- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Valla ağzını açtığını düşünmüyorum.. açıyosa da hissetmiyorumBurada iş nişanlına düşüyor. O diyecek " ama biz böyle uygun gördük" diye. O böyle dedi diye " kötü evlat" olmaz ama aynısını sen desen " kötü gelin" olursun.
Maddi karışmadan ziyade benim aslında aktarmak istediğim hep manevi karışmalarda bulunmasıBurada iş nişanlına düşüyor. O diyecek " ama biz böyle uygun gördük" diye. O böyle dedi diye " kötü evlat" olmaz ama aynısını sen desen " kötü gelin" olursun.
Ağzını açması lazım işte. Yoksa sen böyle kendi kendine daha çok dertlenip durursun.Valla ağzını açtığını düşünmüyorum.. açıyosa da hissetmiyorum
Maddi manevi fark etmez. Milletin ağzı var, haklı veya haksız konuşur durur . Nişanlın kendi ailesiyle senin aranda denge sağlamalı.Maddi karışmadan ziyade benim aslında aktarmak istediğim hep manevi karışmalarda bulunması
Haklısınız. Teşekkür ederim. Açıkçası yorumlarınız sakinleştirdi beni.Maddi manevi fark etmez. Milletin ağzı var, haklı veya haksız konuşur durur . Nişanlın kendi ailesiyle senin aranda denge sağlamalı.
Alttan kaynanan işliyordur canım, zamanla anlarsın. Kurtulmak istiyorsan kendiniz yapacaksınız her şeyi. Tabi eşin de karıştırmayacak. Yoksa her şeyi kendin yapıp bir de laf yediğinle kalırsın.Tek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Not: henüz evlenmedim
Bence doğru tespit. Kayınvalidem çok pasif ve bencil. Çocuklarına karşı çok ilgisiz. Her şey kp ile konuşuluyor.En tehlikeli durum..ciddiyim psikologum oyle soylemisti. Kayinvalideniz cocuklarina annelik gorevini yapamadigi icin eşinizin babasi bu durumu kendine gorev haline getirms zamanla artmis. Yani bunun zarari sadece sana degil karisinida eksik goruyor g.t lalesi. En nefret edilesi tip. Allahtan pat pat agzinin payini veriyordum ilk seneler bastirabilicegini dusundu bakti ki ben ogluyla en ufak lavgada avazim ciktigi kadar tum sulaleye saydiriyorum kendini geri cektisimdi hicbiei bana kalk surdan suraya otur diyemiyor
Kayınvalide öyle olmayabilir, direk günahını almayın, bazen gerçekten sessiz kadınların eşleri böyle olabiliyor..Karısı böyle geri planda duran sessiz ama alttan sinsi bir kadın kesin. Para cebinden çıkıyorsa, karışma hakkı buluyor. Çizgiyi aştırmayın her şeye hı hı olur tamam deme. Şimdiden önünü almazsan ilerisi daha zor senin için
Ay evet gerçekten nazar değmesin ama kadında bişi görmedim hiç. Hatta adamı susturuyorKayınvalide öyle olmayabilir, direk günahını almayın, bazen gerçekten sessiz kadınların eşleri böyle olabiliyor..
Kadın kadınlığını, adam adamlığını bilsin. Hiç sevmem kadın gibi herşeyin içinde olan adamları.. Herşeyin içinde olan insanları sevmem aslında..Ay evet gerçekten nazar değmesin ama kadında bişi görmedim hiç. Hatta adamı susturuyor
Aynen öyle.. çok sinirliyim çokKadın kadınlığını, adam adamlığını bilsin. Hiç sevmem kadın gibi herşeyin içinde olan adamları.. Herşeyin içinde olan insanları sevmem aslında..
Bence kayinpeder en doğrusunu yapıyor. Sizde az değilsiniz zira.Bunlar benim derdim değil işte. Anne babalar bu kadar çok müdahele etmemeli fikrindeyim. Ben gider çok pahalı yerlere bakarım o zaman durdurur o ayrı.
DeğilimBence kayinpeder en doğrusunu yapıyor. Sizde az değilsiniz zira.
Eee tamam işte. Diline sağlık adamın.Değilim
Hayır. Tavrım asla onlara burada yazdığım gibi olmadıEee tamam işte. Diline sağlık adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?