Kayınpederde Bulunan Anahtar!

Bunun adı ne biliyomusunuz her ailenin bir ferdi gibi her daim hazırda bulunsunlar aynı zamanda bir yabancı kadar da uzak olsunlar. Aahh ah valla şu kendinize yazdığınız notu yapabilir miyim bilmiyorum ama yapmazsam ben de ilerde çok kullanılırım gibi geliyor. Oğlum yok kızım var bu arada.

Ayrıca konu sahibi şuan nişanlısınız henüz. Biraz zaman bırakın. ilerde korktuğunuz gibi olursa durumlar o zaman bakarsınız çaresine. Önyargılı olmayın. Sadece bu konuda değil hiç bi konuda sırf kayın aile diye önyargılarınızla yaklaşmayın. Pişamn olursunuz. Düşündükleriniz konusunda haklı olma ihtimaliniz olduğu gibi olmama ihtimali de var. Gereksiz yere insan kaybetmeyin derim.

Sizi yatak odasına almadı diye hastalıklı bir zihniyete sahip olduğunu düşünmeniz oldukça mantıklıymış :))
Belki oda müsait değil

Vallahi şu an bulunduğum yerde akrabam olmadığı için çok çok güvendiğim biri olsa eşim de rıza gösterse komşuma bile vericem o derece.

+1

Sizi yatak odasına almadı diye hastalıklı bir zihniyete sahip olduğunu düşünmeniz oldukça mantıklıymış :))
Belki oda müsait değil

İnsan evine misafir çağırınca yatak odasını müsait hale getirmez dağınık mı bırakır? Bir de yatak odası yani, insan sabah kalkınca toparlar yatağını falan.

1.Kamera taktırın
Cok uygun internette satılan kameralar var siz alın takın veya
Hırsızlardan korkuyorum gecen arkadasın evine girmiş su bu uydurun bi senaryo

2.anahtarı düşürdüm diyip yenilettirin

Belki oda müsait değil
Hastalıklı düşünce, yatak odalarına başka anlam yüklemek onu kasdettim aslında. Oda müsaitti, çocuklar birkaç defa kapıyı açtılar çünkü, itinayla geri çıkarıldılar anında. Ayrıca günler öncesinden kendisi tarafından çağırıldık, odanın müsait olmaması enteresan olurdu.

Kotu dusunmeyin bence evde oldugunuz zaman celik kabinin cengelini geciri verirsiniz

İnsan evine misafir çağırınca yatak odasını müsait hale getirmez dağınık mı bırakır? Bir de yatak odası yani, insan sabah kalkınca toparlar yatağını falan.
bir gün eşimin arkadaşı bizi davet etti. Namaz için nereye geçebilirim dedim. Her yer dolu diye kadın, yatak odasını açtı. Nevresimler, yataklar ve kıyafetler yerleştirilmek üzere yatağın üzerinde duruyordu. Odaya girince doğrudan görünüyor. Kadın, kusura bakma falan dedi.
Ben etrafı inceleyip eleştirecek hadsiz biri değilim ama öyle olanlar var. Benim sözde yakın arkadaşım evime ilk geldiğinde banyoya neden paspas koymuyorsun diye beni ayıplamaya kalktı. Yani ev hali...
Konu sahibine gelince başkalarından duydukları onda endişe oluşturmuş, garip değil.
Ben evlendikten 6 ay sonra yedek anahtarın eşimin ailesinde olduğunu öğrendim ve almasını istedim. Çünkü dua olduğunu söyledikleri bir kağıdı poşete sarıp evimin salonuna asmışlıkları var. Bu güven meselesi. Herkese güven olmaz

Yukarıya uzun bir yorum yazdım, tekrar yazmayayım. Yatak odalarına kimsenin alınmaması ayıp olduğu için değil aslında. Kendini bilmez misafirlere sınır koymak için. Emzirmek, alt değiştirmek, namaz kılmak için insanları yatak odama alıyordum. Sonra baktım ki bazıları arsız, izinsiz girenler hatta karıştıranlar var, en iyisi kapıyı bile kilitlemek

İnsanların ne yaşadığını bilemem elbette ama ben izin istedim zaten, özellikle diğer odada ki çocukları çıkarıp beni yatak odasına almaması oldukça garip geldi bana.

Karıştırmak ayrı ama benim evime girecek kadar samimi olduğum herkes yatak odama girebilir bunun için ekstra izin almasına da gerek yok. Bu konuda çok rahat olduğum için ben, garip geliyor bana sanırım, kapının kapalı tutulup, girilmesinin istenmemesi.

Şaşırdım, evimize gelen herkes samimi olduğumuz kişiler değil ki. Ne kadar güvenebileceğimi bilmediğim insanların izin almadan odaları dolaşmaları oldukça absürt geliyor bana. Sizin durum için demiyorum genel olarak

İlerde oğlum gelinim nişanlıyken bana ay anahtarı gelen eşyalara kapı aç evdeki işler hallolsun derlerse hiiiiiiç kusura bakmayın diyeceğim. Böyle birşeyde bile art niyet aranabiliyormuş demek ki...

Adam napicak ev eşyanızı mi satabilir mesela yada muska falan mi yaptırır nedne korkuyorsunuz saçma geldi bana bu düşünceniz sizin için çabalıyor bir teşekkür etseniz ne kadar da memnun olur halbuki

Yardımcı oluyorlarmış bence sorun yok. Bizim anahtarımız da ailelerde onların anahtarı bizde var ve kimse evimize birşey yapmıyor, oblar yaşlı ulaşamam diye, biz de şehir dışına çıkıyoruz, kedimiz var, çiçekler var. Bir de ani bir yağmur yağabilir. Anahtar konusunda sorun yaşamadık. Herkesin, herkeste anahtarı var.

Güzel insanları üzerseniz kötü gelın olursunuz kayınvalidem beni hic sevmiyor dersiniz sonra yapmayın. Yolun başında bu niyet hoş degil ilk fırsatta anahtarımı unutmuşum de çilingir cağır kimse yokken.sonra anahtar isterlerse eşine söylersin bu durum yanlış ben evimde huzurlu olmak istiyorum duştan sonra bornozumla dolasmak istiyorum .ailen acmaz biliyorum habersiz gelmez biliyorum ama ben huzurlu olamam ben dustayken hep acaba birisi geldi mi diye dusunmek istemiyorum desen yeter ki konu buralara zaten gelmez.

Esyalarin resmini cekin.yerinden oynamissa girdiklerini anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…