- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
eyvahedigeldismileselam millet.benim derdim o kadar saçna ki anlatamam.eski işimden memnun olmadığım için yeni bir iş arıyordum ve sonunda buldum.şartları çok çok ii biyer değil fakat öncekine göre maddi getirisi 2 katı ve fiziksel koşullar da çok iyi.eşime eski iş yerinden ayrılmak istediğimi,çok içime sinmese de bu işyerinin maddi anlamda daha getirisinin olduğunu anlattım.yanlız iş kesinleşip,sözleşme imzalanana kadar aileden kimse ile paylaşmak istemediğimi söyledim.huylarını az çok biliyorum çünkü.Fakat benim akıllı eşim hem büyük abisi ile hem de babasına danışma gafletinde bulundu.Kayınpeder dediğim zat yaşına başına konumuna bakmadan beni aldı karşısına bir güzel azarladı.uygun bulmuyormuş,kendi işimizi yapmalıymışız,para konusunu dert etmeyin ben size her zaman desteğim(ki bu minnet altındaa bırakırım,bize mecbursunuz bizim paramızla yapıyorsunuz herşeyi havasına girdi hep
)normalde çene dalaşına girmem fakat bu olay bende filmi kopardı ve aynı eda ile çalışmak istediğimi,evde oturmanın bana göre olmadığını,onun yaptığı işi devam ettirmek istemediğimi söyledim.Adam ne yapsa beğenirsiniz ben konuşurken döndü arkasını saya saya gitti
(bu kadar saygısız olur bi insa
((sen kaç yaşında insansın.Karşındaki herşeyden öte bir fert.Azıcık buna saygın olsun değil i
((eşim de ben de yıkıldık bu tavırlara ve azarlama havasına.zaten çok hassas olan eşim büyük bi darbe yedi öz babasından.Neyse biz de mecbur o arkasını dönünce atladık arabaya.Yeni iş yerine gittik.çok içimize sinmese de anlaşmayı iyi bi maaş karşılığında yaptık.dönerken de ona"seni böyle bir sürece sürüklediğim için özür dilerim" dedim sadece.O da garibim yaşanması gereken bir süreç.Olacak böyle ağrılar dedi.Şimdi o dışarı yürüyüşe çıktı.Ben ise olayın şoku ile halsiz bi şekilde evdeyim.Kusura bakmayın uzun oldu ama burdan başka paylaşabileceğim kimse yok.Aileme anlatırsam şu süreçte bir de başka gerginlikler olacak.Ortalık biraz sakinleştikten ve herşey rayına girikten sonra ufaktan çıtlatırım sadece.
Şİmdi benim sorum şu:bundan sonra nasıl bi tavır alıyım.Bu saate kadar ne olursa olsun hep güler yüzlü ve saygılı olmaya çalıştım.Bu konuda da hep takdir edildim eşimin ailesi tarafından.Fakat bu saatten sonra politika değişikliği yapmam lazım sanırım ama nasıl???

Şİmdi benim sorum şu:bundan sonra nasıl bi tavır alıyım.Bu saate kadar ne olursa olsun hep güler yüzlü ve saygılı olmaya çalıştım.Bu konuda da hep takdir edildim eşimin ailesi tarafından.Fakat bu saatten sonra politika değişikliği yapmam lazım sanırım ama nasıl???