Kayınbabasıyla sorun yaşayanlar 😢

Bu durumdan nerden haberi oldu peki?
Eski sevgilinizden? Sevgiliniz bahsettiyse çok saçma . İlla ki görüştüğü biri olur önceden herkesin. Ama yeni bir insan yeni bir hayat demektir. Bunun idrakına varamamış

Benim babam da nişanlımı sevmiyor. Mezhebinden dolayı... Ama kendisi tanıdığım en iyi insanlardan. Ailesi beni çok seviyor. Babamın onu istemediğini bile bile babamin karşısına tek başına cıktı seviyorum dedi. Babam onu yerin dibine soktu saygısızlık yaptı sesini çıkarmadı. Yaninda oldum ve suan nişanlıyız. Yani sevgiliniz sizin arkanızdaysa kimseyi umursamayın.

Valla bende istenmeyen gelin idim. Ne babasi ne ablasi ne annesi hicbiri istemedi. Bende istemedim hatta yuzuk attim beni istemeyen aileye gitmem diye.ama ikna etti esim evlendik bir sekilde. Fakat kesinlikle ama kesinlikle evlenmemeni tsvsiye ederim cunku onlar ailesi ben kimseye bakmam sana inanirim senin arkanda dururum diYen adam.simdi ailem diyor... ben aile istemiyorsa ordan kacilmaso gerekir diye dusunuyorum.bende cok pismanim ailemi dinlemedigim icin cunku onlarda bana o aile ile olmaz demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…