- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 33
- 31
- Konu Sahibi akademisyen567
-
Zaten acele bir karar vermiyorum ondan vazgeçme gibi bir durumum söz konusu değilSimdi hatirladim ,gecen gun konu acmistiniz , bence acele etmeyin karar vermeden once gidisini takip edin olayin
Evet haklısınız şu an sadece gözlemliyorum o benden vazgeçmeye hiç yanaşmıyorEger bu sebepten birakirsan aklin askinda kalabilir.Ama sureyi uzat uzatabildigin kadar sevgilinin tavirlarina bak degismeye meyyal mi? Kapinda kul olurum havasi verme esin ugrassin ailesiyle sen aralarina girme bence.Seni istiyorsa alabilmek icin ugrassin.Saygida kusur etme ama ezilme de.Sakin ve sakin kacalima getirme olayi bence.
Zaten ona güvendiğim için bitirmiyorum ve yorumlarınızla bu kararımın doğru olduğunu anladımNeden istemediğini ben anlamadım.
İstememe sebebi önemli, ne yapabileceğini görmeniz için.
Sevgiliniz kendi kararlarını kendi verebilecek seviyede ise sırf o adam yüzünden ilişkinizi bitirmeyin.
Taviz de vermeyin.
Siz seyredin şimdilik
Bu Öner’iniz benim için çok değerliydi çok teşekkür ederim gerçekten ben de az daha babasına sayayım diyordum o saydıkçaİnşallah öyle olur, benim kp üstüne düşenin hiçbirini yapmamıştı ama iyi ki de yapmadı ileride ben yaptım deme şansı yok, sana tavsiyem eşine baban şöyle böyle vs gibi şikayet etme her şeyi kendi görsün zaten evlendikten sonra her şey değişecek, senin eşin, senin yuvan, senin kuralların geçerli olacak, gerçekten kayınpederin huysuzu çok sıkıntı ama biraz sabır
Sebebi ne olduğunu söylersem herkes şok olurIyi de sebep ne ? Bir sebep var mi sizi istememesinin ? Tam net birsey yazmamissiniz sanki.
Sebebi ş
Sebebi ne olduğunu söylersem herkes şok olur
ÜNİVERSİTEDE 2 sene önce GÖRÜŞTÜĞÜM BİRİ olduğunu duyması !!!
İnanabiliyor musunuz hanımlar sebeb bu
Bu kadar bağnaz bir adam
Allahtan sevgilim öyle değil
Defalarca babasına söylediği şey şu :
Görüştüğü biri olması gayet normal benim için sorun değil onunla ben evleneceğim seni bu mesele ilgilendirmez
Umarım zamanla düzelir
Benim üniversitemde okuyan bir tanıdıkları söylemiş annesine . O da babasına . Ama annesi bu kadar büyüyeceğini düşünmemişDaha önce sevgiliniz olduğunu nereden duymuş?
Üniversite de görüştüğünüz birinin olduğunu nereden biliyor sevgilinizin babası?Sebebi ş
Bu kadar bağnaz bir adam
Görüştüğü biri olması gayet normal benim için sorun değil onunla ben evleneceğim seni bu mesele ilgilendirmez
Umarım zamanla düzelir
Beni tanıyan biri söylemiş annesineÜniversite de görüştüğünüz birinin olduğunu nereden biliyor sevgilinizin babası?
Düzelmez canım biz kp ile okadar soğuğuz ki selamunalykum aleykum selam sorunumuz kavgamız istemem demedi Allah var ama soğuğuz işte yıldızlar barışmadı send2 öyle yap merhaba de geçAma yani ben de sevgilimden vazgeçemem
Hiç mi yumuşamaz kalbi zamanla
Sizin böyle mi oldu
Merhabalar hanımlar
Kayınbabası kendisini çeşitli sebeplerden ötürü sevmeyen istemeyen buna rağmen evlenen ve mutlu olabilen var mı ?
Sevgilimin babası beni istemiyormuş uygun görmüyormuş oğluna
Sevgilim de ona iyi bir rest çekmiş ben beğeniyor istiyorsam evlenirim kimseye de söz düşmez demiş
Ben aileden yana tek yaşanacak sıkıntıyı anne görümce kaynaklı olur diye düşünürken baba sıkıntısı yaşıyoruz ve çok şaşırdım
Bu isteksizliğe rağmen evlenip mutlu olan var mı gerçekten merak ediyorum
Zamanla düzelir mi
EDİT : Önce söylemeyeyim dedim ama dayanamadım
Bu kadar bağnaz bir adam
Eminmisnz sebep bu mu?erkek arkadasnz belki soylemek istemedi nedenini.bu devirde babamn koyundeki kizlara bakiom onlarin bile sevgilisi var koy yerinde ayiplanirdi smdi artk orasi bile degisti bence sebep bu degilMerhabalar hanımlar
Kayınbabası kendisini çeşitli sebeplerden ötürü sevmeyen istemeyen buna rağmen evlenen ve mutlu olabilen var mı ?
Sevgilimin babası beni istemiyormuş uygun görmüyormuş oğluna
Sevgilim de ona iyi bir rest çekmiş ben beğeniyor istiyorsam evlenirim kimseye de söz düşmez demiş
Ben aileden yana tek yaşanacak sıkıntıyı anne görümce kaynaklı olur diye düşünürken baba sıkıntısı yaşıyoruz ve çok şaşırdım
Bu isteksizliğe rağmen evlenip mutlu olan var mı gerçekten merak ediyorum
Zamanla düzelir mi
EDİT : Önce söylemeyeyim dedim ama dayanamadım
Bu kadar bağnaz bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?