- 5 Aralık 2022
- 1.845
- 1.489
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Oh çok mantıklı.Gidin bakın yalandan. Erkek arkadaşın beğenmedi ayşegül başka yerden bakcaz desin
Çok gelinlik bakmış herhalde. Ne biliyo da oraya buraya bakın diyor kiOh çok mantıklı.
Gelinlik meselesindede böyle yaklaşım sergilerim ama annesiyle gidersem yalandan gitmiş de olamam of
Benimki öyle. Evlerden Irak kaynanam da bir o kadar sessiz ama o da kraldan çok kralcı. Bu çok tehlikeli bir durum bakın yabana atmayın sakın.Tek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Not: henüz evlenmedim
O da bi olasılıkbu konuyu bi şekilde çözmek lazım da nasıl
Bir tanıdığımız vardı böyle. Boşandılar. Çekilir dert değil. Kadının çok konuşanı çekiliyor da erkeğin çok konuşanı eziyetTek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Çok tuhaf dimiÇok gelinlik bakmış herhalde. Ne biliyo da oraya buraya bakın diyor ki
Çalışmıyorsanız ve onların da üzerinizde maddi katkısı varsa bunu diyemezsiniz, derseniz de helal olsun.Zevkime ve rengime karışamaz…
Yok gidersin ama beğenmessin zorla sana kimse aldıramaz boşver gittt ama beğenmessen beğenmedim de. Ve gidersen kesinlikle sevgilinde yanında olsun tek gitme..Oh çok mantıklı.
Gelinlik meselesindede böyle yaklaşım sergilerim ama annesiyle gidersem yalandan gitmiş de olamam of
Harika bir yorum cidden bizimkilerde böyle kaynanam sessiz sakin durur kp im her lafın içinde, meğerse kadın dolduruyormus arkadan anlamam yıllarımı aldı kp sadece piyonmus.Bu tür kayinpederlerin eşi sessiz sakin oluyor ama yalan arkadan sufle veren o kaynana oluyor.
Gelinlikle görmek istemiyomuş beni düğün gününe kadarYok gidersin ama beğenmessin zorla sana kimse aldıramaz boşver gittt ama beğenmessen beğenmedim de. Ve gidersen kesinlikle sevgilinde yanında olsun tek gitme..
Malesef kayıpeder şuan böyleyse ilerde daha beter olur . İnşallah evlenceğin adam sessiz değildir
Benim kendi babamda adamın bu huyuna kıl oluyor..Benimki böyle her şeye yorumu vardı ama pek müsade etmiyordum. Eşim de böyle şeylere gıcık olduğu için benden önce cevap veriyordu babasına. Herkes kendi işine baksın zaten ona neyse benim alacağım şeyden
Tek bir soru.
Benim öyleydi ama şimdi haddini yerini biliyor şükürTek bir soru.
Kesinlikle öyle. Ama kendi dediği yerlerle benim dediğim yerlerin fiyatları aynı. Ben gidip sırf onun tanıdığı ettiği diye onun dediği yerlerden alma mecburiyetinde değilim. Onun dediği yerlerden çok daha pahalı yerlere bakacak da değilim. Sadece kayınpederin herşeye maydonoz olması tuhaf geliyorİki tane yetişkin olarak evlenme kararı aldıysanız, ailelerden eşit miktarda maddi destek alın, geri kalan çoğu şeyi kendiniz karşılayın. Evinize alacak eşyaya "ben bunu istiyorum kendi paramla gerekirse istediğimi alırım" diyemiyorsan nasıl zaten bağımsız bir aile kurmayı düşünüyorsun? Parayı veren düdüğü çalar.
Kesinlikle öyle. Ama kendi dediği yerlerle benim dediğim yerlerin fiyatları aynı. Ben gidip sırf onun tanıdığı ettiği diye onun dediği yerlerden alma mecburiyetinde değilim. Onun dediği yerlerden çok daha pahalı yerlere bakacak da değilim. Sadece kayınpederin herşeye maydonoz olması tuhaf geliyor
Bağlantı kuramadım adamın karakter yapısı ve senin dediğin kurban olayıyla bi bağlantj yokEee ne bekliyorsun? Sen bu insanlardan kurbanda bilezikli kurban bekleyen birisin. Böyle gelinliğe böyle kayın ailesi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?