Hem adama iş yaptırın, nöbetçi gibi eve dikin hem de eşyaları yerleştirdi diye laf edip, dedektifçilik oynamak için akıl sorun.
Yahu eviniz bu kadar mabedinizse, ayrı bir alan ise neden anahtarı veriyorsunuz. Bir zahmet evinizde durun, eşyaları, kuryeyi falan filanı sizler karşılayın.
İhtimalleri düşünüp tedbir için buraya başvuruyorsunuz.
Kendime not: Evladıma da damat/geline de zerre yardım etme.
Tırnağı olan başını kaşısın. Tırnağı olmayanda protez tırnak taksın bir zahmet.
Sizi yatak odasına almadı diye hastalıklı bir zihniyete sahip olduğunu düşünmeniz oldukça mantıklıymış :))Kuzenimin esinin evine gittik ilk defa, oğlumu emzirmem gerekti, yatak odası da tek müsait oda, rica ettim orada emzirmek için, sanki kadından bambaşka birşey istedim, çocukları diğer odaya geçirdi ama beni yatak odasına almadıhastalıklı bir düşünce yani, cidden anlamıyorum. Evime gelirse yatak odamda ağırlamayı düşünüyorum kendisini
Benim hem kendi annemde hem kayinvalidem de evimizin anahtarı var. Kimse bişey istemedi ben verdim ne olur ne olmaz diye. Arkadaşın dediği gibi güven meselesi. Tabi herkes vermek zorunda değil guvenmiyorsa. Sizde bir evlenin de yakından tanıyıp belki hiç mahsur gormeyeceksiniz, belki de kafaniza takılacak o zaman da kapı kilidi zorlanmış hırsız olabilir içimize sinmedi değiştirdik dersiniz.
+1Daha evlenmemişsiniz bile.
Şimdiden tatillerde girip çıkarsa diyorsunuz, ayıp.
Evlenin önce, sonra bakarsınız bir çaresine.
10yıldır her evimin anahtarını verdim kayınpederime, bir kere bile girip çıkmadılar. Aksine aceleyle çıkıp anahtarı evde unuttuğum günlerde gelip açtı sağolsun. Bir sürü şey olabilir siz tatildeyken, anahtar kalsa ne olacak ki?
Sizi yatak odasına almadı diye hastalıklı bir zihniyete sahip olduğunu düşünmeniz oldukça mantıklıymış :))
Belki oda müsait değil
Hastalıklı düşünce, yatak odalarına başka anlam yüklemek onu kasdettim aslında. Oda müsaitti, çocuklar birkaç defa kapıyı açtılar çünkü, itinayla geri çıkarıldılar anında. Ayrıca günler öncesinden kendisi tarafından çağırıldık, odanın müsait olmaması enteresan olurdu.Sizi yatak odasına almadı diye hastalıklı bir zihniyete sahip olduğunu düşünmeniz oldukça mantıklıymış :))
Belki oda müsait değil
bir gün eşimin arkadaşı bizi davet etti. Namaz için nereye geçebilirim dedim. Her yer dolu diye kadın, yatak odasını açtı. Nevresimler, yataklar ve kıyafetler yerleştirilmek üzere yatağın üzerinde duruyordu. Odaya girince doğrudan görünüyor. Kadın, kusura bakma falan dedi.İnsan evine misafir çağırınca yatak odasını müsait hale getirmez dağınık mı bırakır? Bir de yatak odası yani, insan sabah kalkınca toparlar yatağını falan.
Yukarıya uzun bir yorum yazdım, tekrar yazmayayım. Yatak odalarına kimsenin alınmaması ayıp olduğu için değil aslında. Kendini bilmez misafirlere sınır koymak için. Emzirmek, alt değiştirmek, namaz kılmak için insanları yatak odama alıyordum. Sonra baktım ki bazıları arsız, izinsiz girenler hatta karıştıranlar var, en iyisi kapıyı bile kilitlemekHastalıklı düşünce, yatak odalarına başka anlam yüklemek onu kasdettim aslında. Oda müsaitti, çocuklar birkaç defa kapıyı açtılar çünkü, itinayla geri çıkarıldılar anında. Ayrıca günler öncesinden kendisi tarafından çağırıldık, odanın müsait olmaması enteresan olurdu.
İnsanların ne yaşadığını bilemem elbette ama ben izin istedim zaten, özellikle diğer odada ki çocukları çıkarıp beni yatak odasına almaması oldukça garip geldi bana.Yukarıya uzun bir yorum yazdım, tekrar yazmayayım. Yatak odalarına kimsenin alınmaması ayıp olduğu için değil aslında. Kendini bilmez misafirlere sınır koymak için. Emzirmek, alt değiştirmek, namaz kılmak için insanları yatak odama alıyordum. Sonra baktım ki bazıları arsız, izinsiz girenler hatta karıştıranlar var, en iyisi kapıyı bile kilitlemek
Evet insanın etrafinda guvenebilecegi insanlar olması iyi oluyor.Vallahi şu an bulunduğum yerde akrabam olmadığı için çok çok güvendiğim biri olsa eşim de rıza gösterse komşuma bile vericem o derece.
Şaşırdım, evimize gelen herkes samimi olduğumuz kişiler değil ki. Ne kadar güvenebileceğimi bilmediğim insanların izin almadan odaları dolaşmaları oldukça absürt geliyor bana. Sizin durum için demiyorum genel olarakİnsanların ne yaşadığını bilemem elbette ama ben izin istedim zaten, özellikle diğer odada ki çocukları çıkarıp beni yatak odasına almaması oldukça garip geldi bana.
Karıştırmak ayrı ama benim evime girecek kadar samimi olduğum herkes yatak odama girebilir bunun için ekstra izin almasına da gerek yok. Bu konuda çok rahat olduğum için ben, garip geliyor bana sanırım, kapının kapalı tutulup, girilmesinin istenmemesi.
O zaman kendi anahtarını kaybet babadan al anahtarıZaten eve girer girmez anahtar değişti, değişen anahtardan çoğalttırıp verdi.
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...
Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
Esyalarin resmini cekin.yerinden oynamissa girdiklerini anlarsinMerhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...
Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?