kayınpederden çalışacak yer için izin!!!!!!!!!!acil yardım

burnfat55

88.6 to 55...boy 158.ilk hedef 80...guncel 84.7
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
2.866
1.867
173
eyvahedigeldismileselam millet.benim derdim o kadar saçna ki anlatamam.eski işimden memnun olmadığım için yeni bir iş arıyordum ve sonunda buldum.şartları çok çok ii biyer değil fakat öncekine göre maddi getirisi 2 katı ve fiziksel koşullar da çok iyi.eşime eski iş yerinden ayrılmak istediğimi,çok içime sinmese de bu işyerinin maddi anlamda daha getirisinin olduğunu anlattım.yanlız iş kesinleşip,sözleşme imzalanana kadar aileden kimse ile paylaşmak istemediğimi söyledim.huylarını az çok biliyorum çünkü.Fakat benim akıllı eşim hem büyük abisi ile hem de babasına danışma gafletinde bulundu.Kayınpeder dediğim zat yaşına başına konumuna bakmadan beni aldı karşısına bir güzel azarladı.uygun bulmuyormuş,kendi işimizi yapmalıymışız,para konusunu dert etmeyin ben size her zaman desteğim(ki bu minnet altındaa bırakırım,bize mecbursunuz bizim paramızla yapıyorsunuz herşeyi havasına girdi hep:()normalde çene dalaşına girmem fakat bu olay bende filmi kopardı ve aynı eda ile çalışmak istediğimi,evde oturmanın bana göre olmadığını,onun yaptığı işi devam ettirmek istemediğimi söyledim.Adam ne yapsa beğenirsiniz ben konuşurken döndü arkasını saya saya gitti:((bu kadar saygısız olur bi insa:(((sen kaç yaşında insansın.Karşındaki herşeyden öte bir fert.Azıcık buna saygın olsun değil i:(((eşim de ben de yıkıldık bu tavırlara ve azarlama havasına.zaten çok hassas olan eşim büyük bi darbe yedi öz babasından.Neyse biz de mecbur o arkasını dönünce atladık arabaya.Yeni iş yerine gittik.çok içimize sinmese de anlaşmayı iyi bi maaş karşılığında yaptık.dönerken de ona"seni böyle bir sürece sürüklediğim için özür dilerim" dedim sadece.O da garibim yaşanması gereken bir süreç.Olacak böyle ağrılar dedi.Şimdi o dışarı yürüyüşe çıktı.Ben ise olayın şoku ile halsiz bi şekilde evdeyim.Kusura bakmayın uzun oldu ama burdan başka paylaşabileceğim kimse yok.Aileme anlatırsam şu süreçte bir de başka gerginlikler olacak.Ortalık biraz sakinleştikten ve herşey rayına girikten sonra ufaktan çıtlatırım sadece.
Şİmdi benim sorum şu:bundan sonra nasıl bi tavır alıyım.Bu saate kadar ne olursa olsun hep güler yüzlü ve saygılı olmaya çalıştım.Bu konuda da hep takdir edildim eşimin ailesi tarafından.Fakat bu saatten sonra politika değişikliği yapmam lazım sanırım ama nasıl???

sanırım yeni işe başlamışsınız kayınbabanız istemedigi halde bence en iyisini yapmıssınız bundan sonra sizin değil bence eşinizin tavrı değişmeli hatasınıda anlamıs sanırım sizin ayrı bir aile oldugunuzu bilip öyle davranmanız lazım

sanırım yeni işe başlamışsınız kayınbabanız istemedigi halde bence en iyisini yapmıssınız bundan sonra sizin değil bence eşinizin tavrı değişmeli hatasınıda anlamıs sanırım sizin ayrı bir aile oldugunuzu bilip öyle davranmanız lazım

Evlenmeden önce de çalıştığımı biliyor.Ve kendi ağzı ile defalarca bak kendine iş falan dedi bulamayacağımı düşünerek sanırım.Bir de eşimle beraber çalışıyorlar ve bunun bir kırılma ve bğımsız yaşamaya başlama süreci olduğunun farkında

eyvahedigeldismileselam millet.benim derdim o kadar saçna ki anlatamam.eski işimden memnun olmadığım için yeni bir iş arıyordum ve sonunda buldum.şartları çok çok ii biyer değil fakat öncekine göre maddi getirisi 2 katı ve fiziksel koşullar da çok iyi.eşime eski iş yerinden ayrılmak istediğimi,çok içime sinmese de bu işyerinin maddi anlamda daha getirisinin olduğunu anlattım.yanlız iş kesinleşip,sözleşme imzalanana kadar aileden kimse ile paylaşmak istemediğimi söyledim.huylarını az çok biliyorum çünkü.Fakat benim akıllı eşim hem büyük abisi ile hem de babasına danışma gafletinde bulundu.Kayınpeder dediğim zat yaşına başına konumuna bakmadan beni aldı karşısına bir güzel azarladı.uygun bulmuyormuş,kendi işimizi yapmalıymışız,para konusunu dert etmeyin ben size her zaman desteğim(ki bu minnet altındaa bırakırım,bize mecbursunuz bizim paramızla yapıyorsunuz herşeyi havasına girdi hep:()normalde çene dalaşına girmem fakat bu olay bende filmi kopardı ve aynı eda ile çalışmak istediğimi,evde oturmanın bana göre olmadığını,onun yaptığı işi devam ettirmek istemediğimi söyledim.Adam ne yapsa beğenirsiniz ben konuşurken döndü arkasını saya saya gitti:((bu kadar saygısız olur bi insa:(((sen kaç yaşında insansın.Karşındaki herşeyden öte bir fert.Azıcık buna saygın olsun değil i:(((eşim de ben de yıkıldık bu tavırlara ve azarlama havasına.zaten çok hassas olan eşim büyük bi darbe yedi öz babasından.Neyse biz de mecbur o arkasını dönünce atladık arabaya.Yeni iş yerine gittik.çok içimize sinmese de anlaşmayı iyi bi maaş karşılığında yaptık.dönerken de ona"seni böyle bir sürece sürüklediğim için özür dilerim" dedim sadece.O da garibim yaşanması gereken bir süreç.Olacak böyle ağrılar dedi.Şimdi o dışarı yürüyüşe çıktı.Ben ise olayın şoku ile halsiz bi şekilde evdeyim.Kusura bakmayın uzun oldu ama burdan başka paylaşabileceğim kimse yok.Aileme anlatırsam şu süreçte bir de başka gerginlikler olacak.Ortalık biraz sakinleştikten ve herşey rayına girikten sonra ufaktan çıtlatırım sadece.
Şİmdi benim sorum şu:bundan sonra nasıl bi tavır alıyım.Bu saate kadar ne olursa olsun hep güler yüzlü ve saygılı olmaya çalıştım.Bu konuda da hep takdir edildim eşimin ailesi tarafından.Fakat bu saatten sonra politika değişikliği yapmam lazım sanırım ama nasıl???
tabikide babadır saygısızlık etmemk adına soyledıklerıne karşılık vermemişsizin ama artık szınde kocaman ınsanlar oldugunzu kendı karaalrınızı kendınızın verecegını anlaması lazım tavrınızdan hıç tavız vermeyın çalışmak ıstıyorum değil ben bu iş yerınde çalışıcam deyın tavrınızı ney koyun bı sure sonra anlıycaktır..

bu tavırda aynen devam:lepi:
birilerine bağımlı yaşamak en kötüsü şu hayatta, kendi anne babamız bile olsa gücümüze gider..

hay allahim yaaa sanane be adam senin basinda bir esin var zaten izin vermek onami kalmis
bu insanlari anlayamiyorum birakin herkes istedigi gibi yasasin
bos ver güzelim sen kafana takacagina onlar kafasina taksin beni dinlemedi diye yesin kendini
rahat ol hic bir sey olmamis gibi davranki onu takmadigini bilsin

çok iyi etmişsin bu karar size ve eşinize ait bizimde buna benzer bir olayımız oldu benim değilde eşimin işi ile ilgili bizde aynen sizin gibi bildiğimizi yaptık bunlar 2 gün küstü 3. gün et tırnaktan ayrılmaz oğlum diye aradılar boşver sen bildiğin yolda git hiçte takmakaydirigubbakcemile5

Eşiniz de bir garipmiş he!
Babasının huyunu bildiği halde neden hemen gidip anlatmış ki?

gercekten esinizde sorun neden gidip fikirlerini alma ihtiyaci hissediyor ?
sizin isinizinden kayinpederinize ne ?
belli bi yasa gelmis belli bi egitim almis insanlara aile buyukleri karisma cehaletini gosteriyorlar bu genellikle yasaniyor malesef ama esiniz neden buna izin veriyor bunu anlayamadim ..
kendinizi bunun icin kesinlikle suclu hissetmeyin sanirim kendinizi suclu hissetmenizde esinizinde etkisi buyuk belliki oda saygisizlik ettik havalarina girmis ..
bundan sonrada kayinpederinizin yaptigi saygisizliga karsi kesin tavrinizi koyup tepkinizi gosterin ... alttan almayin ...

evli deilim de heralde evli olsam, kayın pederim işe girdikten sonra duyardı. ona ne ki?
çalışıcak olan benim, bu hayatı paylaştıgım kişi de eşim. ikimiz veririz bu kararı
daha bu kararı kendi vericek yeterlilikte olmayan insanlar neden, neylerine güvenip de evlenir ki? :sm_confused:

gercekten esinizde sorun neden gidip fikirlerini alma ihtiyaci hissediyor ?
sizin isinizinden kayinpederinize ne ?
belli bi yasa gelmis belli bi egitim almis insanlara aile buyukleri karisma cehaletini gosteriyorlar bu genellikle yasaniyor malesef ama esiniz neden buna izin veriyor bunu anlayamadim ..
kendinizi bunun icin kesinlikle suclu hissetmeyin sanirim kendinizi suclu hissetmenizde esinizinde etkisi buyuk belliki oda saygisizlik ettik havalarina girmis ..
bundan sonrada kayinpederinizin yaptigi saygisizliga karsi kesin tavrinizi koyup tepkinizi gosterin ... alttan almayin ...

haklısınız onun hatası büyük.Ama eşim aşırı duygusal ve şefkatli.Adam iki acındırma yapıp gözyaşı dökünce hemen yelkenler suya.Yanlız bu olay ona acayip ders oldu.Ağır ama önemli bir ders.Hiç bu kadar baskı altında hissetmemişti kendini.Sağolun kızlar yolumun doğru olduğunu fikirlerinizle bir kez daha anladım.:enbuyukkk:

mesleğin varsa tabiki kendi işini yapacaksın, kocan onaylamış, kendi ailen bişey demiyor bu durumda kayınbaba neden böyle yapmış ki...

öldürecerk bu erkek aileleri beni

aynen canım benide öldürecek bu erkek tarafı aileleri
aynı ailenin kızıda var ama nedense oğluna karışmak dahamı zevkli anlayamadım valla
benim annemler bize hiç karışmazlar ama eşiminkiler gittiğimiz yere kadar karışırlar
böğ geldi valla
canım siz en doğrusunu yapmışınız eşimde bende aynısını yapardık
ama eşim bu konuyu uyarmama rağmen gidip babasına söylemezdi
tek yanlışı eşin yapmış ama
bazen biir müsibet bin nasihatten daha iyidir
boşver babasını tanımış oldu...

Back
X