Kayınbiraderiniz sizden habersiz evinizde doğum günü kutlarsa ????

MustafaKemalci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
133
1
0
Diğer
Slm arkadaşlar.

Ben 2 yıllık evliyim ama iş dolayısıyla eşimden uzakta yaşıyorum ama kayınvalidemler ve annemlerle aynı şehirde.Evimizse her iki ailede eşit mesafede.Anahtarlar iki ailedede var.Ben kendi ailemle kalıyorum.

Şimdi mevzuu ya geçeyim.Kayınbiraderim ve kayınvalidem doğum günümde burnumdan getirdiler kutlamadıkları gibi eşimle boşanmamıza vesile olacaklardı.Eşimin yanında ikiside bana lafla saldırdı.Ve kayınbiraderim 24 yaşında şuan.

Haftasonu doğumgünüydü kayınbiraderimin, hiç bir güç doğumgünün kutlattıramazdı bana.Eşim kutlasam iyi olur gibi ima etti ama hayır dedim.Yaram vardı çünkü.Her neyse ben o haftasonu ailemin ynında değildim kuzenime gitmiştim.Fırsattan istifade kaynım evimize gitmiş kızlı erkekli 6-7 kişilik bir grupla.Ve kızları görmelisiniz zilliydiler resmen.Benim kullanmaya kıyamadığım tabaklarda yenmiş içilmiş.Fotolar çekilmiş ve üstelik facebook a konmuş.Bu çocuk aptal olamaz.Bunlarda doğumgünü kutlamak çok önemli.Kutlanmazsa küserlermiş.Aklı sıra beni kızdıracak su üstüne çıkacak.Eminimki bu olaydan eşimin haberi yok.Akşama söyleyeceğim.

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu hanımlar ?

Bu kadar saÇmalıkta olamaz ne haddıne baŞkasının evınde bÖle bıŞeye kalkıŞırlar bence derhal anahtarı alın onlardan bu ne ukalalık Üstelık herkesın dÜŞÜncesı farklı kımse kımseyı kutlamak zorunda deĞıl kı
bence eŞınıze sakın alnlatın yanı Çok fazla sınır etmeyın kendınızı ÇÜnkÜ bıraz akılları olsa zaten bÖle bıŞeye kalkıŞmazlardı
tepkım gerÇekten sert olurdu o ev sıızn sonuÇta annenız dahı olsa ızınsız bıŞey yapmamalılar

ayyy ben olsaydım çıldırırdım heralde bu ne terbiyesizlik yaaa benim evimde benden habersiz bi kutlama bidaha ne yüzüne bakardım nede evime sokardım o şahsı bu saygısızlığın alasıdır ben seni takmıyorum istediğimi yaparım burası abimin evi sen kim oluyosun dış kapının mandalı demektir resmen ....klava:

sizden habersiz sizin evinizde doğum günü kutlaması
bu cesareti kim vermiş ona orası kendi evi değil orası abisi ve yengesinini evi
öncelikle izin almalıydı ve birde inat gibi resimleride koymuş size nispet yapar gibi terbiyesizlikden başka bişi değil
siz yine akşamı iyi bekliyosun ben şimdiye kadar kıyameti koparmışım anahtarlar ne kadar annesinde kalsada sizdenizin alınmalı abisinden bile değil sizden almalı bence
bence karşınıza alıp iyice bir konuşun dvranışın çok yanlış olduğunu ve çok kzıdığınızı belirtmeniz gerekiyor

allah allah ne bu ya dingonun ahiri mi. gec bile kalmissin kocana soylemek icin. ya annesine ne demeli ne diye anahtari veriyo ogluna?

Valla çok kızardım. ızin lınsa belki izin verirdim ama izinsiz olmasına çok kızardım.
Eşinizle konuşun ama öfkenizi ondan çıakrmayın. Eşinden uzak kalmak ne demek iyi bilirim. Yüz ifadesi, tema olmayınca iyi söylenen birşey bile telefonda ters anlaşılıp kavga nedeni olabiliyor. O yüzden dikkatli konuşun. Hele hele msn'de hiç konuşmayın. Biz eşimle literatüre "msn kavgası" diye bir kavram sokmuştuk. Normalde asla kötü olmayan sözlerin yazım dilinde yanlış anlaşılıp kavgaya yol açmasından dolayı.

bu ne cürretki sizin evinize onca insanla girebiliyor
ben önce haddini bildirir sonrada anahtarı alır birdaha onlara teslim etmezdim

Şaka sandım ilk başta. Ben olsam cinnet geçirir akşama bekleyemez eşime anlatırdım. ınanmıyorsan face e bak derdim. Bu nedir ya?

arkadaşlar eşimi arayamıyorum çünkü çalıştığı kurumda telefon kullanması yasak.
Aynı düşüncelere bende sahibim.Eşimde acısını çıkartmayacağım.
Çünkü onun suçu yok, gayette sakin olmayı düşünüyorum.
Ama ben şuanda susmayı tercih ediyorum telefonu dahi elime almayacağım.
Birde sadece ev değil kullanılan.Araba aldık 3 ay oluyor, onların yok diye genelde orda bırakıyordum.
Arabalı fotomuzda var.
Üstelik kardeşim arabayı kullanabilirsin dediğimde abla olurmu ya benmi eskiteyim.Hiç biyere çıkmıyorum.
Araba siz geldikçe kullanılıyo diyordu.Bende tabi hiç inanmamıştım.Kullanmasıda önemli değildi açıkçası.
Kayınvalideme gelince o bu işin içinden bir şekilde sıyrılır.Belki haberi var belki yok bilemiyorum ama ondan destek beklemiyorum.Köstek bile olabilir hatta.
O kayınvalidemki geçen yıl bana iftira atmaya kalkmıştı anahtarını bulamıyoruz senmi aldın diye.
Anahtarcı götüreceğimi söylemiştim bir ay sonra.Aniden anahtar bulunuvermiş !!!

Oldum olası şu anahtarları ailelere verme meselesini anlamam..
Evliyken de şimdi bekarken de bir anahtarımı vermedim kimseye,vermem de..
Yalnız olduğum halde..
Konunuza gelince,şu ana kadar ben olsam çoktan kıyameti koparmıştım..Çok üzgünüm çoook

bu ne cesaret böyle ya
bn ewli deilim ama ben böyle şeye çok kızardım ben sadece eşinizle konuşmanızı kayınbirader ve kaynananızla konuşmanızı tavsiye etmem yüz gözolmayın derim ben sen eşinle konuş eşinde kardeşine haddini bildirmeli ve anahtarları almalısın bence ne diye onlardaki sizin ewiniz anahtarı özel eşyalarınız veya dağınıklığınız olabilir yani bn çok kızıyorum bu aiilelerde anahtarın olunmasına o ew size ait sizden başka kimsede olmamalı o anahtar diye düşünüyorum

umarım eşinizle ii bir şekilde konuşup tartışmasız sorunsuz bu işi çözebilirsiniz..

Şimdi sakin ol, akşamı bekle. Akşam eşinle güzelce konuş. Eşinin suçu yok, ama tavır koyması lazım. Horozu kümesi ile mi aldın?

Arkadaşlar bizler çalıştığımız için bende eve hiç uğramıyorum.
Ve Allah esirgesin bir felaket olursa benden önce aileler yetişir düşüncesiyle anahtarı verdik.
Normalde bende bu düşünceyi desteklemiyorum.Eşim geldiğinde anahtarları alacaktık.
Şimdi yapacağım ise; Anahtarı komple değiştirmek olacak.
2. kez açamayacak o kapıyı.

yani kimse istemez açıkcası ailelerde anahtarın olmasını ama işte insan herşeyi düşünüo
en iisni yaparsın değiştirmekle ama eşinede bi söle öle yap çünkü kaynanan bi ton laf edip doldurup eşinizi siizn başınıza salabilir dikkat edin derim ben

Aslına bakarsanız kızlar bu olaya sevindim bile.Çünkü ilişkilerimiz gergindi onlarla.
Her durumda üste çıkmaya çalışırlardı.Bu kez olamayacak.

Benim sergileyecğim tutum ise şu şekilde olacak;Aslında aileleri karıştırmak kesinlikle yanlış biliyorum ama.
Babam ve annemle konuştum bu sinirle.Babamda kardeşimin face den fotolara bakmış.
Eşime çağrı bırakmış.Benim haberim yokmuş gibi akşama konuşacakmış.
Kardeşinin yaptığına bak oğlum, kaçıncıdır sizi böyle yıpratıyorlar.
Artık önlemini al,kızıma duyurmadım duyarsa siz kavga edersiniz diye.
eşimse babaımı çok önemser, bir lafını iki etmez, kendi ailesinden çok destektir.

ben de olsam delirirdim..bu ne terbiyesizlik ve saygisizlik.anahtarinizin yedegi esinizden baskasinda olmamasi lazim..resmen ev yol gecen hanina donmus.

Canım haklısın.Eşime sormadan yapmam zaten.
Daha önce eşimle konuşmuştuk anahtarı değiştirelim diyede şimdi için gereksiz demiştik.
Aslında hemen anahtarı değiştirtecektim babama ama dediğin yönünü düşününce vazgeçtim.
Haklıyken haksız durumuna düşmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…