- Konu Sahibi MustafaKemalci
-
BEnim yerime abisi başladı doğumgününe :))Benden bizden habersiz evime girip parti yapıp eşyalarım kullanılacak..
yüzsüzcefotolar face konacak..yeri göğü birbirine katardımm..
Başlarım onların doğumgününe..
cok sevindim guzel ve olmasi gereken sekilde cozulmus olay..
Canım eşim gereken cevabı verdi.
Bugün anahtarı değiştir dedi ama kendi perşembe günü gelecek.
Onla değiştirsek daha iyi olur.
Kayınbiraderim abisinin bu kadar kızacağını bilememiş miş !!!!
Neyse gösterdi kızgınlığı.
Buda yapılacak tüm hatalar içinde engel oldu.
Yalnız eşim çok sinirlemdi ve üzüldü.Resmen isyan etti
Teşekkür ederim canım.iyi, gözün aydın.. suya sabuna dokunmadan hallolmuşş..
herkes senin eşin gibi çözse sorunları..ailelerle eşler yüzgözolmayacak..
dolayısıyla sorunda olmayacak..tebrik ederim eşini..
Canım biz evimizde yaşayamıyoruz.çıldırırdım galiba benim evime nasıl başkaları girip doğum günü kutlar hem ne geziyo anahtarınız kayınvalidenizde oda tuaf.ben kendi evimde olmasamda evimin anahtarı sadece bende olurdu.anahtarı verme sebebiniz neydi acaba
Canım benim sağol.Eşim tepkisi için bende mutluyum ne yalan söyleyim.İyi canım sevindim senin adına.
Eşin çok iyi tepkisini vermiş.
Anahtarı değiştirin hemen birdaha da vermeyin bence.
Canım hadi gözün aydın.
Sevindim bende.Eşinin tepkisi iyi olmuş.
bir daha yaşamamanı diliyorum.
elinden geleni ardına koyma canım,ne demek senin evinde kutlama yapılıyor,,anahtarınıda hemen geri al,ne işi var onlarda,:??
benim kaynımda 50 yaşında ,boyunca çocukları var,eltimi aldatıyordu,ve o kadınla benim evime gelmiş,rakı içilmiş,mezeleride dolata duruyordu geldiğimde,eşim abisine hayır diyemez,kadınla gelmişler,almı içeri onları bide eşime bize müsade et evden git demişler,bide bembeyaz koltuğumun üstünde kan lekesi vardı geldiğimde,sinirden öldüm,,,utanmadan neler yapıyor insanlar,,yüzleri muşamba olmuş artk,,
Canım benim ya ne kadar sinirlerimizi bozuyolar bu insanlar alsanaalsanasmileelinden geleni ardına koyma canım,ne demek senin evinde kutlama yapılıyor,,anahtarınıda hemen geri al,ne işi var onlarda,:??
benim kaynımda 50 yaşında ,boyunca çocukları var,eltimi aldatıyordu,ve o kadınla benim evime gelmiş,rakı içilmiş,mezeleride dolata duruyordu geldiğimde,eşim abisine hayır diyemez,kadınla gelmişler,almı içeri onları bide eşime bize müsade et evden git demişler,bide bembeyaz koltuğumun üstünde kan lekesi vardı geldiğimde,sinirden öldüm,,,utanmadan neler yapıyor insanlar,,yüzleri muşamba olmuş artk,,
teşekkür ederim canım şükür hallettik.canım son gelişmeyi okumadan yorum yapmıştım,sevindim eşinin tepkisine,hadlerini bilirler bundan sonra,,
daha sonra eltimle ayrıldılar bize geldi kalmak için,aklıma geliyordu evimdeki kan lekesi,istemedim kaynımı evimde,eşimle kavga çıkardım,biraz kötü olduk,ama eşim yokkende gelmek istedi kaynım tam tavrımı koydum ve abisine kibarca evimize kalmaya gelme dedi,şimdi yüzgöz değiliz,amaan yapmasınlar terbiyesizlik,herkes haddini bilsin
Şuan bilmediğimi sanıyolar bu davayı.Bundan sonra anahtar isteyen yada ima eden olursa
Bizden habersiz benim evimde kızlı erkekli parti verilmesinden
Bütün eşyalarımın kullanılmasından dolayı
Artık kimseye anahtar vermicez der her tür söze de kulağımı tıkardım
müsade isteseydi seve seve izin verirdim Ben. Belki dışarda kutlayamıyolar paraları yok, ne olacak sanki, yengesinin evi Benden de doğum günü hediyesi olur derdim amaaaa haBersiz yapması işi Bozuyor işte. hem de inanılmaz Bozuyor. Sen kimsin ki senden müsade isteyecem der giBi. Ben kendi aBlamın evinden kıyafetlerimi almak için gideceğim zaman Bile arar müsade isterim ora onun evi, özeli, Belki ev müsait değildi Belki ortada senin iç çamaşırların vardı ev çok dağınıktı, Bu ne Böyle elinde anahtarı olan girecek mi ? umumi ev mi burası ? arar yengecim Böyle Bi durum var izin verir misin dersin yenge de ona göre evi müsaitse izin verir ya da vermez. Ben olsam verirdim yazık gençler eğlensin ne olacak derdim ama evine tanımadiği Bir sürü insanın girmesinden haz etmeyen insanlar da olabilir. Bi danış müsade iste. kayınvalidenin haBeri varsa ve yengene haBer ver demediyse o da çok ayıp etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?