Kayınpeder

Maddi manevi fark etmez. Milletin ağzı var, haklı veya haksız konuşur durur . Nişanlın kendi ailesiyle senin aranda denge sağlamalı.
Haklısınız. Teşekkür ederim. Açıkçası yorumlarınız sakinleştirdi beni.
Bu konuyu bi şekilde çözmek şart oldu artık.
Maddi olunca göze batıyor ama esas maddi olmayan konularda fazlasıyla karışılması insanı çok çok daha fazla geriyor

İşte bu yüzden çalışıp kendimiz yapıyoruz. Kv. Karışmak bir yana dursun "Allah razı olsun, beni yormadınız" dedi oğlu ile bana. Bütçemiz kadar ortak yaptık. Şu an kimsenin lafı yok bize. Eltimle çok yüz göz oldular mesela.

Ben evlenirken "Düğün öncesi gerginlikler" yokmuş demek ki dedim. Ama eltim evlenirken ortam gergindi. Şunu anladım ki, kendi işini kendin görürsen kimse gerilmiyor.

Tek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Not: henüz evlenmedim
Alttan kaynanan işliyordur canım, zamanla anlarsın. Kurtulmak istiyorsan kendiniz yapacaksınız her şeyi. Tabi eşin de karıştırmayacak. Yoksa her şeyi kendin yapıp bir de laf yediğinle kalırsın.

Bence doğru tespit. Kayınvalidem çok pasif ve bencil. Çocuklarına karşı çok ilgisiz. Her şey kp ile konuşuluyor.

Kayınvalide öyle olmayabilir, direk günahını almayın, bazen gerçekten sessiz kadınların eşleri böyle olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…