- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Benim kaynanam da tam tersi karışmama taraftarıyken kayınpeder heryerdeBoylelerine ta**li kaynana diyoruz biz.
Zevkime ve rengime karışamaz…Parayı o veriyorsa kendinde karışma hakkı buluyordur.
Söyleyebiliyor musun aynen bu şekilde?Zevkime ve rengime karışamaz…
Şimdi şöyle; bu şekilde saygısızca tabiki söyleyemem. Ama bana ya işte şurada şu var burada bu var denmesi tuhaf geliyor. Sebebi de bunu kayınpeder değil de kayınvalidenin söylemesi gerekir. Bazı şeylerde erkekle muhattap olmal hoşuma hitmiyor kayınpederimde olsa. Karışmasın.Söyleyebiliyor musun aynen bu şekilde?
O da bi olasılıkBu tür kayinpederlerin eşi sessiz sakin oluyor ama yalan arkadan sufle veren o kaynana oluyor.
Şimdiden önlemini alacaksın.O da bi olasılıkbu konuyu bi şekilde çözmek lazım da nasıl
En tehlikeli durum..ciddiyim psikologum oyle soylemisti. Kayinvalideniz cocuklarina annelik gorevini yapamadigi icin eşinizin babasi bu durumu kendine gorev haline getirms zamanla artmis. Yani bunun zarari sadece sana degil karisinida eksik goruyor g.t lalesi. En nefret edilesi tip. Allahtan pat pat agzinin payini veriyordum ilk seneler bastirabilicegini dusundu bakti ki ben ogluyla en ufak lavgada avazim ciktigi kadar tum sulaleye saydiriyorum kendini geri cektiTek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Not: henüz evlenmedim
Terbiyesizlil yapmadan nasıl uyarmamı önerirsinizParayı veriyolarsa malesef karışıyorlar. Türler hep aynı şimdi eşyana karışır , ilerde dışarı çıkmanıza kadar karışır nede olsa para verdimalesef bu türlerin paralarına dokunmayacaksın
En önemli detay eşşş kişisi
Benimki yonca bunu istiyor. Yonca şöyle olsun diyor ağzını kapatıyor
Sende nişanını uyar yoksa sıkıntı
Benimki herşeyin içinde olmayı seviyoEn tehlikeli durum..ciddiyim psikologum oyle soylemisti. Kayinvalideniz cocuklarina annelik gorevini yapamadigi icin eşinizin babasi bu durumu kendine gorev haline getirms zamanla artmis. Yani bunun zarari sadece sana degil karisinida eksik goruyor g.t lalesi. En nefret edilesi tip. Allahtan pat pat agzinin payini veriyordum ilk seneler bastirabilicegini dusundu bakti ki ben ogluyla en ufak lavgada avazim ciktigi kadar tum sulaleye saydiriyorum kendini geri cektisimdi hicbiei bana kalk surdan suraya otur diyemiyor
Vallaa ben asla konuşmadım onunla muhattap bile olmadım. Cvp vermedim duymuyormuş gibi yaptım. Eşime söyledim o gerekeni yaptı.Terbiyesizlil yapmadan nasıl uyarmamı önerirsiniz
Nişanlıma söylücem uygun bi dilleVallaa ben asla konuşmadım onunla muhattap bile olmadım. Cvp vermedim duymuyormuş gibi yaptım. Eşime söyledim o gerekeni yaptı.
Eğer sen işin içine girersen işler karışır.
Söyle erkek arkadaşına o halletsin karıştırmasın
Eğer sevgilinde ipleri babasına verirse
Evliliğin 2 kişilik evlilikfen çıkarkarışan hak sabihi sanan çok çıkar
Kesinliklee bencede sonuçda sizin evinizNişanlıma söylücem uygun bi dille
Şıraya bakın bıraya bakın demesinde bana herhangi bişi alınırkenKesinliklee bencede sonuçda sizin eviniz
Gidin bakın yalandan. Erkek arkadaşın beğenmedi ayşegül başka yerden bakcaz desinŞıraya bakın bıraya bakın demesinde bana herhangi bişi alınırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?