Kayınbiraderiniz sizden habersiz evinizde doğum günü kutlarsa ????

Tabii ki sen konuşmalısın... Düşün bir senin annen baban yada kardeşin bi hata yapsa, bu eşini rahatsız etse... Eşinin senle konuşmasını mı, eşinin bu olayı ailesine aanlatıp seninle konuşmalarını söylemesini mi???

Haklısın denizbarış, benim kayınvalidede bu potansiyel var.
Ama bir şekilde bildiğimi ve kızdığımı 2. kez yaşamak istediğimi belirteceğim.

Tamam hayatım sen kaynının yaptığı densizliği bildiğini rahatsız olduğunu ve bir daha asla tekrarlanmasını kabul etmeyeceğini söyle.... Ama yok getirdiği kız şöyleydi böyleydi falan gibi laflar söyleme....
Sorun ne ise ona odaklan..
Sorun kaynnının senin evine senden habersiz misafir geitrmesi... Sadece bunu konuş....

Haklısın canım dediklerinde.
Şimdi konuyu başka yere çekmeye gerek yok.
Beni ilgilendiren kısımda klama doğru olan.
Fikirlerin için teşekkürler.
Bunları yapmak en mantıklısı.

Kaynın çok terbiyesiz biri ama ben olsam içten içe buna kızıp değil direkt yüzüne söylerdim.
Bundan sonra olası kutlamalardan önce benim haberim olsun derdim.

Yapılanı da iğnele ve söyle asla içine atma.
Terbiyesiz insanlar ya...
klava:

Bu kelime yeterli, haddini bilmesi için.
Canım sağol.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Vaktinizi ayrıp ilgilendiğiniz için.

Son düzenleme:
canım yaptığı çok ayıp
ayrıca senin konuşman daha iyi olur
aileleri fazla yüz göz etmeyin
ayrıca önce evin haline bak
eminsin değil mi?
resimlerdeki evin senin olduğuna?
ve kesinlikle evi toparlama eşin görsün

Kesinlikle eminim dirim.
Benim koltuk takımımın deseni, duvardaki yapıştırma kelebekler, ayna,
tabaklarım, bardaklarım, küçücük bir camım var o, perdem, hatta benle eşimin fotosu dahi var o fotoda !!!
Aslında şunu düşünüyorum.
Faceden girip eşimin ve benim sayfamda etiketlesemde anlasa.
Haddini bilecek ama !!!

kızmakta çok haklısın..bana kalırsa babanı bu işe karıştırma derim..netice de eşinin bir suçu yok ve bu yüzden babanın karşısında boş yere mahçup olmasın..
eşine söyle ki haklısın davanda...bunu eşinle konuşarak daha iyi çözersin..netice evlilik kutsal bir kurumdur..orda bir aile yaşıyor bu kadar densizlik olmaz..kime söylersen söyle herkes sana hak vericektir..

yalnız mutlaka kaynına bunun hesabını sor..kimden izin almış sizin evinize arkadaşlarını getirmek için kimden izin almış sizin özel eşyalarınızı kullanmak için...bu çok değil çok çok çok ayıp..

ve kilidi tamamen değiştirin fırsat bu fırsat işte..yerimseniben

canım bundan sonrası için diyorum
zaman kaybetmeden arabayı al
anahtarları değiştir.
facebook taki resimleri copy paste yap

aa bide kayınvalidenle ve kaynınla çokta yüz göz olma derim..söyleyeceğini söyle okadar..zaten kilidi değiştirmen yetecek onlara merak etme

:)) ben bu insanları anlayamıyorum...senın oğlunun evinin anahtarı sende diye ne zannediyorsun acaba? bunlar nasıl bir kültür almış cok merak ettim...sizinle aynı kafada olmadıkları cok ortada....onlara göre oğlumun evi benim evim olarak görüyorlar sanırım...kardeşide herhalde abisinin eviyle arkadaşlarına hava atacak kadar ve izinsiz anahtarı alıp arkadaslarını davet edecek kadar cahil biri.....allah sabır versın...onların başına gelse sizi emin olun butun sülalerine anlatırlardı ama siz yapınca kötu gelin olursunuz o yüzden hiç muhattap olmayın derim ben....en temizi eşiniz konussun....

benim evimi benden habersiz kullanacak.. çok kötü yapardım.

evde birkaç eşyam koybolmuş çalınmış tabaklarım kırılmış süsü verirdim. gözleri çirkef görsün. bak bir daha insanın sinirini bozabiliyolar mı. kilidi değiştirirdim.

sizin evinizin anahtarının onlarda işi ne?iyide anne baba olmakta bi yere kadar.gelirler otururlar başımla birlikte.ama anahtarımın ne işi var ne saçma şey.bide bunu nasıl bötyle kullanıyor.yakında evini garsoniyer yaparsa şaşırma sakın.

neden anahtarınızı veriyorsunuz anlamıyorum ki yaa. büyük bir terbiyesizlik yapmış ben olsam kızarım ne demek hemde izin almadan senin evine giremezler. böyle saçmalık olamaz. ben evlediğimizde şifreli kilit aldırmıştım yedeğini yaptıramasınlar diye sende öyle yaptırmalısın bence. bundan sonra nasıl güveneceksin. eşinde sessiz kalmasın bu duruma

Resmen sana inat yapmis bunu.

Yani bak, sen istedigin kadar öt, burasi abimin evi senin hic söz hakkin yok, seni kimse takmiyor imasini vermek istemis.

Aranizin zaten gergin oldugu bir dönemde bu yapmasi bu demektir bana göre.

Cok ayip ya.....gercektende cok ayip.

Hadi kaynin öküz diyelim, cahil diyelim, kaynanana ne demeli?

Vallaha ben o partiyi bir güzel onun burnundan getirirdim, terbiyesiz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz ve destekleriniz için.
Dün eşimle bu konuyu ben konuştum.Oldukça sakin bir şekilde.
Face ne girde fotolarına bi bak dedim.Tabi eşimde şok oldu.
Ben ona partiyi göstereceğim dedi kapadı telefonu.
Yinede dedim annenler duymasın falan, hayır herkes bilecek dedi.
Annesine neden verilen emanete sahip çıkmadığına dair bağırıp çağırmış.
Kardeşini zaten hiç saymıyorum.ızin isteseydin müsade edebilirdik ama biz kimiz senin gözünde demiş.
O da: abi arayacaktım ama şarjım bitti demiş !!!!
Bukadar kızacağını bilsem gidermiydim hiç, düşünemedim demiş.
ışte gerisi duygu sömürüsü benden abiliğini esirgeme falan filan.
Bizim ilişkilerimiz gergindi zaten nişandan beri ilgisizdiler bana karşı çok hataları vardı.
Bu kavga esnasında ailevi ilişkilerdede sert bir uyarıda bulunmuş.

Yalnız eşim benim bilmiyormuş gibi davranmamaı istedi.
Eğer bildiğini belirtirsen ok yaydan çıkar çünkü bu bir onur meselesi gözümde.
Senin bilipte sessiz kalmanda onurumu yıkar, konuşmanda felakete gider gibi dedi.
Şimdilik sessiz kalacakmışım.Bakalım hayırlısı hakkımıza.
Ama bunu yaşadığıma sevindim bile diyebilirim.
Çünkü tamamen lehime döndü herşey...

Son düzenleme:
iyi olmus sevindim adina.. En azindan biraz kendileirni toparlarlar hadlarini bilirler
herkesin istedigi gibi parti duzenleyebilecegi bir yer degil aile evi fazla kullanilmasa bile
suistismar etmezler artik guveninizi.. Biraz disiplin ve otorite sart esinizin ailesine

iyi olmus sevindim adina.. En azindan biraz kendileirni toparlarlar hadlarini bilirler
herkesin istedigi gibi parti duzenleyebilecegi bir yer degil aile evi fazla kullanilmasa bile
suistismar etmezler artik guveninizi.. Biraz disiplin ve otorite sart esinizin ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…