• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder elti

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Kizlar kayınpeder laf sokmayı gülerek bişeyler söylemeyi şaka yollu diyeceğini demeyi çok iyi biliyor bende bunu yapamyrm cevap veirrisem ya kavga ederim yada sinirlendiğmi belli ederim o yüzden susuyorum yapımda gülerek rahatsız etmek iğnelemk yok eltimde ne zaman kayınpeder böyle yapacak olsa hemen onla bir olup bana bişeyler sokmaya kalkıyor onla ağız birliği yapıyor güle güle bişeyler diyor kayınpeder böyle yapmaya başlayınca acayip keyifleniyor bu her halinden belli görmek bile istemiyorum artik ne yapaym sizce ne tepki vereym bilemiyrm

Kizlar kayınpeder laf sokmayı gülerek bişeyler söylemeyi şaka yollu diyeceğini demeyi çok iyi biliyor bende bunu yapamyrm cevap veirrisem ya kavga ederim yada sinirlendiğmi belli ederim o yüzden susuyorum yapımda gülerek rahatsız etmek iğnelemk yok eltimde ne zaman kayınpeder böyle yapacak olsa hemen onla bir olup bana bişeyler sokmaya kalkıyor onla ağız birliği yapıyor güle güle bişeyler diyor kayınpeder böyle yapmaya başlayınca acayip keyifleniyor bu her halinden belli görmek bile istemiyorum artik ne yapaym sizce ne tepki vereym bilemiyrm

Siz ikiniz iyi bi takım oluyorsunuz normal zamanlarda da takılıyor musunuz hahaha der kahkahayı patlatırım ben olsam 😁🤓😃

Yani bunun çözümü gitmemek ya da aynı şekilde laf sokmak. Yapın gereği yapamıyorum diyorsanız en sonunda patlar kavga edersiniz ve siz haksız konuma düşersiniz

Terbiyeni bozmadan inceden inceye saygı çerçevesinde lafı gediğine oturtacaksın. O da senin ince zekana kalmış. Sessiz durursan daha çok üstüne gelirler.

yapacağın en büyük hata da kavga etmek olur bilgine. İlk işleri kocana yetiştirmek olur ve sen suçlu olursun.

Evine geldiklerinde yilan belgrseli ac izlesinler yabancilik cekmesinler...

...bazen laf mi soktun babacigim diye sor?her defasinda kavga cikarma somurtma sakin kal bikmadan sor alingansin derse Yaslaninca insaAllah elime dusmezsin babacagim diye gulumse eltimle daha iyi anlasiyorsun o varken ne hafdime de

Sinirlendiğinizi belli ettiğiniz için üstünüze geliyorlar. Hiç renk vermeseydiniz bu durumla karşılaşmazdınız.

Kocanın kafası değişmedikçe sen bu kayınaileden de eltiden de daha çok çekersin.

"Ahajaja eltim. Ikinizde ne muhtesem bir ikilisiniz böyle. Beraber kahveye veya cumaya da gidiyormusunuz? Baba sana hangi gelinin bakacaga belli oldu" ahahahahahaha yap. Bak elti bi daha yapiyor mu
Hahaaha güzel fikir fakat genellikle konu sahibi gibi gelinlere kendilerini baktırıyorlar.

Back
X