Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenlik için de değiştirelim diye. Zaten adam sapık mapık değilse niye girsin. Benim bir akrabanın kayınpederi oğlu şehir dışındayken geline baskın verirdi. Gece gündüz dinlemez dalardı içeri. En son kadını iç çanaşırıyla salonda uyurken görünce salak kocası aldı anahrarı. Böylesi de var.
o zaman evirip çevirmeye gerek yok direk evimin anahtarı nı hiçkimsede olsun istemiyorum diyeceksiniz başka çözüm yok gibi .ilk evlendiğim zamanlarda eşimin ailesi de istedi fakat ben vermedimZaten eve girer girmez anahtar değişti, değişen anahtardan çoğalttırıp verdi.
töbe töbe daha neler duyacaz ya
iyi kocası kadına cırlamamış iç çamaşırlarınla niye uyuyosun pijaman nerde diye![]()
Zaten düşünceli insan haberiniz olmadan şuan bile girip çıkmaz o eve ama nerde böyle ince düşünenMerhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...
Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
Aynen bizim apartmandaki bütün komşular tatile giderken birbirine bırakır anahtarı, bir şey olursa diye. Ben kayınpederimde olduğu için komşuya bırakma ihtiyacı duymadım. Yangın olur, su basar daha neler neler. Ne olabilir ki evde? Tüylü kelepçelerini, deri kırbaçlarını falan ortada bırakmadıktan sonra sorun yok benceAy bu evlerinizde ne var çok merak ediyorum? Biri bana anlatsın benim evimde olmayan ne var sizin evlerinizde de insanların girip çıkması bu kadar rahatsız ediyor. Ben karşı komşuma veriyorum anahtarı tatile falan gidince gelip kediye baksın diye.
Bu hangi konu ya link atar mısınız çok merak ettim güleyim birazgeçenlerde biri kayınpederimde anahtar var, birşey istemiştik evden, buzdolabında sakladığım çikolatamdan yemiş diye konu açmıştı. o geldi aklıma.
şu an siz şehirdışındasınız, nişanlınız çalışıyor. gelen giden ustadır, kolidir, eşyadır adam da yardımcı oluyor. duyanda evde beyaz kadın ticareti yapıyor sanacak.
evlendikten sonra çat kapı anahtarla gelse gitse anlarım da işlerinizi kolaylaştıran bir babaya karşı bu tutum bence hoş değil.
Aynen bizim apartmandaki bütün komşular tatile giderken birbirine bırakır anahtarı, bir şey olursa diye. Ben kayınpederimde olduğu için komşuya bırakma ihtiyacı duymadım. Yangın olur, su basar daha neler neler. Ne olabilir ki evde? Tüylü kelepçelerini, deri kırbaçlarını falan ortada bırakmadıktan sonra sorun yok bence![]()