Kayınna kılıklı kayinpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen cavidan değilsen ben de bişey bilmiyorum kayınna dediğimiz semt nerde?Cin Ali serisini okuyuosun sanırım ben de okumuştum son kitap çok heycanlıydı terliklerini bavuluna koyup tatile çıkıyodu

Kayinnana söyle akşama beyi için süslensin. Kırmızı dantel kurtarmaz onları bu saatten sonra ben Black Widow kostümü tavsiye ediyorum. Arzu edilirse kırbaç da kullanılabilir. Bir kez sevişilse geçecek şeyler bunlar. Endişelenme. Hadi geçmiş olsun.

sen cavidan değilsen ben de bişey bilmiyorum kayınna dediğimiz semt nerde?Cin Ali serisini okuyuosun sanırım ben de okumuştum son kitap çok heycanlıydı terliklerini bavuluna koyup tatile çıkıyodu
Bilemiyorum Cavidan'ın sımart tiivideki hamile pilatesi programı devam ediyor olmalı. Eli karnındadır onun şu an konu açabileceğini sanmıyorum.

Bilemiyorum Cavidan'ın sımart tiivideki hamile pilatesi programı devam ediyor olmalı. Eli karnındadır onun şu an konu açabileceğini sanmıyorum.
o 7 haftalıkken doğum sancıları başlamıştı çoktan doğurmuştur, zaten pilates kolaylaştırır baya fıt diye çıkar

Konuyu fake gerekçesiyle rapor ettiniz mi? Hayır, bir tane dahi rapor yok, bunun yerine fake olduğunu düşünerek geyik yapmayı tercih ettiyseniz, ki öyle görünüyor o zaman tatlı geyiğinizin acı banlanmasına da razı olacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…