Kayınna kılıklı kayinpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Bi kayinpederim var o kadar densiz ki kayinna gibi herseye karisir hic biseyi begenmez herseye kulp takar cahil patavatsiz bi adam surekli laf sokma altalama peşinde herkesi sevgisiz bi adam evin icinde terlikle geziyordum odanin icine getirdim terlikleri cikardim orda cikarma terlikleri diyor kitap okuyrm ogretmenmi olacan diyor agzi küfürlü gelinlerin yaninda kufur eder kayinnada oda tiksiniyorm artik bisey soyleyecek olsan hemen atlar bozmaya çalışır kil yani azarlayacak yerler bulur hep sasirdm bende napaym

Yazımın ve anlatımın karışık olmuş. Bazı yazım yanlışları hızlı yazdığımız için olabilir. Ama sen bilinçli kelimenin o şekilde yazıldığını sanıyorsun sanırım.
Kayınvaliden ile kayınpederine gelecek olur isek bu kadar karıştırtma kendine.
Kitabını okumaya devam et , odanda takıl.

Biraz mesafe koy sınır ciz sürekli gidip gelme gerekiyorsa eşin sorun cikarmiyorsa hiç gitme ,yani sinir bozan bı insanı niye göreyim ki, kendimden örnek vereyim ben iki senedir küsüm görmüyorum kaynana mi kocam gidip geliyor sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…