Kizlar biliyorum artik kv kp konularindan sikildiniz ama icimde tutamicam sizinle konusmak istiyorum . oncelikle 4 yillik evliyim ve kv kp le birlikte oturuyoruz yazdan yaza koye giderler findik filan toplamak icin .kayinpederin emeklisi yok gencken butun paralari kadinlarla yemis kayinvalidemide cok aldatmis suan copsuz uzum . her neyse bu sene gorumcem evlendi.ve.butun borclar maglum bize kaldi esim hem kayinpedere para veriyo bi taraftan benim cocuk icin tedavi param var bi taraftanda gorumcemin borclarini oduyor . neyse bu sene findiga gittiler yine esim kayinpedere sormus ne kadar findik var baba diye o da kendini anca kurtarir demis benden sana olenee kadar birsey cikmaz demis esimde sinirlenmis ben sen den bu zamana kadar ne istedim.ki filan diye findik yerimizde iyi yani dedem kus suan kayinpederle ondan.ogreniyoruz ne kadar fi dik oldugunu filan . o kadar sinir oldum ki ve benim annemin verdigi evde oturuyoruz dublex kendini birsey saniyor havalarinda bizi surekli ezmeye calisiyor evdeki herseye karisiyor ise de gitmiyor daha 48 yasinda oglene kadsr yatip aksama kadar kahvede simdi ben bu kayinpederi nasil sevebilirm Allah askina soyleyin yarim yamalak anlattim yani herseyi burnumdan getiriyo kapinin zili calsa gelene de karisiyo icilene yenileene herseye ve hic gelmesini istemiyorum onun . acaba bende mi sorun anlamadim ben hatam varsa soyleyin ben bu adama nasil katlanabilirim