Kayınpedere yaptığım serserilik.

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Ay kızlar, nereden başlasam.
Benim kayınpeder'e ben azıcık kılım. Sürekli her konuda kendini haklı görmesi, durup dururken sağa sola atarlanması... Evlenirken çıkardığı olaylar... Neyse...
Eşimin öz babası, eşim çok küçükken vefat etmiş. Annesinin ikinci evliliği yani. Gerçi adamın hakkını yememek lazım, çalışmış, didinmiş boyunca büyütmüş çocukları yani ne kadar kıl bir insan olsa da "üvey baba" diye yakıştırma yaparsam taş olurum. Adam çok değişik bir adam severse çok seviyor, sevmezse de hiç sevmiyor. Çok uçlarda yaşıyor herşeyi.

Gelelim benim meseleme;
Birkaç gün önce akşam yemeğine gittik. Yedik içtik herşey güzel, müsaade istedik ayrıldık.
Apartmanın önünde de kp'in araba duruyor. Ama görseniz nasıl leş, nasıl pis. Sanki adam kaşla göz arası Off-Road'a katılmış gelmiş. Bende çok neşeli olunca hafiften saçmalarım. Kalktım adamın arabasına "wash me wash me, say that you wash me", "only soap can judge me", vs gibi bir sürü saçma salak esprimsi yazdım.

Bugün uğradım kv'ye naber demeye. Hoş beş derken kp geldi.
2 dakika sonra döndü sordu: " Arabanın halini gördün mü?"
Ben de çarpan falan oldu sandım, "yoo, ne oldu, hasar mı var?" dedim. Vay demez olaydım.
"Terbiyesizler, neler yazmışlar, bulursam kafalarını kırıcam" falan. Ay koptu adam. Ben büzüldükçe büzüldüm, nefessiz sayıyor ama.
O an "Dur coşma bu kadar ben yazdım şaka yaptım." diyemedim valla, yemedi yani.
Biraz sakinleşti bu sefer "mobeseye baktırıcam, köşedeki bilmemnerenin kamerası varmış, baktırıcam bulucam " demeye başladı.
Ya olur böyle şeyler çoluk çocuktur, yıkat gider zaten dedik ama siniri geçmedi adamın. Ya da benim yazdığımdan şüphelendi de, damarıma basmak için böyle yaptı bilmiyorum.

Şimdi soruyorum kızlar ben bu adama "ehueheueh ben yazdıydım ya, ne sinir yaptın sen de " desem mi?
Yoksa hiç sesimi çıkarmasam mı? Ne dersiniz?

bence söyle en azından saydığı laflar sana gelmemiş olur

Bence o farketmeden arabayi temizle öyle itiraf et:)

Ahahah elune yaaa alemsin.Valla ben olsam bu saatten sonra söylemezdim gerçekten uğraşır mı Mobeseden baktırmakla filan?

Ahahah elune yaaa alemsin.Valla ben olsam bu saatten sonra söylemezdim gerçekten uğraşır mı Mobeseden baktırmakla filan?
Yok canım uğraşmaz heralde. Hadi bahsettiği dükkanı tanıyordur falan da, mobese yani üh. Yoktur bile orda mobese ya.
Valla ben söyleyeceğim galiba. En fazla yıkatayım barışalım derim diyorum.

Söyle madem içine sinmiyorsa inşallah Saçma tepkiler verip olayı büyütmez, tatlıya bağlanır hemen.

Şimdi doğruya doğru kim arabasına yazı yazıldığını görse sinirlenir canı sıkılır,sizin arabanızda birisi yazı yazsa sizin de canınız sıkılır,kayınpederiniz fazla sinirlenmeden gerçeği söyleyin bence.

Bence o farketmeden arabayi temizle öyle itiraf et:)
Bende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/

Kış gelip de içeri üşengeçliğimizden alamadığımız masaya da geçen gün kediye olan hislerimi yazdım tozlarının üstüne, eşim muhatap olma şu hayvanla zaten arsız dedi.

KP e birşey söyleme, serseriliği açıklamak kadar saçma sapan bir his yokbir daha yapma yeter, sonuna kadar da inkar et, yazıları okumaya çalışıyordum dersın kamera kayıtları ıcın sorguya çekildiğinde

Söyle madem içine sinmiyorsa inşallah Saçma tepkiler verip olayı büyütmez, tatlıya bağlanır hemen.

Aklın yolu bir
Herkes söyle diyor, söyleyeyim aman ne olucak en fazla surat yapar bana. Zira stresini attı baya bugün.

Hahahahah of elune karnıma ağrılar girdi ay Allah'ım yaaa

Çok mantıklı.
Ben olsam soylemezdim bu saaten sonra
Öyle mi dersin? Ben de gaza gelmiştim, söyleyeyim diye

Koptum ya arabalarla alip veremedigin ne hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…