Bebişinle ilgilen. Sürekli karışırlar cinsleri böyle. Benım bulasık makınasına atacagım tabaga kadar karısmasını cok sever. ben burda anlatmaya baslasam haline şükredersin. Eskiden aman kavga çıkmasın diyip susardım. Şimdi var ya o tabak makinaya atılmaz mı dedi. Alıp çöpe atıyorum gözünün önünde tırsıp kalıyor. Yenisini alırım canım daha kıymetlı yorgunum yıkayamam diyorum oturuyorum baş köşeye. kolayını öyle buldum. Çirkef ol daha çok sevilirsin.Sanırım depresyona girdim kendimi çok bunalmış bitkin hissediyorum bebeğimin bana ihtiyacı var ne yapayım bilmiyorum
Öncelikle konuya nerden başlayacağım bilmiyorum ama en son yaşadığım sorunumu anlatayım kızlar kayınvalide kayınpeder her aldığıma karışıyor yeni bir sey alıyorum ilk önce fiyatını soruyorlar sonra ne gerek vardı diyorlar israf diyorlar bu arada ben çalışıyorum ve inanın israf değilim kendime birsey almayalı aylar olmuştur bebeğime aldığım seylere de karısmaları cok zoruma gidiyor.Örneğin en son oyuncak almıstım cıngırak ona bile laf ettiler bu arada maddi olarak evlenirken herseyi eşimle beraber yaptık benim ailemde destek oldu hala destek olurlar.Artık tahammülüm kalmadı eşimle paylaşsam o da ne var bunda diyecek herşeyime karışıyorlar buraya sadece en son yaşadığımı yazdım lohusayken de beni bunalıma soktular ne yapmalıyım bilmiyorum aklıma gelenler cok camasır yıkıyormusum bulasıkları elde yıkamalıymısım daha binlercesi...
Evet canım haklısın ama benim devrelerim yandı artık cok sabrettimCnm yakın oturuyorsunuz sanırım bu kadar karisabildiklerine göre. Allah yardımcın olsun. Elde bulaşık yikayinca tasarruf mu oluyormuş peki , reklamlar bile bangır bangır bağırıyor elde daha çok su harcaniyor diye. Sen kendi parani kazanmasan kocandan alsan bile senin aldigina ettiğine karisamazlar bu kocanla senin aranda bişey kimseyi ilgilendirmez. Sen normal günü anlatiyormus gibi bu olanlarida normal muhabbet gibi anlat bak annen böyle böyle yapti deyince devreleri yaniyor ama normal konu olarak anlatinca daha iyi anlıyor gibiler.
Sana katılamayacağım tersleme konusunda.evlilik tecrübesi olanlar kesin bilir ki anne babasını terslediğin an kocanla aranın bozulduğu andır.şöyle yapabilirsin bak sürekli konuşuyorlar ya gülümse aa evet olabilir de kapat konuyu.bildiğini yap.cahillerse laf anlatamazsınTersle gec.
Çalışıyorum tabiki alacağım de..
Hoş calismasan da alırsın kime ne ??
Evet canım haklısın ama benim devrelerim yandı artık cok sabrettim
haklısın canım cok sustum sanırım sorun o onlar da tepeme cıktı:)Bebişinle ilgilen. Sürekli karışırlar cinsleri böyle. Benım bulasık makınasına atacagım tabaga kadar karısmasını cok sever. ben burda anlatmaya baslasam haline şükredersin. Eskiden aman kavga çıkmasın diyip susardım. Şimdi var ya o tabak makinaya atılmaz mı dedi. Alıp çöpe atıyorum gözünün önünde tırsıp kalıyor. Yenisini alırım canım daha kıymetlı yorgunum yıkayamam diyorum oturuyorum baş köşeye. kolayını öyle buldum. Çirkef ol daha çok sevilirsin.
Anlamıyorlar ki cok yoruldum bebeğime harcayacağım enerjimi bunlar sömürüyorSana katılamayacağım tersleme konusunda.evlilik tecrübesi olanlar kesin bilir ki anne babasını terslediğin an kocanla aranın bozulduğu andır.şöyle yapabilirsin bak sürekli konuşuyorlar ya gülümse aa evet olabilir de kapat konuyu.bildiğini yap.cahillerse laf anlatamazsın
Off iste ne samin sekeri ne arabin yuzu. Evet iyi bakiyorlardir kizi ama buda cekilecek dert degil[/QÜzerimde tonlarca ağırlık varmış gibiyim sinirlerim cok bozuk
bebeğim daha 5.5 aylık bebekten önce de böylelerdi herseye karısıyorlardı simdi bebeğe baktıkları için kendilerinde karısmaya daha cok hak buluyorlar.Bakapranaxx den feyz al
Bebeğin ne kadar oldu? İstiyorsan bakıcı tutup onlardan uzak tut. 3 yaşını doldurduğu gün kreşe yolla. Bir de aldığın her şeyin fiyatını söyleme. Kazak mı aldın? Hatırlamıyorum. Bebeğe oyuncak mı aldın? Yanında bez falan da almıştım ne kadar olduğuna dikkat etmedim de, geç.
Artık bende o noktaya geldimSanane derim.
Kaldı ki dedim. Hem de oğlunun yanında.
Ağladı, bayıldı.
Beddualar etti.
Şimdi görüşmüyoruz.
Hiçbir şeyime de karışamıyor.
Benim de bakış açım bebeğime bir oyuncak alamayacaksam neden calısıyorum inanın babamın evinde hiç maddi sıkıntı cekmedim evliliğimde her türlü maddi sıkıntıya katlanıyorum kendime doğru dürüst bişey almıyorum ama bebeğime alacağım kıyafete v.s karısılmasına da tahammül edemiyorum.Işte çocuğa baktığı için evin içine karışmayı da hak görüyor kendine
Ona göre bir çıngırak varken ikincisi gereksiz eski kültür öyle
Hepsi öyle esasen benim annem de öyle ki kendi de çalışmış maddi sıkıntı vs de görmemiş öyle
Ona göre sürekli üst değiştirmemiz de garip her gün iki ayrı kıyafet giyiyormuşuz
aaa calısıyorum kazanıyorum alırım benim için gerkli kütfen yorum yapmayın de .bunu demediğin sürece ölene kadar devsm edeckler .Öncelikle konuya nerden başlayacağım bilmiyorum ama en son yaşadığım sorunumu anlatayım kızlar kayınvalide kayınpeder her aldığıma karışıyor yeni bir sey alıyorum ilk önce fiyatını soruyorlar sonra ne gerek vardı diyorlar israf diyorlar bu arada ben çalışıyorum ve inanın israf değilim kendime birsey almayalı aylar olmuştur bebeğime aldığım seylere de karısmaları cok zoruma gidiyor.Örneğin en son oyuncak almıstım cıngırak ona bile laf ettiler bu arada maddi olarak evlenirken herseyi eşimle beraber yaptık benim ailemde destek oldu hala destek olurlar.Artık tahammülüm kalmadı eşimle paylaşsam o da ne var bunda diyecek herşeyime karışıyorlar buraya sadece en son yaşadığımı yazdım lohusayken de beni bunalıma soktular ne yapmalıyım bilmiyorum aklıma gelenler cok camasır yıkıyormusum bulasıkları elde yıkamalıymısım daha binlercesi...
Evet canım haklısın ama benim devrelerim yandı artık cok sabrettim
Tatlım seni çok iyi anlıyorum ya.kV dem de aynı paravatsız ve cahil. Laf anlamazlar 1000 kere de anlatsan kendi bildiği.kocana da anlatsan amaan der geçiştirir hasta olduğunla kalırsın.onları Terslesen kocanla kavga ettiğinle kalırsın ve kocandan sürekli soğursun her şartta sürekli onları savunduğu için.Anlamıyorlar ki cok yoruldum bebeğime harcayacağım enerjimi bunlar sömürüyor
Atar tabii ki Allah yardımcın olsun cnm benim.
Atar tabii ki Allah yardımcın olsun cnm benim.
çok tesekkür ederimAtar tabii ki Allah yardımcın olsun cnm benim.
haklısınız canımTatlım seni çok iyi anlıyorum ya.kV dem de aynı paravatsız ve cahil. Laf anlamazlar 1000 kere de anlatsan kendi bildiği.kocana da anlatsan amaan der geçiştirir hasta olduğunla kalırsın.onları Terslesen kocanla kavga ettiğinle kalırsın ve kocandan sürekli soğursun her şartta sürekli onları savunduğu için.
Bu yüzden dedim işte sana.Amman de yüzlerine gülümse haklısınız de vs. ArkanI dön bildiğini yap.başka türlü olmuyor canım.kavgalar kavgaları getiriyor bi de bakıyosun pire yorgan yaktırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?