Yok canım uğraşmaz heralde. Hadi bahsettiği dükkanı tanıyordur falan da, mobese yani üh. Yoktur bile orda mobese ya.Ahahah elune yaaa alemsin.Valla ben olsam bu saatten sonra söylemezdim gerçekten uğraşır mı Mobeseden baktırmakla filan?
Bende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.Bence o farketmeden arabayi temizle öyle itiraf et:)
Söyle madem içine sinmiyorsa inşallah Saçma tepkiler verip olayı büyütmez, tatlıya bağlanır hemen.
Aklın yolu birŞimdi doğruya doğru kim arabasına yazı yazıldığını görse sinirlenir canı sıkılır,sizin arabanızda birisi yazı yazsa sizin de canınız sıkılır,kayınpederiniz fazla sinirlenmeden gerçeği söyleyin bence.
Hahahahah of elune karnıma ağrılar girdi ay Allah'ım yaaaBende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/
Çok mantıklı.Kış gelip de içeri üşengeçliğimizden alamadığımız masaya da geçen gün kediye olan hislerimi yazdım tozlarının üstüne, eşin muhatap olma şu hayvanla zaten arsız dedi.
KP e birşey söyleme, serseriliği açıklamak kadar saçma sapan bir his yokbir daha yapma yeter, sonuna kadar da inkar et, yazıları okumaya çalışıyordum dersın kamera kayıtları ıcın sorguya çekildiğinde
Öyle mi dersin? Ben de gaza gelmiştim, söyleyeyim diyeBen olsam soylemezdim bu saaten sonra
Koptum ya arabalarla alip veremedigin ne hahahahBende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/
Di mi bir de o var, yani gidip polise ne diyeceksin ki? Arabada darbe yok bişi yokMobeseye de herkes arabasini kirleteni bulmak için baktiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?