Kayınpeder

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Güncelleme sayfa 7
Merhaba arkadaşlar
Daha önce bir konunun içinde az çok bahsetmiştim kayınpederden.
Kendisi aşırı dedikodu yapan biri. Mesela babasının eşi arada onlara gelir. Yüzüne güler ama nasıl içten. Kadın gider gitmez saniyesinde dedikodusunu yapar. Bunun gibi çok şeylerine şahit oldum. Uyardım da. ( benim hakkımda da çok yap tı)
Bunun gibi birçok itici özelliği var. Zaten haftada en fazla iki kere görüşüyoruz. O yüzden beni de ilgilendiren pek bir şey yok ama kp yi anlatmak için yazıyorum.
Şimdi benle ilgili kısımlara geleceğim:
1. Sapık gibi davranması. Mesela eltim açık giyinir. Dekoltesine gözünü dikmesi. Bana da hamilelikte ara ara " ne zaman kilo alacaksın " gibi sorular soruyor. Çok rahatsız oluyorum. Ya da eltimin oglu için " meme istiyor " tarzı konuşması. Ya da evlendiğimiz ilk zamanlar telefonda eşime " gusul almadan yatmayın " demesi gibi... Agzı da çok bozuk, yanımda
" A... K.." tarzı küfürler eder. Bu konuların cogunda onu uyarsam da pek degişme yok.
2. Cocuk doğunca sürekli bize gelecegini ima etmesi. Üstelik eşim yokken ve yanında kv yokken de gelecek olması. Çünkü eltime gidiyor. Ama ben kp ile başbaşa kalmak istemiyorum.
3. Çok pis biri. Bir şey yer, abartmıyorum, üç dört parmağını yalar silmek yerine. Eli burnunda, kulağında olabilir. Bir de o halde eltimin ogluna eliyle bir şeyler yediriyor. Benim cocuguma da yapacak diye endişe ediyorum. Çünkü " yapma" demekten asla anlamıyor.
25 haftalık hamileyim. İlk haftalardan beri kp yi dert ediyorum. Gün geçtikçe endişelerim artıyor. Evet, bebegim henüz dogmadi ama birkaç ay sonra beni bunlar bekliyor.
Bebegimi tuzlayacakmış. Lohusalıkta gelmeyi düşünüyor. Bunun gibi şeyler işte.
Eşime gelince. Bunları açık açık degil, üstü kapalı söylüyorum. Kendisi benim aileme ve ailemdeki bazı durumlar karşı anlayışlı oldu hep. Bir de benim aileme yardımı da oldu karşılıksız. Ayrıca annemi çok seviyor. Çok saygılı ve ilgilidir aileme karşı. O yüzden elim kolum bağlı.
Sizce çözüm nedir? :(

Son düzenleme:
Senin ailene ilgili olmasi sevmesi karşıdan da ayni tepkiyi gormesidir. Ama siz gormuyosunuz. Ayrıca kp neden kadin gibi herşeye karışıyo. Boyle biriyle asla görüşmezdim. Eşime de herşeyi Acik açik anlatirdim.

Eşinizin babasının babası var ve karısının dedikodusunu mu yapıyor
Hey maşşallah :)))
Evet. Yanında analık ( yani olumlu anlamda) diye hitap ediyor. İkramlar yapıyor. Kadın bir gidiyor,akli dengesine bile laf ediyor. Ben de gidiyorum candan davranıyor. Hele annem de varsa eliyle ( ıyy) patates falan soyup yediriyor. Ama arkamdan neler diyor.

Evet. Yanında analık ( yani olumlu anlamda) diye hitap ediyor. İkramlar yapıyor. Kadın bir gidiyor,akli dengesine bile laf ediyor. Ben de gidiyorum candan davranıyor. Hele annem de varsa eliyle ( ıyy) patates falan soyup yediriyor. Ama arkamdan neler diyor.
Ya bırak ne derse desin
Böylesi müzeliktir
Cemekana koymalı gösterime açmalı
Manyakmıdır nedir

Senin ailene ilgili olmasi sevmesi karşıdan da ayni tepkiyi gormesidir. Ama siz gormuyosunuz. Ayrıca kp neden kadin gibi herşeye karışıyo. Boyle biriyle asla görüşmezdim. Eşime de herşeyi Acik açik anlatirdim.
Evet ailem eşime karşı çok iyidir ama olumsuz şeyler de oldu yine de eşim alttan aldı, görmezden geldi. Eşim babasını seviyor. Azcık olumsuz konuşsam beni kırmaz ama üzülüyor. Onları davet etsem veya onlara gitsem gözünün içi gülüyor. Bi de babasının böyle biri oldugunu asla kabul etmez, konduramıyor.
Kp için onu tanıyan herkes " kadın gibi " diyor. Kadınların ilgilendiği meselelere burnunu soktuğu için

Herşeyi ile benim kp benziyor . Sadece evime tek gelmez. Artık bana gelmiyorlar suratımdan dolayı. Biz gidiyoruz. Fazla durmadan kalkıyoruz. Çocuğumu kv yoksa orda bırakmıyorum. Geldiğinde surat yapın bırakın anlasın. İstenmediğini görünce gelmeyi keser. Yemek olayına gelince ben yemeğe oturmadan önce yediriyorum çocuğuma ki onla aynı sofraya oturmasın. Yoksa kendi çatalıyla yedirir. Eşinize de bu durumdan bahsedin . Erkekler konduramıyor babalarını bu durumu ama aklının bi köşesinde de duruyor.

Aslında eşimin uyardıgı çok şey var. Ama bu adam o kadar yüzsüz biri ki asla ama asla takmaz hatta inada bindirir

valla o zaman mümkün mertebe uzak duracaksın. haftada iki demişsin şimdiden haftada bire düşür. en azından doğum öncesi kafan rahat olur. zaten lohusalığında cinlerin tepene çıkacak.. tuzlayacakmış deli mi ne..

Herşeyi ile benim kp benziyor . Sadece evime tek gelmez. Artık bana gelmiyorlar suratımdan dolayı. Biz gidiyoruz. Fazla durmadan kalkıyoruz. Çocuğumu kv yoksa orda bırakmıyorum. Geldiğinde surat yapın bırakın anlasın. İstenmediğini görünce gelmeyi keser. Yemek olayına gelince ben yemeğe oturmadan önce yediriyorum çocuğuma ki onla aynı sofraya oturmasın. Yoksa kendi çatalıyla yedirir. Eşinize de bu durumdan bahsedin . Erkekler konduramıyor babalarını bu durumu ama aklının bi köşesinde de duruyor.
Görüşme öncesi cocugu doyurma olayı aklımın bir köşesinde.
Yalnız gelme olayında eşimi çok ciddi ıyardım. O da bana bırak dedi. Ama buna ragmen çok endişe ediyorum. Aslında eltime karşı olduğu kadar bana karşı yüzsüz degil. Kolay kolay gelmez evime. Ama cocuk olunca bunu bahane edecek.
Ya geçen bize geldi. Sokakta kapımızın önünde bile bile ( eşim dedi) gaz çıkarmış gürültülü. Eşim yanında ya bi komşu falan görse. Adam resmen pislik için yaşıyor

Sizin kayınpederin aramızda olabileceğinden şüpheliyim.
BDV kayınvalidesi mübarek...
Bir kere evime gelmek istedi. Sadece kadın misafirler vardı ona da söyledim. Buna ragmen geldi hem de tek yani. Oturdu kadınlarla muhabbet ediyor. Bir de sapık sapık konuşuyor. Bir bebek vardı, üst kısmı açıktı o an . Diyor ki
" memelerin var kız mısın " yani tam cümle bu degil ama meme ve kız-erkek konusuydu.
Kadınsal her şeye yorumu vardır, her şeye burnunu sokar. Kv görümcemin cocuguna bakmaktan kv' delik görevini sanırım ona devretti.

Bence net olun hem eşinize hem de kp nize. Tavrınızı şimdiden koyun. Gerekirse tersleyin, ne tuzlaması bana sordun mu deyin. Hatta eşinizin yanında tersleyin. Ettiği küfürlerden rahatsız olduğunuzu eşinizin yanında söyleyin. Bu ne terbiyesizlik canım?

valla o zaman mümkün mertebe uzak duracaksın. haftada iki demişsin şimdiden haftada bire düşür. en azından doğum öncesi kafan rahat olur. zaten lohusalığında cinlerin tepene çıkacak.. tuzlayacakmış deli mi ne..
Ya o kadar itici ki. Mesela geçen onlara diye gitmedik ama nir şey için ugramamız lazımdı. Hemen cıktık diye arkamızdan homurdanmış. Bunu kv agzından kaçırdı. Ama yüzyüze gelince melek gibi. Sürekli gitmemizi istiyor ama çok şükür o yüzü vermedim. Haftada iki oldugu çok nadir. Şuan görüşme konusu sorun değil ama bebek sonrası sorun olacakmış korkusu var bende :(

Bence net olun hem eşinize hem de kp nize. Tavrınızı şimdiden koyun. Gerekirse tersleyin, ne tuzlaması bana sordun mu deyin. Hatta eşinizin yanında tersleyin. Ettiği küfürlerden rahatsız olduğunuzu eşinizin yanında söyleyin. Bu ne terbiyesizlik canım?
Eşime bu kadar net belli edemedim ama kp ne zaman böyle itici şeyler yapsa tepkimi belli ettim ama adam inada bildirmekten sevk alıyor gibi

Konuyla çok ucundan ilgili bir şey diyeceğim kızmayın nolur. Dün bir makalede çocuk tuzlamanın bebeğin cildini çizdiğini, çok zararlı olduğunu okudum. Ne olur koruyun çocuğu. Güle güle alın kucağınıza.

Konuyla çok ucundan ilgili bir şey diyeceğim kızmayın nolur. Dün bir makalede çocuk tuzlamanın bebeğin cildini çizdiğini, çok zararlı olduğunu okudum. Ne olur koruyun çocuğu. Güle güle alın kucağınıza.
Estağfurullah neden kızayım. Çok teşekkür ederim. Yani zaten cocuk dogmadan bu korkuların beni ele geçirme sebebi cocugumu korumak istemem. Tuzlama konusu hakkında bilgim yok ama böyle önemli şeylerde biiznillah cocugumu kimsenin eline vermem. Kendi ailem de dahil

Back
X