Kayınbabasıyla sorun yaşayanlar 😢

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
31
Merhabalar hanımlar
Kayınbabası kendisini çeşitli sebeplerden ötürü sevmeyen istemeyen buna rağmen evlenen ve mutlu olabilen var mı ?

Sevgilimin babası beni istemiyormuş uygun görmüyormuş oğluna

Sevgilim de ona iyi bir rest çekmiş ben beğeniyor istiyorsam evlenirim kimseye de söz düşmez demiş

Ben aileden yana tek yaşanacak sıkıntıyı anne görümce kaynaklı olur diye düşünürken baba sıkıntısı yaşıyoruz ve çok şaşırdım

Bu isteksizliğe rağmen evlenip mutlu olan var mı gerçekten merak ediyorum

Zamanla düzelir mi

EDİT : Önce söylemeyeyim dedim ama dayanamadım

Sebebi ne olduğunu söylersem herkes şok olur

ÜNİVERSİTEDE 2 sene önce GÖRÜŞTÜĞÜM BİRİ olduğunu duyması !!!

İnanabiliyor musunuz hanımlar sebeb bu

Bu kadar bağnaz bir adam
Allahtan sevgilim öyle değil

Defalarca babasına söylediği şey şu :

Görüştüğü biri olması gayet normal benim için sorun değil onunla ben evleneceğim seni bu mesele ilgilendirmez

Son düzenleme:
Kv'ler bu konuda daha etkin dolduruşa getiriyor ama kp kişiliğini bilmediğimiz için belli de olmaz! Birkaç güne patlak verir istemeye gitmem der şunu yapmam der biraz daha bekleyin o tavırlarını görünce karar verirsiniz..

İnsan birini gerçekten sevince yol yakınken dön dense de dönemiyor
Yol “o” oluyor çünkü senin için

Karar verecek bir durumda değilim İnan’ın sadece gelip istesin biz evlenelim niyetindeyiz ben onun yüzünden sevdiğimden vazgeçemem

millet kayınvalidesini sevmez ben kayınpederimi sevmem, o da beni ama eşim bulaştırmaz beni hiç, ilk başta da böyleydi kayınpeder, kendi kaybetti ben de onu baba yerine koymuyorum
Ne şanslısınız benim sevgilim de şu an öyle davranıyor inşallah hep böyle davranmaya da devam eder
Ben de hep baba gözüyle baktım ama o kaybedecek yeter ki ailelerin dahil olduğu konularda üstüne düşenleri yerine getirsin ondan başka bir şey beklemiyorum

Neden istemiyormus? Ve sizin nasil haberiniz oldu bundan?
Sevgilim ve annesi bizi yemeğe davet edeceklerdi
Annesinin aramasını ve davet etmesini bekledim gün boyunca aramadı
Sonra sevgilim sordu annem hala aramadı mı diye BEnde hayır aramadı dedim
Eve gidip sebebini sorunca babasıyla tartışmalar başlamış işte

Gece saat 3 gibi bana döndü ve olanları anlattı ama ısrarla halledeceğim kabul edecek en sonunda diyor

Karar verecek bir durumda değilim İnan’ın sadece gelip istesin biz evlenelim niyetindeyiz ben onun yüzünden sevdiğimden vazgeçemem
Ayyy ilahi evlenince o sorunlar devam ederse eşiniz de en ufak şekilde taraflı olmaya başlarsa o çok sevdiğim kelimesi seni sevdiğim güne... diye sonuçlanabilir..Bazen çok kalbinizle düşünmeyin acele de karar vermeyin, kalbinizle hareket edin ana noktayı mantığınız koysun..

Haklısınız

İnşallah öyle olur, benim kp üstüne düşenin hiçbirini yapmamıştı ama iyi ki de yapmadı ileride ben yaptım deme şansı yok, sana tavsiyem eşine baban şöyle böyle vs gibi şikayet etme her şeyi kendi görsün zaten evlendikten sonra her şey değişecek, senin eşin, senin yuvan, senin kuralların geçerli olacak, gerçekten kayınpederin huysuzu çok sıkıntı ama biraz sabır

Eger bu sebepten birakirsan aklin askinda kalabilir.Ama sureyi uzat uzatabildigin kadar sevgilinin tavirlarina bak degismeye meyyal mi? Kapinda kul olurum havasi verme esin ugrassin ailesiyle sen aralarina girme bence.Seni istiyorsa alabilmek icin ugrassin.Saygida kusur etme ama ezilme de.Sakin ve sakin kacalima getirme olayi bence.

hic hic hic girme o ise bence. kp lerin sozleri kv lerin sozlerinden cok daha etkili kupe oluyor erkeklerin kulaklarina (genel olarak).

Neden istemediğini ben anlamadım.
İstememe sebebi önemli, ne yapabileceğini görmeniz için.
Sevgiliniz kendi kararlarını kendi verebilecek seviyede ise sırf o adam yüzünden ilişkinizi bitirmeyin.
Taviz de vermeyin.
Siz seyredin şimdilik

Simdi hatirladim ,gecen gun konu acmistiniz , bence acele etmeyin karar vermeden once gidisini takip edin olayin

Wallaha anne bir sekilde ikna edilir belki ama, baba olmaz dedikten sonra sevgiilinizin bence karsi gelebilmesi biraz zor gibi..

Umarm ikna olurda sizi sever, onemli olan genclerin anlasmasi.

Benm esiimin tarafinla oyle.bir durum yasamadim. Ilk babasinla tanistim zaten uzaktalardi. O begenmisti beni.

Annesi kardesleriyle nişana 1 hafta kala geldilerde ole tanistim sevdiler. Onemli olan evlenilcek ciftlerin.anlasmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…