Kayınpeder kayınvalide sorunsalı

Kızlar yalnız değilmişim sağolun destekleriniz için

ben böyle durumlarda

yüzlerine bakıyorum bakıyorum ve kafamı çeviriyorum ya tv yada tlf na ,

bir iki seferde düzelmezler ama eminol karışamıyacaklar

Berabermi oturuyorsunuz.
Kendi kazandıgımı harcıyorum de cemkir. Başka türlü baş edilemicek bunlarla.

hangi devirde yaşıyorlar acaba
hadi siz çalışmasanız oğlumun parası falan diye feryat ederlerde , sizin de maddi özgürlüğünz varmış ne güzel.
kazanyorum alıyorum deyin.

hangi devirde yaşıyorlar acaba
hadi siz çalışmasanız oğlumun parası falan diye feryat ederlerde , sizin de maddi özgürlüğünz varmış ne güzel.
kazanyorum alıyorum deyin.
ben de düşünüyorum bazen hangi devirde yaşıyorlar diye

Aynı evde yasamıyoruz ama ben kabul etsem yasayacaklar su anda kızıma bakıyorlar
baktırma sende evinden elleri ayakları kesilsin laf da edemezler ederlerse de yediğim ekmeği siz mi alıyorsunuz hayırdır bu kadar müdahale ne oluyor diye tersle

baktırma sende evinden elleri ayakları kesilsin laf da edemezler ederlerse de yediğim ekmeği siz mi alıyorsunuz hayırdır bu kadar müdahale ne oluyor diye tersle
kızım olmadan önce de böylelerdi karısıyorlardı herseye

Hiç cevap verme he de geç. Kendi bildiğinü oku.
Lohusayken kv sendromu yaşamayan yok sanırım.
Çok çamaşır yıkadığını düşünmeleri, bulaşığı elde yıka demeleri tamamen eski kafa düşüncesi.
Bulaşık makinesi ele göre çok ekonomik ve hijyenik.
Benim kv bulaşık makinesinin iyi yıkadığına inanmıyor. Kendinin bende bir tabağı olsun bulaşık makinesi koyma derdi başkasının bulaşığıyla yıkanmasınmış.

Canım asıl problem tamamen aşinden kaynaklı. Mesela bizimkiler bize karışamaz ama eltinlere aynı senin dediğin gibi çok karışırlar. Çünkü benim eşim o konularda bana bırakmadan lafı yapıştırır. Sen önce eşini bi hallet yoksa olmaz böyle

Yoook artık

o da iyiymiş
bizimki de yıkayıp öyle koyuyor makineye aşırı titiz.
su faturası dillere destan

Benimki de aynı.. Eşimle başka bir yerdeydik. foto çekip sosyal medyaya koyduk. Kv aradı görünce, üzerinizdeki gömlekler yeni mi dedi. Sanane diyemedim

Aman şu susanları hiç anlamam. Biz mi tersiz ya da naletiz anlamadım.

İstediğimi yaparım, benim evim, benim param, karışma! Demek bu kadar mı zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…