- Konu Sahibi MustafaKemalci
-
Slm arkadaşlar.
Ben 2 yıllık evliyim ama iş dolayısıyla eşimden uzakta yaşıyorum ama kayınvalidemler ve annemlerle aynı şehirde.Evimizse her iki ailede eşit mesafede.Anahtarlar iki ailedede var.Ben kendi ailemle kalıyorum.
Şimdi mevzuu ya geçeyim.Kayınbiraderim ve kayınvalidem doğum günümde burnumdan getirdiler kutlamadıkları gibi eşimle boşanmamıza vesile olacaklardı.Eşimin yanında ikiside bana lafla saldırdı.Ve kayınbiraderim 24 yaşında şuan.
Haftasonu doğumgünüydü kayınbiraderimin, hiç bir güç doğumgünün kutlattıramazdı bana.Eşim kutlasam iyi olur gibi ima etti ama hayır dedim.Yaram vardı çünkü.Her neyse ben o haftasonu ailemin ynında değildim kuzenime gitmiştim.Fırsattan istifade kaynım evimize gitmiş kızlı erkekli 6-7 kişilik bir grupla.Ve kızları görmelisiniz zilliydiler resmen.Benim kullanmaya kıyamadığım tabaklarda yenmiş içilmiş.Fotolar çekilmiş ve üstelik facebook a konmuş.Bu çocuk aptal olamaz.Bunlarda doğumgünü kutlamak çok önemli.Kutlanmazsa küserlermiş.Aklı sıra beni kızdıracak su üstüne çıkacak.Eminimki bu olaydan eşimin haberi yok.Akşama söyleyeceğim.
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu hanımlar ?
arkadaşlar eşimi arayamıyorum çünkü çalıştığı kurumda telefon kullanması yasak.
Aynı düşüncelere bende sahibim.Eşimde acısını çıkartmayacağım.
Çünkü onun suçu yok, gayette sakin olmayı düşünüyorum.
Ama ben şuanda susmayı tercih ediyorum telefonu dahi elime almayacağım.
Birde sadece ev değil kullanılan.Araba aldık 3 ay oluyor, onların yok diye genelde orda bırakıyordum.
Arabalı fotomuzda var.
Üstelik kardeşim arabayı kullanabilirsin dediğimde abla olurmu ya benmi eskiteyim.Hiç biyere çıkmıyorum.
Araba siz geldikçe kullanılıyo diyordu.Bende tabi hiç inanmamıştım.Kullanmasıda önemli değildi açıkçası.
Kayınvalideme gelince o bu işin içinden bir şekilde sıyrılır.Belki haberi var belki yok bilemiyorum ama ondan destek beklemiyorum.Köstek bile olabilir hatta.
O kayınvalidemki geçen yıl bana iftira atmaya kalkmıştı anahtarını bulamıyoruz senmi aldın diye.
Anahtarcı götüreceğimi söylemiştim bir ay sonra.Aniden anahtar bulunuvermiş !!!
Şimdi sakin ol, akşamı bekle. Akşam eşinle güzelce konuş. Eşinin suçu yok, ama tavır koyması lazım. Horozu kümesi ile mi aldın?
Arkadaşlar bizler çalıştığımız için bende eve hiç uğramıyorum.
Ve Allah esirgesin bir felaket olursa benden önce aileler yetişir düşüncesiyle anahtarı verdik.
Normalde bende bu düşünceyi desteklemiyorum.Eşim geldiğinde anahtarları alacaktık.
Şimdi yapacağım ise; Anahtarı komple değiştirmek olacak.
2. kez açamayacak o kapıyı.
yani kimse istemez açıkcası ailelerde anahtarın olmasını ama işte insan herşeyi düşünüo
en iisni yaparsın değiştirmekle ama eşinede bi söle öle yap çünkü kaynanan bi ton laf edip doldurup eşinizi siizn başınıza salabilir dikkat edin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?