- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 33
- 31
- Konu Sahibi akademisyen567
-
Zamanla düzelmez....Zamanla düzelir mi
Ulan zaten şu mnkdğm dünyasında herkes zar zor mutlu olmayı başarıyor. Bir de böyle tipler baş ağrıtıyor. Beni istemeyeni ben hiç istemem. Sevgiliniz aşamayacaksa böyle bir mevzuyu yol yakınken dönün.
O kadar bağnaz bir insan ki kendisi sevgilimin onun oğlu olduğuna inanamıyorumNeden istemiyormus? Ve sizin nasil haberiniz oldu bundan?
Kv'ler bu konuda daha etkin dolduruşa getiriyor ama kp kişiliğini bilmediğimiz için belli de olmaz! Birkaç güne patlak verir istemeye gitmem der şunu yapmam der biraz daha bekleyin o tavırlarını görünce karar verirsiniz..
Ne şanslısınız benim sevgilim de şu an öyle davranıyor inşallah hep böyle davranmaya da devam edermillet kayınvalidesini sevmez ben kayınpederimi sevmem, o da beni ama eşim bulaştırmaz beni hiç, ilk başta da böyleydi kayınpeder, kendi kaybetti ben de onu baba yerine koymuyorum
Sevgilim ve annesi bizi yemeğe davet edeceklerdiNeden istemiyormus? Ve sizin nasil haberiniz oldu bundan?
Ayyy ilahi evlenince o sorunlar devam ederse eşiniz de en ufak şekilde taraflı olmaya başlarsa o çok sevdiğim kelimesi seni sevdiğim güne... diye sonuçlanabilir..Bazen çok kalbinizle düşünmeyin acele de karar vermeyin, kalbinizle hareket edin ana noktayı mantığınız koysun..Karar verecek bir durumda değilim İnan’ın sadece gelip istesin biz evlenelim niyetindeyizben onun yüzünden sevdiğimden vazgeçemem
Zamanla düzelmez....
En ufak kusurunu bulur, büyüterek eşine alttan alttan işler, seni eşinin gözünden ve kalbinden düşürmeye çalışırlar...
HaklısınızAyyy ilahi evlenince o sorunlar devam ederse eşiniz de en ufak şekilde taraflı olmaya başlarsa o çok sevdiğim kelimesi seni sevdiğim güne... diye sonuçlanabilir..Bazen çok kalbinizle düşünmeyin acele de karar vermeyin, kalbinizle hareket edin ana noktayı mantığınız koysun..
İnşallah öyle olur, benim kp üstüne düşenin hiçbirini yapmamıştı ama iyi ki de yapmadı ileride ben yaptım deme şansı yok, sana tavsiyem eşine baban şöyle böyle vs gibi şikayet etme her şeyi kendi görsün zaten evlendikten sonra her şey değişecek, senin eşin, senin yuvan, senin kuralların geçerli olacak, gerçekten kayınpederin huysuzu çok sıkıntı ama biraz sabırNe şanslısınız benim sevgilim de şu an öyle davranıyor inşallah hep böyle davranmaya da devam eder
Ben de hep baba gözüyle baktım ama o kaybedecek yeter ki ailelerin dahil olduğu konularda üstüne düşenleri yerine getirsin ondan başka bir şey beklemiyorum
Simdi hatirladim ,gecen gun konu acmistiniz , bence acele etmeyin karar vermeden once gidisini takip edin olayinSevgilim ve annesi bizi yemeğe davet edeceklerdi
Annesinin aramasını ve davet etmesini bekledim gün boyunca aramadı
Sonra sevgilim sordu annem hala aramadı mı diye BEnde hayır aramadı dedim
Eve gidip sebebini sorunca babasıyla tartışmalar başlamış işte
Gece saat 3 gibi bana döndü ve olanları anlattı ama ısrarla halledeceğim kabul edecek en sonunda diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?