöyleleri hiç gaz çıkarmaz bilmiyorsunuz siz
Bi arkadaşın dediği gibi kuşlar cıvıldaşır o anlarda zaten.
öldürüp gömseydin bideCevap yazıp da prim vermeyin, konuyu boşa üst satıra taşımayın kızlar. Arkadaş da geldiği mağaraya geri dönsün, bu numaralar eskiden kaldı çünkü.
Belli oldu senin ergenus olduğun yoksa en sevdiğin pastada fetibormu?bu yaştan sonra nasil ogreneyim.. hala kuma yapiom ben
Demek kayınpederinizin normalini,anormal görmeniz bu yüzden.sizdiniz demek ki sokaklara...bu yaştan sonra nasil ogreneyim.. hala kuma yapiom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?