Kayınbabasıyla sorun yaşayanlar 😢

Evet haklısınız şu an sadece gözlemliyorum o benden vazgeçmeye hiç yanaşmıyor
Sadece dediği şu babam öyle ya da böyle kabul edecek

Zaten ona güvendiğim için bitirmiyorum ve yorumlarınızla bu kararımın doğru olduğunu anladım

Bu Öner’iniz benim için çok değerliydi çok teşekkür ederim gerçekten ben de az daha babasına sayayım diyordum o saydıkça gerçekten zormuş benim babam o kadar tatlı o kadar anlayışlı ki ben huzursuz sert baba figürüne hiç alışkın değilim

Sebebi ş
Iyi de sebep ne ? Bir sebep var mi sizi istememesinin ? Tam net birsey yazmamissiniz sanki.
Sebebi ne olduğunu söylersem herkes şok olur

ÜNİVERSİTEDE 2 sene önce GÖRÜŞTÜĞÜM BİRİ olduğunu duyması !!!

İnanabiliyor musunuz hanımlar sebeb bu

Bu kadar bağnaz bir adam
Allahtan sevgilim öyle değil

Defalarca babasına söylediği şey şu :

Görüştüğü biri olması gayet normal benim için sorun değil onunla ben evleneceğim seni bu mesele ilgilendirmez

Umarım zamanla düzelir

Sen bunlardan sakin ama sakin ailene bahsetme.Benim kizimi ne pozisyona sokuyor bu adam derler.
Cok onur kirici bir durum ama ne diyeyim umarim duzelir.Her seye hazirlikli ol ama yine de.

Üniversite de görüştüğünüz birinin olduğunu nereden biliyor sevgilinizin babası?

Ama yani ben de sevgilimden vazgeçemem
Hiç mi yumuşamaz kalbi zamanla
Sizin böyle mi oldu
Düzelmez canım biz kp ile okadar soğuğuz ki selamunalykum aleykum selam sorunumuz kavgamız istemem demedi Allah var ama soğuğuz işte yıldızlar barışmadı send2 öyle yap merhaba de geç

sızın zamanında ıkı sene bırıyle gorustugunuzu koca adam nerden bılıyor
bunu tutup sevgılınız mı soyledı
sevgılınız soyledıyse o sevgılıyle asla gelecek dusunulmez

Ne olursa olsun sevgiliniz bunu size anlatmamalıydı. Amaç ne ki? Sizi üzmekten başka neye yaradı?
Kendisi bu sorunu halledebilecek yapıda olsa kime, neyi, ne zaman anlatması ya da anlatmaması gerektiğini de bilirdi.
Bence acele etmeyin evlilik için.

Sekil a ben kayınpederim tam bir karadenizli inatçı adamdır o ve tüm ailesini beni istemedi haklı sebeplerden ama biz vazgeçmedik beni zamanında tehtit bile etti öldürürüm seni diye cesedimi çiğnemeden evlenemezsiniz diye daha neler neler ama sonuç 4 yılın sonunda istemeye geldiler ki babası gelmicekti normalde sonra kendisi tarih verip geldi istedi 2 yıl olacak evli olduğum ve kayınpederim azımın içine bakar bise isteyimde yapsın diye suratim azcik asilsin kahrolur yanlış biseymi dedim diye inanması gerçekten zor ama imkansızı başardım ben gerçekten inanırsan başarırsin ama biraz erkekte bitiyor iş bide güçlü.olman gerekiyor şuan nr kadar sevilsemde el üstünde tutulsamda yaşanılanları unutmak zaman alıyor hiç konusu açılmıyor ama ben içimde yenmekte zorlanıyorum bazen

İşte geldim burdayım!!! Başıma gelenleri söyleyeyim düğünde maddi manevi yardım etmez. Genelde senden memnun kalmaz. Diyelim toplu bir para geldi tüm çocuklarına gelin/damada verir siz karşıdan bakarsınız vb.

Eminmisnz sebep bu mu?erkek arkadasnz belki soylemek istemedi nedenini.bu devirde babamn koyundeki kizlara bakiom onlarin bile sevgilisi var koy yerinde ayiplanirdi smdi artk orasi bile degisti bence sebep bu degil

Birincisi o senin henuz kayinbaban degil.
Ikincisi de eger anne babasi istemiyorsa evlenseniz bile seni bunaltirlar, surekli kendini sevdirmeye ugrasirsin yine de sevmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…